Keystone logo

5 BA Προγράμματα σε Διαχείριση Εμπορικού Σήματος 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • BA
  • Σπουδές Διαχείρισης
  • Διαχείριση Εμπορικού Σήματος
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Διαχείρισης (5)
    • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
    Τοποθεσίες
    Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
    Τύπος πτυχίου
    Διάρκεια
    Ρυθμός μελέτης
    Γλώσσα
    Γλώσσα
    Μορφή μελέτης

    BA Προγράμματα σε Διαχείριση Εμπορικού Σήματος

    Οι δημιουργικοί στοχαστές με μια φυσική περιέργεια για τον άνθρωπο και την ανθρώπινη συμπεριφορά συχνά στρέφονται προς έναν Bachelor of Arts. Αυτός ο βαθμός επικεντρώνεται όχι μόνο στις τέχνες, όπως υποδηλώνει το όνομα, αλλά και στις ανθρωπιστικές επιστήμες.

    Τι είναι το πτυχίο της διαχείρισης σήματος; Εάν γνωρίζετε τι είναι η Coca-Cola, η Apple, η Delta Airlines και η Τζαμάικα, τότε μπορείτε να ευχαριστήσετε τη διαχείριση της μάρκας. Τα μαθήματα διαχείρισης μάρκας σας διδάσκουν πώς να μετατρέψετε τα εμπορικά σήματα σε ονόματα νοικοκυριών, από τηλεπικοινωνίες έως τεχνολογία και τουρισμό. Υπάρχουν πολλές πτυχές διαχείρισης της μάρκας και κάθε ίδρυμα μπορεί να τις προσεγγίσει διαφορετικά, αλλά γενικά μπορείτε να περιμένετε μαθήματα μάρκετινγκ, διαχείρισης έργων και επικοινωνιών.

    Για τον επιχειρηματία που σημαίνει να ξεφύγει από μόνη της μετά το κολέγιο, μια BA στη Διοίκηση Μάρκα μπορεί να αποτελέσει πλεονέκτημα. Αυτός ο βαθμός διδάσκει στους μαθητές πώς να μελετήσουν την αγορά, να επιλέξουν ένα δημογραφικό κλειδί και να παρουσιάσουν ότι δημογραφικά με ένα εμπορικό σήμα θα αγαπήσουν με τέτοιο τρόπο που θα το αγαπούν να το δουν.

    Το κόστος ενός πτυχίου στη διαχείριση σήματος εξαρτάται από το ίδρυμα που επιλέγετε να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας και ο χρόνος ολοκλήρωσης είναι συνήθως τέσσερα χρόνια. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την έρευνά σας και επιλέξτε ένα σχολείο και πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

    Αφού κερδίσετε το πτυχίο σας στη διαχείριση μάρκας, μπορείτε να εργαστείτε για εταιρείες δημοσίων σχέσεων ή διαφημιστικά γραφεία. Οι εταιρείες με πρακτορεία εσωτερικού, όπως η Apple, προσλαμβάνουν επίσης διευθυντές μάρκας για να συμβουλεύουν τις ομάδες πωλήσεων και μάρκετινγκ. Οι θέσεις εισόδου δεν είναι πάντοτε καλές, αλλά οι εργαζόμενοι σε αυτόν τον τομέα επαινέσουν τη δημιουργική ελευθερία, την ευκαιρία για ταξίδια και το γεγονός ότι η δουλειά τους είναι μακράν μονότονη. Αυτός ο βαθμός μπορεί να είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα για τους επιχειρηματίες που κυμαίνονται από τους μουσικούς μέχρι τους εφευρέτες και ακόμη και ανεξάρτητους διαχειριστές μάρκας.

    Αυτός ο βαθμός είναι διαθέσιμος σε απευθείας σύνδεση και σε αίθουσες διδασκαλίας σε ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.