Keystone logo

11 BA Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • BA
  • Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Τροφίμων και Ποτών (11)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

BA Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Οι προπτυχιακοί φοιτητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς ένα προκαθορισμένο σχήμα των μαθημάτων συνήθως ανταμείβονται με ένα πτυχίο Bachelor of Arts. Η BA, όπως επίσης ονομάζεται, είναι συχνά ένα μεγάλο βήμα προς την κατεύθυνση να πάρει μια θέση εργασίας στον τομέα ή την εγγραφή σε μεταπτυχιακές σπουδές.
Τι είναι ένα BA στα Τρόφιμα και Ποτά Σπουδών; βαθμός αυτού του πανεπιστημίου είναι γενικά ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο για να καθοδηγήσει τους μαθητές σε σταδιοδρομίες στη φιλοξενία. Η επικέντρωση του βαθμού είναι συνήθως σχετικά με τις συμβάσεις του κλάδου και τις πιθανές σταδιοδρομίες στον τομέα. Μαθήματα μπορεί να περιλαμβάνουν το κρασί και τη διαχείριση των ποτών, έλεγχο του κόστους σπουδών των τροφίμων και τη διατήρηση της ασφάλειας των τροφίμων. Αυτά είναι όλα τα απαραίτητα συστατικά για την ανάπτυξη και τη διατήρηση μια σταδιοδρομία στην υπηρεσία τροφίμων.
Οι φοιτητές με πτυχίο σε Τρόφιμα και Ποτά Σπουδών συνήθως απολαμβάνουν πολλά οφέλη από το πτυχίο τους. Εκτός από τη δυνατότητα για ένα υψηλότερο μισθό και καλύτερες θέσεις εργασίας, οι απόφοιτοι συχνά προσόντα για διευθυντικές θέσεις και όχι θέσεις εργασίας entry-level.
Το κόστος ενός BA στην Τροφίμων και Ποτών Σπουδών μπορεί να εξαρτάται από το πού θα πάτε στο σχολείο και μια σειρά από άλλους παράγοντες. Αν σας ενδιαφέρει να πάρει μια ακριβή εκτίμηση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το γραφείο εισαγωγών του σχολείου σας ενδιαφέρει.
Ένα πτυχίο στην Τροφίμων και Ποτών Σπουδών μπορεί να ανοίξει έναν κόσμο των ευκαιριών για σταδιοδρομία στη βιομηχανία της φιλοξενίας. Μία από τις πιο δημοφιλείς θέσεις που επιδιώκονται από τους αποφοίτους είναι διευθυντής του εστιατορίου, αλλά και άλλες επιλογές περιλαμβάνουν διευθυντή κουζίνα, restauranteur, διευθυντής φιλοξενία και επόπτη δεξιώσεων. Δεν έχει σημασία τι πορεία της σταδιοδρομίας που θα επιλέξετε να ακολουθήσει, ένα BA στα Τρόφιμα και Ποτά μελέτες συνήθως μπορεί να παρέχει τις γνώσεις και την εμπειρία που χρειάζεται για να πετύχει.
Υπάρχουν πολλές επιλογές που είναι διαθέσιμες για την απόκτηση BA σας σε Τρόφιμα και Ποτά μελέτες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας απευθείας σύνδεση μελέτη. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.