Keystone logo

34 BA Προγράμματα σε Σπουδές Καλών Τεχνών 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • BA
  • Καλλιτεχνικές Σπουδές
  • Καλές Τέχνες
  • Σπουδές Καλών Τεχνών
Πεδία μελέτης
  • Καλλιτεχνικές Σπουδές (34)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    BA Προγράμματα σε Σπουδές Καλών Τεχνών

    Μια BA (Bachelor of Arts) είναι ένα προπτυχιακό πρόγραμμα που προετοιμάζει τους μαθητές για μια καριέρα στον τομέα της προτίμησής τους σπουδών. Οι μαθητές μπορούν να κερδίσουν BA τους σε μια σειρά από διαφορετικά θέματα και τομείς εστίασης, και τα προγράμματα μπορεί να κυμαίνεται από τρία έως πέντε έτη.

    Τι είναι ένα πτυχίο Καλών Τεχνών Σπουδών; Αυτό το πρόγραμμα είναι μια καλή επιλογή για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για διαφορετικές μορφές τέχνης. Αν και κάθε πρόγραμμα διαφέρει, οι μαθητές θα μελετήσει συχνά την ιστορία της τέχνης, καθώς και τη γλυπτική, ζωγραφική, σχέδιο, χαρακτική, φωτογραφία, και σε άλλους τομείς της τέχνης. Σε πολλά προγράμματα οι μαθητές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να χτίσει ένα επαγγελματικό χαρτοφυλάκιο που θα τους βοηθήσει όταν ψάχνουν για μια θέση εργασίας.

    Οι φοιτητές που επιδιώκουν μια ωραία όφελος βαθμού τεχνών σε μια σειρά από τρόπους. Έχουν την ευκαιρία να τελειοποιήσουν καλλιτεχνικές τους δεξιότητες και να μάθουν πώς να ενσωματώσει τη μάθησή τους σε μια καριέρα. Οι μαθητές που επιθυμούν να ταξιδέψουν έχουν την ευκαιρία να σπουδάσουν σε πολλές περιοχές του κόσμου.

    Υπάρχουν πολλά διεθνή προγράμματα που οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από όταν θέλει να ακολουθήσει ένα πρόστιμο βαθμού τεχνών. Οι δαπάνες που συνδέονται με την απόκτηση ενός βαθμού μπορεί να ποικίλει αρκετά από το ένα σχολείο στο άλλο, οπότε συνιστάται ότι οι μαθητές επικοινωνήστε σχολεία τους ενδιαφέρουν άμεσα.

    Οι απόφοιτοι με πτυχίο Καλών Τεχνών Σπουδών μπορεί να ακολουθήσει μια καριέρα σε μια σειρά από τομείς. Ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους και την εστίαση του προγράμματος, μπορούν να βρουν μια σταδιοδρομία ως γραφίστας, έκθεση preparator, καλλιτέχνη, ή την επιμέλεια παραγωγής μουσείο. Όσοι έχουν συμφέρον στη διδασκαλία μπορεί επίσης να επιλέξει να είναι ένας εκπαιδευτής στο graphic design, σχέδιο, ζωγραφική, ή άλλες εστίαση τέχνης. Πτυχίο προετοιμάζει τους μαθητές να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους και να κερδίσουν ένα μεταπτυχιακό.

    Όταν χρησιμοποιείτε την εκτεταμένη online βάση δεδομένων μας, μπορείτε να συγκρίνετε τον αριθμό των Καλών Τεχνών βαθμούς.Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.