Keystone logo

5 BA Προγράμματα σε Σπουδές Ειρήνης και Συρράξεων 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • BA
  • Κοινωνικές Επιστήμες
  • Πολιτικές Επιστήμες
  • Σπουδές Ειρήνης και Συρράξεων
Πεδία μελέτης
  • Κοινωνικές Επιστήμες (5)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    BA Προγράμματα σε Σπουδές Ειρήνης και Συρράξεων

    Μια Bachelor of Arts (BA) είναι ένα πτυχίο που προσφέρονται από τα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Κερδίζουν πτυχίο ανοίγει τις πόρτες για ευκαιρίες τόσο στην επαγγελματική σταδιοδρομία και κερδίζει ένα προχωρημένο βαθμό. Πρόγραμμα Πτυχίο συνήθως διαρκεί τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί, και το θέμα διαφέρει από το πλήθος των κλάδων εντός των τεχνών και των επιστημών.

    Τι είναι ένα πτυχίο στην Ειρήνη και Μελετών Συγκρούσεων; Αυτός ο βαθμός εξοπλίζει τους μαθητές με την κατανόηση του πώς προκύπτουν οι συγκρούσεις και τον τρόπο επίλυσης καλύτερο τους. Μερικά πανεπιστήμια εστιάζουν στις διαπροσωπικές συγκρούσεις, ενώ άλλες ασχολούνται περισσότερο με τις διεθνείς πολέμους. Τα περισσότερα προγράμματα είναι ένας συνδυασμός και των δύο. Οι μαθητές μαθαίνουν την ιστορία των πολέμων και των συγκρούσεων και τις πιθανές λύσεις. Οι θεωρίες της ειρήνης και της δικαιοσύνης διερευνηθούν. Κάποιος μπορεί να περιμένουν να μάθουν για την πολιτική επιστήμη, τη φιλοσοφία και θεωρία της επικοινωνίας σε σχέση με την επίλυση των διαπροσωπικών σχέσεων και της διεθνούς αναταραχής.

    Τα οφέλη από την απόκτηση πτυχίου ειρήνης και των συγκρούσεων Σπουδών είναι οι εμπλουτισμοί που διαπερνούν τις προσωπικές και επαγγελματικές ζωές των αποφοίτων. Συχνά έχουν τη γνώση για το πώς να επιλύσετε ζητήματα σε διάφορες διαπροσωπικές και οργανωτικές ρυθμίσεις, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν όταν ψάχνουν για μια θέση εργασίας.

    Τέλη και τα έξοδα εγγραφή σε ένα πανεπιστήμιο που προσφέρει πτυχίο στην ειρήνη και τη σύγκρουση μελέτες ποικίλουν ανάλογα με το σχολείο φοίτησης. Αυτός ο βαθμός προσφέρεται σε όλο τον κόσμο, και μπορεί ακόμη και να προσφέρονται σε απευθείας σύνδεση? Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει κανένας που δίδακτρα.

    Οι περισσότεροι απόφοιτοι βρίσκουν εργασία εντός των κυβερνητικών ή μη-κυβερνητικών οργανώσεων. Ορισμένοι μια διεθνή εστίαση, όπως η εργασία με μια μη κερδοσκοπική, προκειμένου να ανακουφίσει τη φτώχεια σε ένα κατεστραμμένο από τον πόλεμο περιοχή. Άλλοι μπορεί να συνεργαστεί με τις κυβερνήσεις, προκειμένου να δώσει λύσεις σε εκείνους που αγωνίζονται να τα βγάλουν πέρα. Περισσότερες επιλογές σταδιοδρομίας περιλαμβάνουν την οργάνωση της κοινότητας, τη δημόσια υπεράσπιση, δημόσιες σχέσεις, ή πνευματική συμβουλευτική.

    Αν ενδιαφέρεστε για την απόκτηση BA σας ειρήνης και των συγκρούσεων Σπουδών, θα πρέπει να συνεχίσει τη διερεύνηση των ειδικών προγραμμάτων που προσφέρονται από πανεπιστήμια διεθνώς. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.