Read the Official Description

Διευθύνοντες σύμβουλοι των μεγάλων, επιτυχημένες εταιρείες και αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι είναι πιο πιθανό να έχουν μελετήσει για ένα πρόγραμμα πτυχίο μηχανικού από οποιοδήποτε άλλο γνωστικό αντικείμενο. Η τεχνική γνώση, αναλυτικές και μαθηματικές δεξιότητες, και τη δημιουργική επίλυση προβλημάτων στάση που αποκτήθηκε από ένα πτυχίο μηχανικού είναι κατάλληλη για στρατηγικό και επιχειρησιακό επίπεδο ρόλους στη βιομηχανία. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών προσφέρει μια ευρεία προσέγγιση, εισάγοντας τις σημαντικές ειδικότητες μηχανικής για να παρέχει ένα στέρεο υπόβαθρο στις αρχές και τις διαδικασίες που χρησιμοποιούνται για την επίλυση σύνθετων προβλημάτων. Μηχανικές δεξιότητες που θα αποκτήσουν, όπως η βελτιστοποίηση και προσομοίωση, είναι να μεταφερθεί άμεσα στη διαχείριση της επιχείρησης. Προσεγγίσεις σε συστήματα σε όλη την μηχανολογικές λύσεις είναι επίσης πολύ σημαντικές για πολλές μεγάλες βιομηχανικές προκλήσεις καθώς και οι δύο αφορούν την ανάγκη να αναγνωρίσουμε, να κατανοήσουμε και σχεδιασμού των μεγάλων, διασυνδεδεμένων δικτύων των ενδιαφερόμενων μερών. Πρόγραμμα σπουδών μας στη Μηχανική Διοίκηση Επιχειρήσεων δίνει επίσης τη δυνατότητα να αποκτήσουν δεξιότητες διαχείρισης, τόσο σε προσωπικό όσο και διαπροσωπικές, σε συνδυασμό με τη γνώση των σύγχρονων τεχνικών διαχείρισης και επιχειρηματικές εφαρμογές.

Το πρώτο έτος του συνόλου των μηχανικών μας προγράμματα σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Greenwich επικεντρώνεται στην κατανόηση της μηχανικής επιστήμης θεμελιώδεις αρχές. Η προσέγγιση αυτή διασφαλίζει ότι όλοι οι απόφοιτοί μας βιώνουν ένα γερό θεμέλιο της ευρείας τεχνικές γνώσεις και την κατανόηση που εργάζονται από όλες τις μεγάλες κλάδους Μηχανικών - μια απαραίτητη προϋπόθεση για μια επιτυχημένη καριέρα στη διαχείριση μηχανικής. Στο τέλος του 1ου έτους, οι μαθητές θα κληθούν να επιλέξουν είτε να συνεχίσουν με το αρχικό πρόγραμμα πτυχίο τους ή να ανταλλάξετε με κάποιο από τα άλλα προγράμματα πτυχίο μηχανικού για την προσφορά. Πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό ότι οι μαθητές μας έχουν την εξουσία να είναι σε θέση να επιλέγουν τα προγράμματα σπουδών που είναι οι πλέον κατάλληλες για τις φιλοδοξίες και τους στόχους τους και αναγνωρίζουμε ότι αυτοί μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια των σπουδών σας μαζί μας, όπως μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την κάθε πειθαρχία. Μηχανικής στο Πανεπιστήμιο του Greenwich. Ποιότητα. Βιομηχανία. Αυστηρότητα.

Ποιος είναι αυτό το μάθημα για;

Μηχανικοί είναι λύτες πρόβλημα από τη φύση. Είναι περίεργο, δημιουργικές, καινοτόμες και πρακτικές για το πώς λειτουργούν τα πράγματα και τον κόσμο γύρω τους. Έχουν την επιθυμία να βοηθήσει τους ανθρώπους και να βελτιώσουν τον κόσμο γύρω τους. Είναι οδηγείται από την επιθυμία να κάνει το καλύτερο, το πιο γρήγορος, ο πιο αποτελεσματικός, ο πιο βιώσιμη. Οι μαθητές σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών θα είναι συνήθως όσοι ενδιαφέρονται για το πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από την εφαρμογή των αρχών της μηχανικής σε όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων τους. Η ικανότητα να σπάσει ένα πρόβλημα στα συστατικά της, να εντοπίσει, να αναπτύξει και να αξιολογήσει τις πιθανές λύσεις για τα εν λόγω συστατικά, και στη συνέχεια να ενταχθούν ξανά σε ένα συνεκτικό σύνολο αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόκληση. Είναι για τους σπουδαστές που βλέπουν μηχανικής σε ένα πολύ ευρύτερο πλαίσιο από την παραδοσιακή άποψη απλά το σχεδιασμό και την κατασκευή πράγματα. Θεμελιώδεις αρχές της μηχανικής εφαρμόζονται σε ένα πολύ ευρύτερο φάσμα πλαισίων, ιδίως τη διαχείριση, και το πρόγραμμα σπουδών στη Μηχανική Διοίκηση Επιχειρήσεων σας επιτρέπει να μάθουν πώς μπορούν να εφαρμοστούν σε επίπεδο επιχείρησης. Αν έχετε βρισκόταν ποτέ σε μια ουρά και σκέφτηκα "Η ουρά αυτή θα κινηθεί πολύ πιο γρήγορα αν οργάνωσαν την ουρά με αυτό τον τρόπο,« τότε αυτό είναι το πρόγραμμα σπουδών για εσάς.

Αρθρωτή δομή για BEng

Year One: Μαθηματικά 1? Σχεδιασμός και Υλικά? Πρακτικές και πειραματικές δεξιότητες? Μηχανική Επαγγελματικές Δεξιότητες 1? Έτος: Μαθηματικά 2? Αξιοποίηση κεφάλαιο και τη διαχείριση του κινδύνου? Σχεδιασμού και ανάπτυξης προϊόντων? Εισαγωγή στα Συστήματα Παραγωγής? Λογιστικής, Οικονομικών και Επιχειρησιακού Σχεδιασμού? Computer Aided Design? Στρατηγική Διοίκηση? Τρίτο έτος: Μηχανική Επαγγελματικές Δεξιότητες 2? Μεμονωμένο έργο? Μηχανικών Διαχείρισης 2? Διοίκηση Επιχειρήσεων? Ποιότητα Μηχανικών? Μηχανική Επιχειρήσεων?

Αρθρωτή δομή για MEng

Year One: Μαθηματικά 1? Σχεδιασμός και Υλικά? Πρακτικές και πειραματικές δεξιότητες? Μηχανική Επαγγελματικές Δεξιότητες 1? Έτος: Μαθηματικά 2? Αξιοποίηση κεφάλαιο και τη διαχείριση του κινδύνου? Σχεδιασμού και ανάπτυξης προϊόντων? Εισαγωγή στα Συστήματα Παραγωγής? Λογιστικής, Οικονομικών και Επιχειρησιακού Σχεδιασμού? Computer Aided Design? Στρατηγική Διοίκηση? Τρίτο έτος: Μηχανική Επαγγελματικές Δεξιότητες 2? Μεμονωμένο έργο? Μηχανικών Διαχείρισης 2? Διοίκηση Επιχειρήσεων? Ποιότητα Μηχανικών? Μηχανική Επιχειρήσεων? Τέταρτο έτος: Ομάδα βιομηχανικό σχέδιο? Στρατηγική και Διοίκηση? Μεθοδολογία Έρευνας? Παγκόσμια Μηχανική: Θεωρία και Πρακτική? Τεχνολογία Επιχειρήσεις? Σύνθετη Αρχή της Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας? Σύνθετη Αρχή της Lean Manufacturing? Τεχνικές Βελτίωσης Διεργασιών? Διοίκηση Επιχειρήσεων?

Αρθρωτή δομή για την παράταση του προγράμματος

Year Zero: Μηχανική Έργου Σχεδιασμός και Υλοποίηση? Επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη? Εισαγωγή στη Μηχανική Μαθηματικά? Year One: Μαθηματικά 1? Σχεδιασμός και Υλικά? Πρακτικές και πειραματικές δεξιότητες? Μηχανική Επαγγελματικές Δεξιότητες 1? Έτος: Μαθηματικά 2? Αξιοποίηση κεφάλαιο και τη διαχείριση του κινδύνου? Σχεδιασμού και ανάπτυξης προϊόντων? Εισαγωγή στα Συστήματα Παραγωγής? Λογιστικής, Οικονομικών και Επιχειρησιακού Σχεδιασμού? Computer Aided Design? Στρατηγική Διοίκηση? Τρίτο έτος: Μηχανική Επαγγελματικές Δεξιότητες 2? Μεμονωμένο έργο? Μηχανικών Διαχείρισης 2? Διοίκηση Επιχειρήσεων? Ποιότητα Μηχανικών? Μηχανική Επιχειρήσεων?

Δεξιότητες και την εμπειρία που έχει αποκτηθεί

Το πρόγραμμα σπουδών στη Μηχανική Διοίκηση Επιχειρήσεων έχει ως στόχο να σας παρέχει τις γνώσεις, τις πρακτικές και τις δεξιότητες που θα σας επιτρέψει να σχεδιάσουν, να αναπτύξουν και να υποστηρίξουν σχετικές βιομηχανικές λύσεις για ένα φάσμα υφιστάμενων και αναδυόμενων τεχνικών και διαχειριστικών προκλήσεων. Θα γίνει ένα αποτελεσματικό και αντανακλαστική επαγγελματία ο οποίος αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να εντοπίσει αναδυόμενες τεχνολογίες και τεχνικές, και ο οποίος διατηρεί τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στα γρήγορα κινούμενα τομείς της μηχανικής διαδικασίας, το σχεδιασμό και τη διαχείριση των επιχειρήσεων, ειδικότερα. Σας Διπλωματούχος Μηχανικός Διοίκησης Επιχειρήσεων θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντοπίσει και να αξιοποιήσει τις νέες εξελίξεις στην τεχνολογία και πρακτικές διαχείρισης, να πειραματιστούν με νέες και υπάρχουσες τεχνικές στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη των δημιουργικών, καινοτόμων και αποτελεσματικών λύσεων όλων των ειδών για την κάλυψη του πραγματικού κόσμου ανάγκες. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών προσφέρει ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα πιθανών ευκαιριών απασχόλησης.

Program taught in:
Αγγλικά

See 58 more programs offered by University of Greenwich »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 5 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ? £ 11.200 για διεθνείς φοιτητές
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο