Ένα πτυχίο Διοίκησης ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (BBA) στη Διοίκηση Φιλοξενίας προετοιμάζει τους μαθητές για να είναι διαχειριστές και τους επιχειρηματίες στις παγκόσμιες βιομηχανίες παροχής υπηρεσιών. Πρόκειται για ένα πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων και ως ένα βαθμό τη διαχείριση του ξενοδοχείου και ότι συνδυάζει τα χέρια-για την εκπαίδευση φιλοξενία και πρακτική άσκηση με μαθήματα διαχείρισης.

Στο τελευταίο έτος, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν ένα κομμάτι εξειδίκευση για να ακονίσει τις επιχειρηματικές γνώσεις τους στην πολυτέλεια διαχείριση της μάρκας, το Event Management, Real Estate Finance και Διαχείρισης Εσόδων, Πωλήσεων και Μάρκετινγκ, ή Δημιουργία Νέου Κεφαλαίου.

ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ

Επαγγελματικές δεξιότητες

Θα μάθετε να διαχειρίζεστε εργασίες φιλοξενίας για τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και τα γεγονότα μέσα από τα χέρια-για μαθήματα και μαθήματα διαχείρισης του ξενοδοχείου.

Real World Εμπειρία

Μέσω της πρακτικής άσκησης, θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψει και να αποκτήσουν ένα πλήρες έτος επαγγελματικής εμπειρίας στη διεθνή βιομηχανία της φιλοξενίας.

Soft Skills

Θα αναπτύξουν τις δεξιότητες που οι εργοδότες αξία συμπεριλαμβανομένης της κριτικής σκέψης, της επικοινωνίας, τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, την επίλυση προβλημάτων και η συνεργασία.

πολιτιστική γνώση

Ζώντας και τη μάθηση σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, θα αναπτύξουν μια κατανόηση και τις δεξιότητες για την αντιμετώπιση, πολιτιστική, ηθική, ηθικά και περιβαλλοντικά ζητήματα στο πλαίσιο διεθνών οργανισμών.

Οι επιχειρηματικές δεξιότητες

Μέσω της εφαρμογής επιχειρηματικών σχεδίων, μαθήματα ειδίκευσης, και η συνεργασία με τη βιομηχανία, θα μάθετε για τον εντοπισμό και την επίλυση επιχειρηματικές προκλήσεις σε διεθνείς οργανισμούς.

Βασικά Στοιχεία

  • Διάρκεια: 3,5 χρόνια
  • Πρακτική άσκηση: 2 x 6 μήνες
  • Τοποθεσία: Ελβετία (Glion και Bulle) και το Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
  • Προσλήψεις: Ιανουάριο, Απρίλιο, Ιούλιο και Οκτώβριο (από το 2017)
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
7 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
We strongly recommend applying early.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
We strongly recommend applying early.

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
We strongly recommend applying early.
Ημερομηνία λήξης
Άλλη