Keystone logo

6 BA Προγράμματα σε Διαχείριση Δημιουργικών Βιομηχανιών 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • BA
  • Σπουδές Διαχείρισης
  • Διαχείριση Δημιουργικών Βιομηχανιών
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Διαχείρισης (6)
    • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
    Τοποθεσίες
    Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
    Τύπος πτυχίου
    Διάρκεια
    Ρυθμός μελέτης
    Γλώσσα
    Γλώσσα
    Μορφή μελέτης

    BA Προγράμματα σε Διαχείριση Δημιουργικών Βιομηχανιών

    πτυχία BA παραδοσιακά προσφέρονται σε κλάδους όπως οι σύγχρονες γλώσσες, την επικοινωνία, τη μουσική, την ψυχολογία, την τέχνη, και τα αγγλικά. Βασική εκπαίδευση πανεπιστημιακού επιπέδου παρέχεται στις κοινωνικές επιστήμες, τα μαθηματικά και την επιστήμη, την ανθρώπινη επικοινωνία, και των τεχνών και των ανθρωπιστικών επιστημών, επιτρέποντας στους φοιτητές να επιλέξετε μαθήματα που ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις ή τις ανάγκες τους.

    Ίσως αναρωτιέστε, τι είναι ένα πτυχίο σε δημιουργικές βιομηχανίες Διαχείρισης; Με εξειδίκευση στη διαχείριση των πολιτιστικών έργων σε παγκόσμιους οργανισμούς, το πρόγραμμα αυτό βοηθά τους μαθητές να επεκτείνουν τις ερευνητικές ικανότητες τους και στρατηγικές δεξιότητες σχεδιασμού. Ο στόχος είναι να εξοπλίσει τους επιστήμονες με τις γνώσεις και τις ικανότητες για να εξετάσει, να αναλύσει και να αναπτύξουν λύσεις για διεθνή θέματα διαχείρισης. Μαθήματα ποικίλλουν μεταξύ των σχολείων, αλλά μερικά παραδείγματα ενότητες μαθημάτων περιλαμβάνουν μελέτη δημιουργική βιομηχανία, μεθοδολογία της έρευνας, της επικοινωνίας μάρκετινγκ στη δημιουργική οικονομία και τις επιχειρήσεις και τη στρατηγική διαχείρισης των δημιουργικών επιχειρήσεων.

    Τα άτομα που κερδίζουν ένα πτυχίο είναι πιο πιθανό να εμφανίσουν βίου οφέλη τόσο στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή. Αυτές περιλαμβάνουν την ικανότητα να μιλούν και να γράφουν αποτελεσματικά, ενισχύοντας τις δεξιότητες δικτύωσης, και τη βελτίωση ταλέντα λήψης αποφάσεων.

    Το κόστος της κερδίζοντας ένα πτυχίο στη δημιουργική διαχείριση βιομηχανίες κυμαίνονται μεταξύ των θεσμικών οργάνων, έτσι ώστε υποψήφιους φοιτητές θα πρέπει να επικοινωνούν με συγκεκριμένα σχολεία που τους ενδιαφέρουν για να ζητήσουν πληροφορίες σχετικά με τα τέλη εγγραφής και τις προσδοκίες των διδάκτρων. Είναι επίσης καλό να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις υποτροφίες και τις επιλογές πληρωμής.

    Τα άτομα με ένα δημιουργικό πτυχίο διαχείρισης βιομηχανίες τείνουν να είναι υψηλά προσόντα, την επαγγελματική και ανταγωνιστική διαχειριστές έτοιμη να αντιμετωπίσει ηγετικές θέσεις σε διάφορες επιχειρήσεις.Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να προσβλέπουν σε πιθανούς σταδιοδρομία ως στελέχη μουσείων, επιμελητές τέχνης, της φιλανθρωπίας διευθυντές, διευθυντές συνδέσμων κοινότητα, το προσωπικό των δημοσίων σχέσεων, και το στάδιο και διευθυντές παραγωγής.

    Τα περισσότερα ακαδημαϊκά ιδρύματα προσφέρουν internet-based ενότητες μάθησης για να καλύψει τις ανάγκες των πολυάσχολους επαγγελματίες που εργάζονται. Online μαθήματα παρέχουν την ευελιξία και την προσβασιμότητα για τους μαθητές σε απομακρυσμένες διεθνείς τοποθεσίες. Για να ξεκινήσετε με ένα μάθημα, αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.