Keystone logo

16 BA Προγράμματα σε Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • BA
  • Αρχιτεκτονικές Σπουδές
  • Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων
Πεδία μελέτης
  • Αρχιτεκτονικές Σπουδές (16)
    • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
    Τοποθεσίες
    Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
    Τύπος πτυχίου
    Διάρκεια
    Ρυθμός μελέτης
    Γλώσσα
    Γλώσσα
    Μορφή μελέτης

    BA Προγράμματα σε Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων

    Η απόκτηση ενός πτυχίου Bachelor of Arts δείχνει την εμπλοκή σε έναν χώρο φιλελεύθερων τεχνών και μια πλούσια εμπειρία στους πιθανούς εργοδότες. Δίνει στους πτυχιούχους ένα πλεονέκτημα σε σχέση με όσους δεν έχουν επίσημη εκπαίδευση.

    Τι είναι ένα πτυχίο στην εσωτερική αρχιτεκτονική; Ο βαθμός στοχεύει στη διδασκαλία των μαθητών πώς να σχεδιάσουν εσωτερικούς χώρους που είναι όμορφοι και χρησιμοποιήσιμοι. Το πεδίο διαφέρει από τον εσωτερικό σχεδιασμό, διότι καθορίζει το σχήμα και τα χαρακτηριστικά ενός δωματίου αντί της διακόσμησης και της διευθέτησης των αντικειμένων μέσα στο χώρο. Η εσωτερική αρχιτεκτονική περιλαμβάνει το σχεδιασμό κτιρίων και σχεδίων σχεδίασης, και μέρος του πεδίου αφορά επίσης τη συντήρηση παλαιών κτιρίων. Οι σπουδαστές μπορούν επίσης να μάθουν τις αρχές σχεδιασμού και τον τρόπο εφαρμογής τους σε μεγάλη κλίμακα για εσωτερικούς χώρους.

    Τα προγράμματα εσωτερικής αρχιτεκτονικής διδάσκουν στους μαθητές πώς να σχεδιάζουν αισθητικά ευχάριστους χώρους. Οι σπουδαστές μπορούν επίσης να μάθουν για τους οικοδομικούς κώδικες καθώς και για το πώς θα πληρούν τις προθεσμίες, μια σημαντική δεξιότητα όταν η κατασκευή εξαρτάται από ένα σύνολο σχεδίων που παραδίδονται.

    Οι πτυχιοί πτυχίου εσωτερικού αρχιτεκτονικής έχουν διαφορετικό κόστος ανάλογα με το πανεπιστήμιο ή το ίδρυμα που προσφέρει το πρόγραμμα. Το μήκος του προγράμματος καθορίζει πόσες τάξεις ή εξάμηνα σπουδών απαιτούνται και το συνολικό ποσό που θα κοστίσει.

    Ένα πτυχίο στην εσωτερική αρχιτεκτονική όχι μόνο προετοιμάζει τους σπουδαστές για καριέρα ως αρχιτέκτονες, τους δίνει ένα πλεονέκτημα έναντι των συμμετεχόντων χωρίς βαθμούς. Οι δεξιότητες από τα μαθήματα εσωτερικής αρχιτεκτονικής είναι εκείνες που απαιτούνται για θέσεις εργασίας σε μια αρχιτεκτονική επιχείρηση. Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις απαιτούν τις δεξιότητες σύνταξης και σχεδιασμού, καθώς και γνώση των κωδικών ασφαλείας και της προσβασιμότητας. Μερικοί αρχιτέκτονες εργάζονται ως υπεύθυνοι σχεδιασμού πόλεων για δημόσια κτίρια και άλλα έργα πόλης. Άλλοι εσωτερικοί αρχιτέκτονες μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες ελεύθερου χρόνου και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε άτομα, για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να σχεδιάσουν τα σπίτια τους.

    Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, ειδικά σχολεία τέχνης, μπορούν να προσφέρουν αυτό το πτυχίο. Online σχολεία προσφέρουν το δημοφιλές πτυχίο επίσης. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.