Επίπεδο: Προπτυχιακό

Επιχειρήσεις εστιατορίων και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

Οι σπουδαστές του προγράμματος εκπαιδεύονται με βάση μεγάλα ξενοδοχεία και εστιατόρια στο Almaty, όπως "Ritz-Carlton", "Tien-Shan", "Rixos". Λαμβάνουν γνώσεις στον τομέα της οικονομίας, της διαχείρισης, του μάρκετινγκ και της επιχειρηματικότητας, που τους επιτρέπει να εργάζονται για μίσθωση, καθώς και να ξεκινούν τη δική τους επιχείρηση. Αφού αποφοίτησαν από το Narhoz, οι απόφοιτοι προσανατολίζονται τέλεια στην επιχείρηση ξενοδοχείων και εστιατορίων, μπορούν να οργανώσουν εταιρικές δεξιώσεις και διακοπές στο στυλ των μπουφέδων, επαγγελματικών γεύσεων, κοκτέιλ ή να ανοίξουν το δικό τους καφενείο, ξενοδοχείο ή πιτσαρία σε υψηλό επίπεδο.

Οι απόφοιτοι αυτής της ειδικότητας έχουν μεγάλη ζήτηση σε μεγάλες πόλεις του Καζακστάν σε συνδυασμό με σημαντική οικονομική ανάπτυξη και ανάπτυξη του τουρισμού. Πρόκειται για πόλεις όπου δραστηριοποιούνται η κατασκευή και το άνοιγμα ξενοδοχείων υψηλής και μεσαίας τάξης, ξενώνων, όπου υπάρχουν νέα εστιατόρια, καφετέριες, επιχειρήσεις γρήγορου φαγητού.

Κόστος:
Τμήμα πλήρους απασχόλησης: 800 000 τετ ανά έτος


Μια λεπτομερής διαβούλευση μπορεί να γίνει στο γραφείο εισδοχής από τις 09:00 έως τις 18:00 τις καθημερινές και τα Σάββατα από τις 09:00 έως τις 15:00, Zhandosova, 55

Έχετε κάποιες ερωτήσεις; Καλέστε μας τώρα!
7 (727) 346 64 64 - Κέντρο κλήσεων

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
ρωσικός

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποНархоз Университет »

Τελευταία ενημέρωση July 17, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη