Bsc (hons) ψυχολογία με την κοινωνιολογία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

BSc (Hons) ψυχολογία με την κοινωνιολογία

Οι μαθητές μας θα μας συνιστούσαν! Στην τελευταία Εθνική Φοιτητική Έρευνα, το 95% των πρόσφατων Ψυχολογιών BSc (Hons) με τους σπουδαστές της Κοινωνιολογίας θα πρότειναν να σπουδάσουν στο ΕΜΠ. (Εθνική Φοιτητική Έρευνα 2017).

Η BSc (Hons) Ψυχολογία με το κοινωνιολογικό πτυχίο είναι μια βρετανική ψυχολογική Εταιρεία (BPS) διαπιστευμένο πρόγραμμα που συνδυάζει την ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην ψυχολογία με τη μελέτη της δομής και της δυναμικής των κοινωνικών συστημάτων και της κοινωνίας στο σύνολό της. Οι φοιτητές μας επωφελούνται από εβδομαδιαία ερευνητικά σεμινάρια, πάνω από 80 ακαδημαϊκούς εμπειρογνώμονες και έχουν πρόσβαση σε εργαστήρια πρώτης κατηγορίας.

Το μάθημα καλύπτει όλους τους βασικούς τομείς της Ψυχολογίας που προβλέπονται από το πρόγραμμα σπουδών BPS. Αυτό αντιπροσωπεύει τα δύο τρίτα του μαθήματος και περιλαμβάνει τις λειτουργίες του εγκεφάλου. τις διαδικασίες και τους μηχανισμούς της ανθρώπινης σκέψης, αίσθησης και συμπεριφοράς. και πώς οι ψυχολόγοι, η ψυχολογική έρευνα και η θεραπεία μπορούν να κάνουν μια απτή και θετική διαφορά στη ζωή και την κοινωνία των ανθρώπων. Το υπόλοιπο τρίτο του προγράμματος σπουδών εξετάζει τις κοινωνικές δομές της κοινωνίας και τις κοινωνιολογικές προοπτικές σε θέματα όπως το έγκλημα, το φύλο και η φτώχεια.

Επιλογές βαθμού:

 • BSc (Hons) Ψυχολογία με την κοινωνιολογία C8LH
 • BSc (Hons) Ψυχολογία με την Κοινωνιολογία (Σάντουιτς) C8LJ - αυτό είναι ένα τετραετές πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει ένα έτος πρακτικής άσκησης.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα;

Διδασκαλία και ερευνητική αριστεία

Συμμετέχοντας σε ένα μάθημα ψυχολογίας στο NTU θα συμμετάσχετε σε ερευνητική κοινότητα.

 • Θα σχεδιάσετε και θα πραγματοποιήσετε τη δική σας έρευνα στο τελευταίο σας έτος και ίσως έχετε την ευκαιρία να ανταγωνιστείτε για αμειβόμενη εργασία ως βοηθός έρευνας μεταξύ του δεύτερου έτους και του τρίτου έτους.
 • Το 60% των ερευνητικών μας αποτελεσμάτων θεωρήθηκε διεθνώς εξαιρετική ή παγκόσμια πρωταγωνιστική στο REF 2014 και το 100% των επιπτώσεών μας στην έρευνα είναι εξαιρετικά σε διεθνές επίπεδο, με το 73% να περιγράφεται ως ηγετική θέση στον κόσμο.
 • Το 100% της Ψυχολογίας BSc (Hons) με την κοινωνιολογία φοιτητές πλήρους φοίτησης συμφωνούν ότι το προσωπικό είναι καλό στην εξήγηση των πραγμάτων (National Student Survey 2017).

Επαγγελματικές δεξιότητες και αναγνώριση

 • Τα μαθήματά μας Ψυχολογίας * είναι διαπιστευμένα από τη Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία (BPS) για όσο διάστημα αποφοιτήσετε με τουλάχιστον 2.2 βαθμούς διακρίσεων, θα δικαιούστε να λάβετε την Πτυχιακή Πτυχιακή Σύνθεση για BPS - απαραίτητο προσόν εάν επιθυμείτε να συνεχίσει την επιμόρφωση και την επαγγελματική σταδιοδρομία ως επαγγελματίας ψυχολόγος.
 • Μπορείτε να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία μεταξύ των ετών δύο και τρία, καθώς και να αναλάβει μια θέση εργασίας ή να σπουδάσουν στο εξωτερικό σε ένα από τα ιδρύματα εταίρους μας.
 • Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξει να ολοκληρώσει μια πορεία τεσσάρων χρόνων που περιλαμβάνει πρακτική άσκηση διάρκειας ενός έτους.
 • Στο τελευταίο σας έτος θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στην ενότητα Επαγγελματικής Πρακτικής στην Ψυχολογία. Προσφέροντας σας την ευκαιρία να ζήσετε τη ζωή ως ψυχολόγος σύμβουλος, παρέχοντας ψυχολογική λύσεις σε προβλήματα του πραγματικού κόσμου.

* Δεν περιλαμβάνει μαθήματα Ψυχολογίας στη νομική σχολή Nottingham, ή στο Nottingham Institute of Education

Μια εξατομικευμένη εμπειρία

 • Προσαρμογή της μαθησιακής σας εμπειρίας - με μια σειρά από προαιρετικές ενότητες και μονοπάτια, μπορείτε να ακολουθήσετε τα δικά σας ενδιαφέροντα και να αρχίσετε να διαμορφώνετε τη μάθησή σας προς περαιτέρω μελέτη ή / και συγκεκριμένη σταδιοδρομία.
 • Θα έχετε την ευκαιρία να προσαρμόσετε τις σπουδές σας επιλέγοντας επιλογές από ένα μοναδικό συνδυασμό ενοτήτων σε δύο θέματα.

Εμπειρογνώμονα και εξειδικευμένες εγκαταστάσεις

 • Μελέτη σε ένα από τα μεγαλύτερα τμήματα ψυχολογίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Θα διδαχθεί και θα επιβλέπεται από περισσότερους από 80 ειδικούς ψυχολόγους, οι οποίοι έχουν ποικίλα φάσμα ενδιαφερόντων και ερευνητικών πεδίων.
 • Θα είστε σε θέση να επωφεληθούν πλήρως από την εξαιρετική μας διδασκαλία εργαστηριακών σουίτα. Οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός είναι αποκλειστικά για τους φοιτητές ψυχολογίας μας και θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσει τη δική σας έρευνα και ανάλυση των δεδομένων.

Τι θα μελετήσει

Στα πρώτα δύο χρόνια του πτυχίου σας, θα ολοκληρώσετε μια εισαγωγή στην ψυχολογία και τις βασικές ενότητες της βιολογικής, της κοινωνικής, της αναπτυξιακής και της γνωστικής ψυχολογίας και θα προχωρήσετε στην κατάρτιση σε μεθόδους και στατιστικές έρευνας.

Στην κοινωνιολογία, θα συμπληρώσετε πρόσθετες ενότητες που καλύπτουν την κοινωνική δομή και την κοινωνική ζωή, την κοινωνιολογική σκέψη, την κλασική κοινωνιολογική θεωρία και μια άλλη δομή κοινωνιολογίας της επιλογής σας.

Στο τελευταίο σας έτος, θα τοποθετήσετε μια περαιτέρω βασική ενότητα στην ψυχολογία και θα μπορείτε να προσαρμόσετε τις σπουδές σας (συχνά με προοπτικές τις μελλοντικές ευκαιρίες απασχόλησης) επιλέγοντας από μια σειρά προαιρετικών ενοτήτων ψυχολογίας και κοινωνιολογίας. Στο τελευταίο σας έτος θα ολοκληρώσετε επίσης ένα ερευνητικό πρόγραμμα στην ψυχολογία, επικεντρωμένο σε ένα θέμα της επιλογής σας υπό την επίβλεψη ενός ερευνητικού ενεργού μέλους του προσωπικού.

Μπορείτε επίσης να λάβετε μέρος στην καινοτόμο ενότητα "Επαγγελματική πρακτική στην ψυχολογία". Αν αναλάβετε το ρόλο ενός ψυχολόγου συμβούλων, θα εργαστείτε σε σενάρια προβληματικών πραγματικών περιστατικών που παρέχονται από εξωτερικούς οργανισμούς και θα παράσχετε λύσεις βάσει τεκμηρίων σε αυτούς τους οργανισμούς.

Τέσσερις χρόνοι τοποθέτησης

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε να ολοκληρώσετε ένα τετραετές πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει ετήσια πρακτική άσκηση μεταξύ του έτους δύο και του τρίτου έτους. Πρέπει να υποβάλετε αίτηση με τον κωδικό UCAS C8LJ για να λάβετε υπόψη σας το τετραετές πρόγραμμα τοποθέτησης.

Σπουδές στο εξωτερικό

Εάν παρακολουθείτε μαθήματα τριετούς διάρκειας πλήρους φοίτησης μπορείτε επίσης να έχετε την ευκαιρία να σπουδάσετε στο εξωτερικό σε ένα από τα πανεπιστήμια-εταίρους μας. Τα σημερινά ιδρύματα-εταίροι μας βρίσκονται σε μέρη όπως η Αυστραλία, οι ΗΠΑ, η Ουγγαρία, οι Κάτω Χώρες και η Πολωνία. Θα αποφασίσει από νωρίς στο πρώτο έτος σας, αν θέλετε να εφαρμόσετε για να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα ανταλλαγής. Θα σπουδάζατε στο εξωτερικό μεταξύ του δεύτερου έτους και του τρίτου έτους και συνεπώς θα συνεπαγόταν την παράταση του κύκλου σπουδών σε τέσσερα χρόνια. Η επιλογή σπουδών στο εξωτερικό είναι διαθέσιμη μόνο για σπουδαστές με τριετή διαδρομή πλήρους απασχόλησης και ως εκ τούτου πρέπει να υποβάλετε αίτηση με τον κωδικό UCAS C8LH.

Καριέρα και της απασχολησιμότητας

Η σειρά μας Ψυχολογία με Κοινωνιολογία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορείτε να αναπτύξετε όλες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θα χρειαστείτε για τη μελλοντική καριέρα σας.

Το μάθημα θα αναπτύξει τις μεταβιβάσιμες δεξιότητές σας, όπως:

 • αριθμητικές δεξιότητες (συμπεριλαμβανομένης της στατιστικής ανάλυσης)
 • αναλυτικές δεξιότητες και κριτική σκέψη
 • δεξιότητες επικοινωνίας
 • δεξιότητες παρουσίασης
 • ικανότητες επίλυσης προβλημάτων.

Περιζήτητα από τους εργοδότες, οι δεξιότητες αυτές θα σας βάλει σε μια ισχυρή θέση μέσα στο μεταπτυχιακό της αγοράς.

ευκαιρίες εργασιακής εμπειρίας

Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στην ενότητα Επαγγελματικής Πρακτικής στην Ψυχολογία. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε τη ζωή ως σύμβουλος ψυχολόγου, να παρέχετε ψυχολογικές λύσεις σε σενάρια προβλημάτων πραγματικού κόσμου που παρέχονται από εξωτερικούς οργανισμούς και να παρουσιάσετε τις λύσεις τους σε αυτούς τους οργανισμούς.

Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε την προαιρετική λειτουργική μονάδα ψυχολογίας πρακτικής εργασίας. Οι φοιτητές που επιλέγουν αυτή την ενότητα θα πάρουν μέρος σε ρόλους που σχετίζονται με την εργασία μέσω εθελοντισμού, αμειβόμενης εργασίας ή σκίασης στο χώρο εργασίας.

Αν έχετε υποβάλει αίτηση για το τετραετές πρόγραμμα μαθημάτων σάντουιτς (C8LJ), θα ολοκληρώσετε μια ετήσια πρακτική άσκηση.

Ενθαρρύνουμε όλους τους μαθητές μας να συμμετέχουν σε εθελοντική εργασία. Το Nottingham Trent Ο εθελοντισμός θα σας επιτρέψει να εμπλακείτε σε μονοήμερες προκλήσεις, σε προγράμματα με πρωτοβουλία των φοιτητών και στο κατάστημα εθελοντών. Μπορείτε επίσης να αποκτήσουν επίσημη αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας έξω από τις σπουδές σας με το βραβείο μας απασχολησιμότητας Acceler8. Αυτό το βραβείο θα βελτιώσει τις προοπτικές εργοδότησής σας και θα ενεργήσει ως αρχείο της εμπειρίας που αποκτάτε στο ΕΜΠ.

Οι τίτλοι των θέσεων εργασίας κάτω δίνουν μια ένδειξη της σταδιοδρομίας πρόσφατη ψυχολογία μας με τους αποφοίτους Κοινωνιολογία επιδιώκουν: *

 • Διαχειριστής λογαριασμού
 • Βοηθός ψυχολόγος
 • Αναλυτής δεδομένων
 • Βοηθός ιατρικής φροντίδας
 • Μάθησης Assistant Υποστήριξη
 • Ψυχική υγεία των εργαζομένων Υποστήριξη
 • Σύμβουλος πρόσληψης
 • Υποστήριξη των εργαζομένων
 • Βοηθός διδασκαλίας

* Τελευταία προπτυχιακά αποτελέσματα της μελέτης DLHE, 2011-12 και 2014-15.

Προυποθέσεις εισόδου

Ηνωμένο Βασίλειο

Για την είσοδο του Σεπτεμβρίου 2018 θα χρειαστείτε τα παρακάτω.

Τρία χρόνια πλήρους απασχόλησης

 • A-επίπεδα - BCC? ή
 • BTEC Εκτεταμένη Δίπλωμα - DMM? ή
 • 104 μονάδες UCAS δασμολογίου από τα τρία Α-επίπεδα ή ισοδύναμα προσόντα? και
 • GCSEs - Αγγλικά και τα μαθηματικά βαθμό Γ

Τέσσερα χρόνια τοποθέτησης

 • A-επίπεδα - ΒΒΒ? ή
 • BTEC Εκτεταμένη Δίπλωμα - DDM? ή
 • 120 μονάδες UCAS δασμολογίου από τα τρία Α-επίπεδα ή ισοδύναμα προσόντα? και
 • GCSEs - Αγγλικά και τα μαθηματικά βαθμό Γ

Θεωρούμε επίσης ισοδύναμα προσόντα και συνδυασμούς.

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται σε κάθε περίπτωση χωριστά. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δεχτούμε αιτήσεις από ώριμους φοιτητές και φοιτητές με προσόντα πρόσβασης ή πολλούς άλλους τύπους τυπικών και μη τυποποιημένων προσόντων για τους οποίους μπορούμε να υπολογίσουμε τους βαθμούς UCAS. Μη τυποποιημένων οι αιτούντες μπορούν να κληθούν σε συνέντευξη.

Σημειώστε ότι πριν από τη συνεργασία με τους νέους ή τους ευάλωτους πληθυσμούς, θα χρειαστεί να γίνει έλεγχος για την αποκάλυψη και την απαγόρευση της υπηρεσίας (γνωστός ως γνωστοποίηση του ποινικού μητρώου), αλλά δεν απαιτείται για εισαγωγή στην κοινωνιολογία της BSc (Hons).

Διεθνής

Δεχόμαστε προσόντα από τα σχολεία, κολέγια και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο για την είσοδο στην προπτυχιακές τους σπουδές μας. Αν δεν είστε σίγουροι για το πώς διεθνή προσόντα σας ταιριάζει απαιτήσεις πορεία μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα μας για τη διεθνή προσόντα.

Για την είσοδο του Σεπτεμβρίου 2018 θα χρειαστείτε τα παρακάτω.

Τρία χρόνια πλήρους απασχόλησης

 • A-επίπεδα - BCC? ή
 • BTEC Εκτεταμένη Δίπλωμα - DMM? ή
 • 104 μονάδες UCAS δασμολογίου από τα τρία Α-επίπεδα ή ισοδύναμα προσόντα? και
 • GCSEs - Αγγλικά και τα μαθηματικά βαθμό Γ

Τέσσερα χρόνια τοποθέτησης

 • A-επίπεδα - ΒΒΒ? ή
 • BTEC Εκτεταμένη Δίπλωμα - DDM? ή
 • 120 μονάδες UCAS δασμολογίου από τα τρία Α-επίπεδα ή ισοδύναμα προσόντα? και
 • GCSEs - Αγγλικά και τα μαθηματικά βαθμό Γ

Θεωρούμε επίσης ισοδύναμα προσόντα και συνδυασμούς.

Απαιτήσεις εισόδου αγγλική γλώσσα

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, πρέπει να μας δείξετε ότι οι γλωσσικές δεξιότητές σας είναι αρκετά ισχυρές για εντατική ακαδημαϊκή μελέτη. Εμείς συνήθως ζητούν μια δοκιμή IELTS και αποδεχόμαστε κάποιες εναλλακτικές εξετάσεις αγγλικής γλώσσας.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The School of Social Sciences at Nottingham Trent University is a large and vibrant academic community which offers a wide range of qualifications in diverse disciplines including psychology, criminol ... περαιτέρω

The School of Social Sciences at Nottingham Trent University is a large and vibrant academic community which offers a wide range of qualifications in diverse disciplines including psychology, criminology, sociology, youth, health and social care, politics, international relations, education and social work. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη