Keystone logo

10 BA Προγράμματα σε Διεθνής Διαχείριση Φιλοξενίας 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • BA
  • Τουρισμός και Φιλοξενία
  • Φιλοξενία
  • Διεθνής Διαχείριση Φιλοξενίας
Πεδία μελέτης
  • Τουρισμός και Φιλοξενία (10)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    BA Προγράμματα σε Διεθνής Διαχείριση Φιλοξενίας

    Η απόκτηση ενός Bachelor of Arts (BA) μπορεί να αποτελεί προϋπόθεση για πολλές θέσεις εργασίας. Οι μαθητές μπορούν να βρουν που έχουν πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα εξεύρεσης απασχόλησης, εφόσον έχουν ολοκληρώσει το πτυχίο τους. Μπορεί επίσης να δώσει στους μαθητές την ευκαιρία να εξερευνήσουν άλλα θέματα της μελέτης που μπορεί να τους ενδιαφέρουν, πριν προσγειωθεί στον τελικό πρόγραμμα σπουδών.

    Τι είναι ένα πτυχίο στο Διεθνές Management Φιλοξενίας; Αυτό το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να μεταδώσει σε βάθος γνώση σχετικά με τις επιχειρηματικές απαραίτητα για τη λειτουργία των διεθνών ιδρυμάτων φιλοξενίας, όπως θέρετρα, spa και εστιατόρια. Η παρακολούθηση μαθημάτων μπορεί να περιλαμβάνει μαθήματα σχετικά με τη διαχείριση εστιατόριο, λογιστική, σχεδιασμό εκδηλώσεων, τους ανθρώπινους πόρους και το δίκαιο της φιλοξενίας. Εκδρομές και πρακτικής άσκησης είναι άλλα πιθανά συστατικά του προγράμματος σπουδών.

    Οι μαθητές επιλέγουν να ακολουθήσουν ένα πτυχίο στη φιλοξενία για διάφορους λόγους. Το πρόγραμμα διδάσκει μια σειρά από δεξιότητες όπως το μάρκετινγκ, την επίλυση προβλημάτων και την εφοδιαστική, τα οποία είναι μεταβιβάσιμα σε πολλά άλλα επαγγέλματα.

    Υπάρχουν πολλά διεθνή και εγχώρια σχολεία που έχουν τα προγράμματα φιλοξενίας κορυφαία. Υποψήφιοι φοιτητές πρέπει να μιλήσετε με έναν αξιωματικό των εισαγωγών από κάθε σχολείο που εξετάζουν σοβαρά να καταλάβουν όλα τα έξοδα διδάκτρων εγγραφής. Επιβεβαίωση ένα ειδικό πρόγραμμα ανταποκρίνεται ένας φοιτητής 's εκπαιδευτικές ανάγκες είναι επίσης σημαντική.

    Η διεθνής τουριστική βιομηχανία αυξάνεται αλματωδώς. Οι απόφοιτοι των διεθνών προγραμμάτων διαχείρισης φιλοξενίας μπορεί να βρεθούν σε υψηλή ζήτηση, όταν έρχεται η ώρα να ψάξουν για δουλειά. Ορισμένες επιλογές περιλαμβάνουν την εργασία για ένα ξενοδοχείο, συνεδριακό κέντρο, καζίνο, γήπεδο γκολφ ή τη γραμμή κρουαζιέρας. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να θέλουν να ακολουθήσουν ένα πτυχίο υψηλότερου επιπέδου, το οποίο μπορεί να καταστήσει ευκολότερη για να αποκτήσετε ένα επίπεδο θέσης εκτελεστικού κάτω από το δρόμο.

    Οι υποψήφιοι για αυτό το βαθμό μπορούν να ξεκινήσουν την έρευνά τους για τα σχολεία με μια ευρεία βάση δεδομένων μας.Λαμβάνοντας μαθήματα σε απευθείας σύνδεση είναι η επιλογή μπορεί να θέλετε να εξετάσει το ενδεχόμενο, αν έχετε περισσότερο χρόνο για τους περιορισμούς στο πρόγραμμά σας. Για να ξεκινήσετε με ένα μάθημα, αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.