Πρόγραμμα Διπλών Βαθμών με το Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας

Dongbei University of Finance & Economics

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πρόγραμμα Διπλών Βαθμών με το Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας

Dongbei University of Finance & Economics

"2 2" Πρόγραμμα Συνεργαζόμενου Γλωσσομάθειας

"1 1" Double Master Program


GIME, DUFE έχει μια βαθιά συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας (Πολωνία). Τα προγράμματα διπλού πτυχίου με την υποστήριξη και των δύο πλευρών περιλαμβάνουν πρόγραμμα σπουδών "2 2", οι σπουδαστές που συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα θα σπουδάσουν στο GIME για τα πρώτα δύο χρόνια και στη συνέχεια θα μεταβαίνουν στην Πολωνία για να σπουδάσουν στο Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας τα τελευταία δύο χρόνια. Δύο πτυχία Bachelor θα απονεμηθούν σε φοιτητές που μπορούν να ολοκληρώσουν με επιτυχία αυτό το πρόγραμμα? Ένα άλλο πρόγραμμα συνεργασίας είναι το πρόγραμμα "1 1", οι σπουδαστές που συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα θα σπουδάσουν στο GIME για το πρώτο έτος και στη συνέχεια θα ολοκληρώσουν τη δεύτερη φοίτησή τους στο Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας.


Βασικά στοιχεία μαθήματος

  • Ημερομηνίες έναρξης: Σεπτέμβριος 2019
  • Μήκος Μαθήματος:
    • 4 χρόνια (2 χρόνια στην Κίνα και 2 χρόνια στην Πολωνία) για το πρόγραμμα σπουδών.
    • 2 χρόνια (1 έτος στην Κίνα και 1 έτος στην Πολωνία) για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα.
  • Απαιτούμενη ηλικία: 18 ετών και άνω.


Απαίτηση ακαδημαϊκής εισόδου

Επιτυχής ολοκλήρωση ενός ανώτερου βαθμού γυμνασίου (για το πρόγραμμα σπουδών). πτυχίο πανεπιστημίου (για το πανεπιστημιακό πρόγραμμα) με καλούς βαθμούς και πλήρεις μεταγραφές.


Απαιτούμενη Αγγλική Γλώσσα

IELTS 5.5 (με ελάχιστο αριθμό 5,0 σε όλα τα υποκείμενα) ή ισοδύναμο.

Απαιτείται δοκιμή συμμετοχής από το Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας πριν από την είσοδό του στην Πολωνία.


Δίδακτρα και αμοιβή προγράμματος

35.000 RMB (περίπου 5.400 δολαρίων ΗΠΑ) για κάθε ακαδημαϊκό έτος. Εκτός από 35.000 RMB, δεν θα χρεωθείτε επιπλέον δίδακτρα όταν σπουδάζετε στην Πολωνία.Εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας

Πανεπιστημιακή εισαγωγή

Το Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας, το οποίο ιδρύθηκε το 1816, είναι ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Πολωνίας και ένα από τα πιο διάσημα πανεπιστήμια στην Ευρώπη. Το Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας είναι μεταξύ των κορυφαίων 3% των παγκόσμιων πανεπιστημίων σύμφωνα με την παγκόσμια κατάταξη, όπως η παγκόσμια πανεπιστημιακή κατάταξη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (THE), η παγκόσμια πανεπιστημιακή κατάταξη Quaquarelli Symmonds (QS), η ακαδημαϊκή κατάταξη των παγκόσμιων πανεπιστημίων (ARWU). 17 προγράμματα που παρέχονται από την UW έχουν καταχωριστεί στην QS Παγκόσμια Κατάταξη Πανεπιστημίων από Θέμα 2018. 15 προγράμματα που προσφέρονται από την UW έχουν εισαχθεί στο Eduniversal Best Masters


Μελέτη στη Βαρσοβία

Η Βαρσοβία είναι μια δυναμική, ζωντανή πρωτεύουσα της Πολωνίας που βρίσκεται στην καρδιά της Ευρώπης. Είναι μια πόλη αντίθεσης όπου οι παρελθόντες χρόνοι αναμιγνύονται συνεχώς με τη σύγχρονη εποχή. Ενισχύει την πόλη, γεμάτη θέατρα, αίθουσες τέχνης, κινηματογράφους και ένα άλλο είδος διασκέδασης, πολύ πράσινο, με πολλά πάρκα, κήπους και δάση. Η πόλη, γεμάτη από διεθνείς φοιτητές, έχει μια σπουδαία ατμόσφαιρα για να μελετήσει. Σύμφωνα με την QS Best Student Cities 2017, η Βαρσοβία κατέλαβε την 52η θέση μεταξύ των καλύτερων πόλεων στον κόσμο. Λαμβάνει πολύ υψηλή βαθμολογία στην κατηγορία προσιτότητας - μέσα στα πέντε πρώτα του συνόλου του δείκτη - χάρη στον συνδυασμό του χαμηλού κόστους διαβίωσης και των λογικών διδάκτρων.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 6, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
2 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
35,000 CNY
35.000 RMB (περίπου 5.400 δολαρίων ΗΠΑ) για κάθε ακαδημαϊκό έτος. Εκτός από 35.000 RMB, δεν θα χρεωθείτε επιπλέον δίδακτρα όταν σπουδάζετε στην Πολωνία.
Locations
Κίνα - Dalian, Liaoning
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Κίνα - Dalian, Liaoning
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών