Keystone logo

45 BA Προγράμματα σε Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • BA
  • Σπουδές Διοίκησης
  • Ανθρώπινο Δυναμικό
  • Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Διοίκησης (45)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    BA Προγράμματα σε Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

    Ένα Bachelor of Arts είναι ένα προπτυχιακό δίπλωμα. Είναι συχνά ο πρώτος σπουδαστής βαθμού κολλεγίων, αλλά κάποιοι σπουδαστές μπορούν να πάρουν πρώτα το πτυχίο του συνεργάτη. Τα περισσότερα προγράμματα BA διαρκούν τρία έως πέντε χρόνια.

    Τι είναι το πτυχίο στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού; Η διαχείριση ανθρώπινων πόρων είναι η μελέτη της διαχείρισης των ατόμων σε ένα επιχειρηματικό πλαίσιο. Οι μαθητές μπορούν να εισαχθούν στις σύγχρονες θεωρίες διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων για να τους δώσουν μια δημιουργική σκέψη που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για την επίλυση προβλημάτων. Οι μελετητές μπορεί να αναμένουν να ολοκληρώσουν ορισμένα μαθήματα, όπως οργανώσεις και διοίκηση, πόρους ανθρώπων, ανταμοιβές των εργαζομένων, πολυμορφία στις επιχειρήσεις και διαχείριση της εργασιακής σχέσης.

    Αυτός ο τομέας σπουδών βοηθά τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις διαπροσωπικές, επικοινωνιακές και ηγετικές ικανότητές τους. Αυτές οι ικανότητες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος πολλών σταδιοδρομιών, πράγμα που σημαίνει ότι οι απόφοιτοι μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί υποψήφιοι που μπορεί να είναι σε θέση να πάρουν υψηλότερους μισθούς από άλλους με διαφορετικό εκπαιδευτικό υπόβαθρο.

    Πόσο κοστίζει ένα πτυχίο στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού; Δεν υπάρχει καθορισμένη τιμή, οπότε οι αιτούντες ενδέχεται να θέλουν να απευθυνθούν σε διαφορετικά πανεπιστήμια για να λάβουν μια εκτίμηση πριν από τη δέσμευση σε ένα πρόγραμμα.

    Επειδή η διαχείριση των ανθρώπινων πόρων αποτελεί ουσιαστικό μέρος της ανάπτυξης ενός οργανισμού, οι απόφοιτοι με αυτήν την εκπαίδευση μπορεί να έχουν διάφορες ευκαιρίες που τους παρέχονται. Παρόλο που η εκπαίδευση αυτή επικεντρώνεται στον ανθρώπινο δυναμικό, οι σπουδαστές δεν πρέπει να περιορίζονται σε θέσεις εργασίας εντός των τμημάτων ανθρώπινου δυναμικού. Για παράδειγμα, ορισμένοι απόφοιτοι με αυτό το πτυχίο έχουν πάει για να γίνουν ερευνητές απασχόλησης και επιχειρηματίες. Άλλοι έχουν πάρει μια πιο παραδοσιακή πορεία σε θέσεις, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών προσλήψεων, του διευθυντή ανθρώπινου δυναμικού και του συμβούλου κατάρτισης των εργαζομένων.

    Μπορεί να είστε σε θέση να βρείτε ένα πτυχίο στο πρόγραμμα διαχείρισης ανθρώπινων πόρων σε πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Ορισμένα σχολεία προσφέρουν ηλεκτρονικά προγράμματα, τα οποία επιτρέπουν σε οποιονδήποτε να συμμετάσχει σε αυτήν τη μάθηση. Για να υποβάλετε αίτηση ή να λάβετε περισσότερες πληροφορίες, αναζητήστε παρακάτω το πρόγραμμα και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.