Keystone logo

6 BA Προγράμματα σε Διαχείριση Μέσων Ενημέρωσης 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • BA
  • Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας
  • Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ)
  • Διαχείριση Μέσων Ενημέρωσης
Πεδία μελέτης
  • Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (6)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    BA Προγράμματα σε Διαχείριση Μέσων Ενημέρωσης

    Μια Bachelor of Arts είναι μια πιστοποίηση ανώτερο επίπεδο που υποδεικνύει την ολοκλήρωση των προπτυχιακών σπουδών σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Προγράμματα συνήθως διαρκεί από τρία έως τέσσερα χρόνια, αν και ορισμένοι μελετητές μπορεί να τελειώσει σε ένα μικρότερο χρονικό διάστημα. Οι απόφοιτοι συχνά διατεθειμένοι να βρουν εργασία ή να προχωρήσουμε σε υψηλότερα επίπεδα εκπαίδευσης.

    Τι είναι ένα BA στην Διοίκηση ΜΜΕ; Ένα πρόγραμμα διαχείρισης των μέσων ενημέρωσης επικεντρώνεται στις διάφορες μορφές των διαφημιστικών μέσων και πώς να τα χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά. Το μάρκετινγκ είναι ένα βασικό μέρος της κάθε επιχείρησης, και οι μαθητές θα μάθουν γιατί. Μαθήματα περιλαμβάνουν θέματα όπως το μάρκετινγκ Διαδικτύου, της επιχειρηματικότητας, της έρευνας της αγοράς και τις βασικές αρχές της χρηματοδότησης. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι απόφοιτοι θα καταλάβουν τη συμπεριφορά των πελατών και της σκέψης. Θα μάθετε επίσης πώς να προσεγγίσουμε μια εκστρατεία μάρκετινγκ από μια ολιστική προοπτική.

    BA στην Διοίκηση ΜΜΕ σας δίνει τα δομικά στοιχεία του μια επιτυχημένη καριέρα στη διαφήμιση και το μάρκετινγκ.Θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξουν υψηλού επιπέδου ικανότητες διαπροσωπικών σχέσεων, αναλυτικές ικανότητες σκέψης και δημιουργική ικανότητα επίλυσης προβλημάτων. Αυτή η ευέλικτη βαθμό μπορεί να προσφέρει πολλές επιλογές σταδιοδρομίας.

    Το κόστος της ΒΑ θα εξαρτηθεί από το σχολείο της επιλογής σας, καθώς και το πώς μπορείτε να συμμετέχετε στο πρόγραμμα. Μικρότερες προγράμματα μπορεί να είναι έντονη, αν και μπορείτε να αποθηκεύσετε σε γενικά έξοδα. Επιπλέον, οι μαθητές συχνά επιλέγουν online μαθήματα για να κρατήσει το κόστος χαμηλά. Είναι μια καλή ιδέα να επικοινωνήσετε με συγκεκριμένα σχολεία όσον αφορά τα τέλη.

    Με ένα πτυχίο στη διοίκηση των μέσων ενημέρωσης, να είστε προετοιμασμένοι για μια ποικιλία της διαφήμισης και των πωλήσεων που σχετίζονται με τις θέσεις. Μπορείτε να βρείτε δουλειά διαχείριση μιας μάρκας και η εικόνα της ή να κάνει έρευνα αγοράς για ένα συγκεκριμένο τομέα του γενικού πληθυσμού. Αν δεν σας ενδιαφέρει στην άμεση προώθηση ενός προϊόντος, μπορείτε να βρείτε την εργασία με ένα γραφείο παροχής συμβουλών ή εταιρεία δημοσίων σχέσεων. Ακόμη και οι τοπικές και εθνικές πολιτικοί έχουν χρήση για τους εμπειρογνώμονες της διαχείρισης των μέσων ενημέρωσης.

    Για τους μαθητές σε απομακρυσμένες περιοχές, online μαθήματα μπορεί να σας δώσει μεγαλύτερη πρόσβαση στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της επιλογής σας. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.