Keystone logo

26 Bachelor Προγράμματα σε Διαχείριση Πάρκων και Ψυχαγωγίας 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Τουρισμός και Φιλοξενία
  • Διαχείριση Πάρκων και Ψυχαγωγίας
Πεδία μελέτης
  • Τουρισμός και Φιλοξενία (26)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Bachelor Προγράμματα σε Διαχείριση Πάρκων και Ψυχαγωγίας

Ίσως η πιο συχνά επιδιώκεται από όλα τα εκπαιδευτικά βαθμούς μεταδευτεροβάθμια, το πτυχίο πανεπιστημίου είναι ένα πιστοποιητικό των προηγμένων γνώσεων συνήθως απονέμονται μετά από μια πορεία εντατικής μελέτης σε πανεπιστήμιο. Αυτό βέβαια μπορεί να διαρκέσει έως και τέσσερα χρόνια, ανάλογα με τη μελέτη, και είναι συνήθως μια απαίτηση για υψηλότερες αμειβόμενες, άσπρο γιακά θέσεις εργασίας. Πτυχίο αποτελεί προϋπόθεση για ένα μεταπτυχιακό ή διδακτορικό.

Τι είναι ένα πτυχίο σε Parks and Recreation Management; Αυτός ο βαθμός εξοπλίζει τους μαθητές με τις γνώσεις που απαιτούνται για την αποτελεσματική διαχείριση εγκαταστάσεις αναψυχής και τουριστικές-centric εγκαταστάσεις όλων των ειδών. Προγράμματα μπορούν να περιλαμβάνουν συγκεντρώσεις στη διαχείριση του πάρκου και τα ταξίδια / τουρισμός. Όλες οι συγκεντρώσεις επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη ηγεσίας και διαχείρισης επιχειρηματικών δεξιοτήτων εκτός από την λείανση ομιλία και ακούγοντας τα ταλέντα. Τα μαθήματα με έμφαση την ηθική και την εξυπηρέτηση των πελατών βέλτιστες πρακτικές συμπεριλαμβάνονται συχνά.

Ανάμεσα στα κορυφαία οφέλη του βαθμού αυτού πανεπιστημίου είναι οι αυξημένες ευκαιρίες απασχόλησης από τους εργοδότες οι οποίοι μπορεί να δει κερδίζει ένα βαθμό ως απόδειξη της αντοχής Ένα μέλλον των εργαζομένων και τη δέσμευση για την ολοκλήρωση των στόχων. Έχοντας πτυχίο μπορεί επίσης να βοηθήσει όταν θέλετε να διαπραγματευτεί ένα υψηλότερο μισθό.

Πόσο θα κοστίσει για να κερδίσετε το βαθμό σας μπορεί να εξαρτάται από όπου μπορείτε να επιλέξετε να πηγαίνουν στο σχολείο, πόσο καιρό το πρόγραμμα και άλλες σχολείο-συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Καλέστε τους υποψήφιους σχολεία σας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το κόστος τους.

Οι παραλήπτες ενός Bachelor στη Διοίκηση Πάρκα και Αναψυχή συχνά θεωρούν ότι τα προσόντα για διάφορες εργασίες. Εκείνοι που τους αρέσει να εργάζονται έξω μπορεί να εξετάσει τη σταδιοδρομία ως σχεδιαστές υπαίθρια αναψυχή, διαχειριστές πάρκο ή εκπαιδευτές τομέα. Περισσότερα πτυχιούχοι των πελατών προσανατολισμό μπορούν να επιλέξουν για τις θέσεις όπως επόπτη στρατόπεδο ή την υγεία και εκπαιδευτής ευεξίας. Όλες οι εργασίες μοιράζονται μια εστίαση στη διατήρηση εγκαταστάσεις και δραστηριότητες στις ρυθμίσεις κοινότητας.

Καθώς αυτός ο βαθμός γίνεται όλο και πιο αξιόλογο, όλο και περισσότερα σχολεία προσφέρουν αυτό τόσο εντός όσο και εκτός σύνδεσης. Έχουμε κάνει την επιλογή του σωστού σχολείου εύκολη. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.