Executive Bachelor of Business Administration (ΕΒΒΑ)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα σπουδών της EBU Executive Bachelor of Business Administration παρέχει ώριμους φοιτητές που έχουν τουλάχιστον 7 χρόνια εργασιακής εμπειρίας με πλήρη γνώση των επιχειρηματικών εννοιών, θεωριών και μοντέλων.

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται και στην εφαρμογή τους σε πραγματικά προβλήματα με πραγματικές αλληλεπιδράσεις και μάθηση. Μέσω αυτής της προσέγγισης, οι μαθητές μαθαίνουν να συνδέουν επιχειρηματικές ιδέες με τη μεγαλύτερη παγκόσμια κοινωνία, με προετοιμασία για μια σαφή πορεία σταδιοδρομίας στον τομέα των επιχειρήσεων. Παρέχουν μια σταθερή προετοιμασία για να συνεχίσουν τις σπουδές τους στη διοίκηση επιχειρήσεων ή σε συναφείς τομείς.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρέχει καθοδήγηση στα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για τη χορήγηση πιστώσεων για μαθησιακά αποτελέσματα που αποκτήθηκαν εκτός του τυπικού πλαισίου μάθησης μέσω της εργασιακής εμπειρίας. Η αναγνώριση ακολουθείται αυτόματα από την απονομή πιστωτικών μονάδων ECTS στο πρόγραμμα EBBA.

Campus Luxembourg Wiltz

Οι σπουδαστές θα κληθούν να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις και σεμινάρια εβδομάδας πανεπιστημιουπόλεως μιά φορά πριν αποφοιτήσουν. Εντούτοις, επιτρέπεται και ενθαρρύνεται και η συμμετοχή σε περισσότερες από μία εβδομάδες της πανεπιστημιούπολης. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της πανεπιστημιούπολης, οι φοιτητές θα ολοκληρώσουν τις εξετάσεις τελικής περιόδου, θα επισκεφθούν εταιρείες και σημαντικούς κλάδους, θα συνεργαστούν και θα δικτυωθούν μεταξύ τους.

Το Λουξεμβούργο δεν είναι μόνο οικονομικός κόμβος, αλλά πολυπολιτισμική πόλη και έδρα πολλών ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων. Μεταξύ της παράδοσης και της νεωτερικότητας. Θα μπορείτε να απολαύσετε διαφορετικά τοπία από τα φυσικά πάρκα, τα μεσαιωνικά κάστρα και πολλά μονοπάτια πεζοπορίας ή ποδηλασίας βουνού σε όλη την περιοχή. Το Λουξεμβούργο και το Chateau Wiltz σας καλωσορίζουν.

Οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν αυτό το Bachelor ασκούν σταδιοδρομία σε:

 • Σύμβουλος
 • Οικονομικός διευθυντής
 • Διευθυντής μάρκετινγκ
 • Διαχειριστής λειτουργιών
 • Διαχειριστής Υγειονομικής περίθαλψης
 • Διαχειριστής Πληροφοριακών Συστημάτων

EBBA στο μάθημα του Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων

Οι στόχοι μάθησης της EBU αποσκοπούν στην ενίσχυση της μάθησης των μαθητών στους ακόλουθους τομείς: επικοινωνία, δεοντολογική συλλογιστική, αναλυτικές δεξιότητες, τεχνολογία πληροφοριών, παγκόσμια προοπτική, κριτική σκέψη και κατανόηση της συνέργειας. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος EBBA, οι απόφοιτοι θα:

 • Επιδείξτε τον επαγγελματισμό, την αυτογνωσία και την ηγεσία
 • Κατανοήστε τα ζητήματα καινοτομίας και τα διλήμματα που αντιμετωπίζουν συχνά οι επιχειρήσεις
 • Εφαρμογή γνώσεων και δεξιοτήτων για την επίλυση επιχειρηματικών προβλημάτων
 • Κατανοήστε τις έννοιες και τις τάσεις της καινοτομίας και πώς μπορεί να βελτιώσει την οργανωτική απόδοση
 • Δείξτε μια παγκόσμια προοπτική και συνειδητοποιήστε πώς οι πολιτισμικές διαφορές επηρεάζουν τις επιχειρήσεις
 • Διαθέτει τις δεξιότητες που απαιτούνται για την ενσωμάτωση εννοιών από διάφορους κλάδους για τον εντοπισμό και την ανάπτυξη επιχειρηματικών στρατηγικών
 • Διαθέτει τις δεξιότητες που απαιτούνται για να εργάζεται και να οδηγεί αποτελεσματικά σε ένα περιβάλλον που βασίζεται στην ομάδα
 • Έχετε μια πλήρη κατανόηση και εκτίμηση για τη σημασία της ηθικής λήψης αποφάσεων127050_image1-2.jpeg
Τελευταία ενημέρωση Δεκέμβριος 2019

Σχετικά με τη Σχολή

European Business University of Luxembourg is dedicated to achieving and sustaining a tradition of academic excellence by ensuring it is at the forefront of evolving innovation. EBU strives to become ... περαιτέρω

European Business University of Luxembourg is dedicated to achieving and sustaining a tradition of academic excellence by ensuring it is at the forefront of evolving innovation. EBU strives to become of the benchmark of world-class quality education by drawing on the talents of an actively supported team of internationally recognized staff and faculty of women and men from transcultural backgrounds. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη