Read the Official Description

Φορολογική Οικονομία

Είστε περίεργοι για το πώς οι φόροι επηρεάζουν τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις; Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς η κυβέρνηση μπορεί να ρυθμίσει τις τιμές του πετρελαίου ή την κατανάλωση αλκοόλ μέσω της φορολογίας; Ενδιαφέρεστε για τις προοπτικές φορολόγησης τόσο από την οικονομία όσο και από το νόμο; Η δημοσιονομική οικονομία καλύπτει όλα αυτά τα πράγματα. Σε αυτό το πρόγραμμα, θα χρησιμοποιήσετε την οικονομία, τη λογιστική, τη διαχείριση και το δίκαιο για να αναλύσετε τις επιπτώσεις των φόρων στις εθνικές και διεθνείς οικονομίες. Εργάζεστε σε μικρές ομάδες, θα εξετάσετε τα ενημερωμένα προβλήματα της πραγματικής ζωής και θα βρείτε πρακτικές λύσεις. Το πρόγραμμα θα σας δώσει όλη την προετοιμασία που χρειάζεστε για να παρακολουθήσετε ένα μεταπτυχιακό στην οικονομική οικονομία και συναφείς τομείς. Αλλά θα μπορούσατε επίσης να ξεκινήσετε την καριέρα σας και να κάνετε το σημάδι σας στο εργατικό δυναμικό. Οι δεξιότητες ανεξαρτησίας, εμπιστοσύνης και κριτικής σκέψης σας θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε μια καριέρα ως φορολογικός σύμβουλος, φοροτεχνικός ή φορολογικός επιθεωρητής. Και με τη συνεχιζόμενη έλλειψη δημοσιονομικών οικονομολόγων, οι προοπτικές σταδιοδρομίας σας θα είναι εξαιρετικές.

Γρήγορα γεγονότα

 • συνδυάζει τις προοπτικές της οικονομίας, των επιχειρήσεων και του νόμου για τη φορολογία
 • εξετάστε τα ενημερωμένα προβλήματα της πραγματικής ζωής
 • Τριετής, πλήρους απασχόλησης πτυχιούχος, μερικώς διδάσκονται στα αγγλικά και εν μέρει στα ολλανδικά
 • κανένα αριθμό fixus, ξεκινάει τον Σεπτέμβριο
 • εβδομαδιαία: 15 ώρες διδασκαλίας, 25 ώρες ανεξάρτητη μελέτη
 • θα αποκτήσετε πτυχίο BSc στα φορολογικά οικονομικά
 • Υποχρεωτική μελέτη συμβουλών (τουλάχιστον 47 από τις 60 μονάδες ECTS το έτος 1)

Γιατί αυτό το πρόγραμμα;

Η Fiscal Economics έχει ένα εξαιρετικά διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών, το οποίο βασίζεται στη γενική και επιχειρηματική οικονομία, καθώς και στο φορολογικό και το ιδιωτικό δίκαιο. Καθ 'όλη τη διάρκεια των τριών ετών του προγράμματος, θα παρακολουθήσετε μαθήματα για θέματα που κυμαίνονται από τις λογιστικές και τις χρηματοπιστωτικές αγορές έως τη δημόσια οικονομία και τη φορολογία των επιχειρήσεων. Βασικά, το πρόγραμμα δίνει μεγάλη έμφαση στην κατάρτιση παράλληλων δεξιοτήτων, όπως ποσοτικές μέθοδοι και δεξιότητες παρουσίασης. Επιπλέον, θα επωφεληθείτε από μια συναρπαστική σειρά επιλογών: θα μπορούσατε να δοκιμάσετε το χέρι σας σε τραπεζικές εργασίες, οικονομικά μοντέλα, προσομοίωση υπολογιστών και πολλά άλλα.

Τι θα κάνετε στην πραγματικότητα

 • να χρησιμοποιήσει την οικονομία, τη λογιστική, τη διαχείριση και το δίκαιο για να αναλύσει τις επιπτώσεις των φόρων στα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις και τις οικονομίες
 • εργάζονται σε μικρές ομάδες για να εξετάσουν τα ενημερωμένα προβλήματα, την πραγματική ζωή και να βρουν πρακτικές λύσεις
 • να αναπτύξουν προσωπικές ιδιότητες όπως η ανεξαρτησία, η εμπιστοσύνη και η κριτική σκέψη
 • να επωφεληθούν από αυτό το πρακτικό εφαλτήριο στο οικονομικό εργατικό δυναμικό
 • ως μέλος της FIRST, της ένωσης μελέτης Fiscal Economics, απολαμβάνουν προαιρετικές επισκέψεις σε βασικές εταιρείες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, καθώς και ευκαιρίες εργασιακής εμπειρίας

Μικρές ομάδες = μεγάλα πλεονεκτήματα

Η εκμάθηση βασισμένη σε προβλήματα (PBL) είναι μια καινοτόμος μέθοδος διδασκαλίας με επίκεντρο τον σπουδαστή που χρησιμοποιείται ευρέως στο πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ. Θα εργαστείτε σε μικρές ομάδες διδασκαλίας όχι περισσότερων από 15 φοιτητών και αναζητήστε συνεργαζόμενες πρακτικές λύσεις σε πραγματικά προβλήματα. Οι εκπαιδευτές λειτουργούν ως διευκολυντές, παρέχοντας τη βοήθεια που χρειάζεται. Αυτό σας επιτρέπει να αναπτύξετε την ανεξαρτησία και να αναπτύξετε έρευνες και πρακτικές δεξιότητες
που χρειάζονται στον χώρο εργασίας. Σε αντίθεση με τις διαλέξεις, το PBL είναι δυναμικό και απαιτεί ενεργό συμμετοχή των μαθητών.

Διεθνής τάξη

Το Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ επικεντρώνεται στην ανάπτυξη της διεθνούς αίθουσας διδασκαλίας, μιας θέσης όπου οι διαφορές μας γίνονται δυνατά. Από την 1η ημέρα, θα αντιμετωπίσετε διαφορετικές απόψεις και εμπειρίες καθώς αλληλεπιδράτε με το προσωπικό και τους φοιτητές από όλη την Ευρώπη και τον κόσμο. Οι προκαταλήψεις και η κοσμοθεωρία σας θα ενισχυθούν από αυτή την αλληλεπίδραση, φέρνοντάς σας πιο κοντά στο στόχο του προγράμματος να διδάσκετε στους σπουδαστές όχι μόνο γεγονότα και έννοιες αλλά και διεθνή προσβασιμότητα και κατανόηση. Το SBE είναι μία από τις πιο διεθνείς σχολές στο Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ, με πάνω από το 60% των φοιτητών και το 55% του ακαδημαϊκού προσωπικού από το εξωτερικό, αντιπροσωπεύοντας περίπου 60 διαφορετικές εθνικότητες.

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Είναι πάντα μια καλή ιδέα να αποκτήσετε κάποια πραγματική εμπειρία πριν από την αποφοίτησή σας. Είναι επίσης υπέροχο αν η εμπειρία αυτή μετράει για την ολοκλήρωση των σπουδών σας. Οι φοιτητές τρίτου έτους μπορούν να κάνουν πρακτική άσκηση στο πλαίσιο των σπουδών τους. Η SBE διατηρεί μια βάση δεδομένων για ευκαιρίες πρακτικής άσκησης για διάφορους τομείς σπουδών και το Γραφείο Internship της SBE είναι διαθέσιμο για καθοδήγηση και συμβουλευτική, καθώς υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές για την ενσωμάτωση πρακτικής άσκησης στη μελέτη σας.

Το MaRBLe τιμά το πρόγραμμα

Μέσα από το πρόγραμμα μάθησης που βασίζεται στην έρευνα του Μάαστριχτ, το MaRBLe, εν συντομία, προσφέρουμε στους ταλαντούχους σπουδαστές τριετούς διδασκαλίας την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν το δικό τους ερευνητικό πρόγραμμα. Θα καθοδηγηθείτε από έμπειρο ακαδημαϊκό προσωπικό που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε περαιτέρω την κριτική σκέψη και τις ερευνητικές δεξιότητές σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για μια σταδιοδρομία σε επιστημονικές έρευνες ή ερευνητικές θέσεις στις επιχειρήσεις.

Δίδακτρα

Έτος σπουδών 2018/19

 • Το νόμιμο τέλος για αυτό το πρόγραμμα είναι: € 2.060
 • Το θεσμικό τέλος για αυτό το πρόγραμμα είναι: € 7.500
 • Το νόμιμο τέλος μερικής απασχόλησης για αυτό το πρόγραμμα είναι: Δεν ισχύει
 • Το θεσμικό κόστος για μερική απασχόληση για το πρόγραμμα αυτό είναι: Δεν ισχύει
Program taught in:
Ολλανδός

See 4 more programs offered by Maastricht University, School of Business and Economics »

Last updated April 19, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
7,500 EUR
Το νόμιμο τέλος για αυτό το πρόγραμμα είναι: € 2.060 Το θεσμικό τέλος για αυτό το πρόγραμμα είναι: € 7.500
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο