Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο πρωταρχικός σκοπός της πιστοποίησης BSc Honours είναι να εδραιώσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις και την εμπειρία των μαθητών στο Ενεργειακές Μελέτες, και να αναπτύξουν την ικανότητά της έρευνας στη μεθοδολογία και τις τεχνικές της. BSc Honours είναι ουσιαστικά ένας βαθμός μαθημάτων εκ των οποίων τουλάχιστον το 25% (30) των πιστώσεων που είναι αφιερωμένα σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα και την υποβολή εκθέσεων υπό επιτήρηση.

Ο βαθμός απαιτεί ένα υψηλό επίπεδο θεωρητικής δέσμευσης και πνευματική ανεξαρτησία, και χρησιμεύει ως το αρχικό επιστήμη μεταπτυχιακό εξειδίκευσης προσόντα που παρέχουν στους φοιτητές με εις βάθος επιστημονική γνώση και τις δεξιότητες προετοιμασία τους για την ερευνητική μελέτη με βάση τις μεταπτυχιακές της επιστήμης.

Η είσοδος για το πρόγραμμα απαιτεί την έγκριση του προγράμματος Συντονιστής Ενέργειας Σπουδών και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Γεωγραφίας, Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σπουδών και υπόκειται σε κατάλληλες προπτυχιακές σπουδές και εμπειρία στον κλάδο της ενέργειας.

Το πρόγραμμα είναι μόνο που παρουσιάζονται σε βάση μερικής απασχόλησης (4 εξάμηνα). Το πρόγραμμα αποτελείται από έξι ενότητες. Υπάρχει μια γραπτή εξέταση για κάθε ενότητα.

  1. ενεργειακή οικονομία
  2. Ενεργειακής Τεχνολογίας
  3. ενέργειας Μοντελοποίηση
  4. Οι διεθνείς, γεωγραφική και πολιτική πτυχές της ενεργειακής
  5. Διαμόρφωση ενεργειακής πολιτικής
  6. Ερευνητικό πρόγραμμα
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε135 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Johannesburg »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Duration
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη