Bsc στην εφαρμοζόμενη λογιστική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Πτυχίο Εφαρμοσμένης Λογιστικής

Η ACCA και το Πανεπιστήμιο Oxford Brookes συνεργάστηκαν για την ανάπτυξη ενός πτυχίου στην εφαρμοσμένη λογιστική, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά στους φοιτητές της ACCA που επιθυμούν να αποκτήσουν πτυχίο ενώ σπουδάζουν για την πιστοποίηση ACCA.

Ο κύριος στόχος του προγράμματος σπουδών BSc είναι να διευρύνει την πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο Oxford Brookes (OBU) και να δώσει τη δυνατότητα στους μαθητές της ACCA σε όλο τον κόσμο να έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πτυχίο OBU. Το πτυχίο BSc στοχεύει να ενισχύσει και να επεκτείνει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που αποκτήθηκαν από εσάς στις επαγγελματικές σπουδές σας και να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητά σας ως επαγγελματίας φοιτητής λογιστικής και μελλοντική επαγγελματική χρηματοδότηση.

Έτσι, κερδίζοντας το BSc (Hons) στην εφαρμοσμένη λογιστική, που απονέμεται από το Πανεπιστήμιο Oxford Brookes, όχι μόνο θα αποδείξετε σε δυνητικούς ή υπάρχοντες εργοδότες ότι έχετε όλες τις σχετικές μεταπτυχιακές δεξιότητες για να σας εξοπλίσουμε για μια λαμπρή καριέρα στη λογιστική και τη χρηματοδότηση. είναι από ένα πανεπιστήμιο που έχει φήμη για την αριστεία.

Για να αποκτήσετε το πτυχίο, πρέπει να ολοκληρώσετε όλες τις ενότητες του Βασικού Επιπέδου του ACCA και να υποβάλετε ένα Έργο Έρευνας και Ανάλυσης στο Πανεπιστήμιο για Αξιολόγηση.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2017

Σχετικά με τη Σχολή

OPAL College του Λονδίνου είναι ένα από τα πιο ελπιδοφόρα νέα ανεξάρτητα σώματα Ανώτερη και Ανώτατη Εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Προσφέρουμε μια σειρά από δίπλωμα, Ανώτερο Δίπλωμα, προπτυχιακό, με ... περαιτέρω

OPAL College του Λονδίνου είναι ένα από τα πιο ελπιδοφόρα νέα ανεξάρτητα σώματα Ανώτερη και Ανώτατη Εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Προσφέρουμε μια σειρά από δίπλωμα, Ανώτερο Δίπλωμα, προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και επαγγελματικά μαθήματα στον τομέα της πληροφορικής, Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, Λογιστικής, Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας, Ταξίδια, τον Τουρισμό και Διοίκηση Φιλοξενίας μαζί με μια σειρά από επαγγελματικά προσανατολισμένη προ-πανεπιστημιακές σπουδές που στοχεύει στην καλύτερη προετοιμάσει τους μαθητές για τις ακαμψίες της εκπαίδευσης. &nbsp Στόχος μας είναι να κερδίσει μια φήμη για την παροχή μαθημάτων ποιότητας σε αμοιβές που δίνουν εξαιρετική αξία για τα χρήματα. Είμαστε βέβαιοι ότι θα μπορέσουν να το κάνουν αυτό γιατί μας ανεξαρτησία σημαίνει ότι ελέγχουν τα έξοδά μας. Ωστόσο, ανταγωνιστική δασμολογικών τέλος μας δεν είναι εις βάρος της ποιότητας. &nbsp Το Κολλέγιο βρίσκεται σε μια ζωντανή, πολυ πολιτισμική περιοχή του Λονδίνου.Πιστεύουμε ότι έχουμε μια μοναδική κατανόηση των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών. Υπάρχει μία ευδιάκριτη οικογενειακή ατμόσφαιρα σε OPAL College του Λονδίνου. Με πανεπιστήμιο πρότυπα είμαστε μια συγκριτικά μικρή εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά αυτό θα μας επιτρέψει να γνωρίζουμε σε κάθε έναν από μας τους φοιτητές μας ως άτομα - κάτι που πιστεύω ότι είναι ζωτικής σημασίας για την εξασφάλιση ενός φοιτητή επιτυχία 's στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. &nbsp Η Ακαδημία είναι ένα συναρπαστικό περιβάλλον στο οποίο να ανταποκριθούν στις νέες τους φίλους, όπου οι άνθρωποι από τη Βρετανία, την Κίνα, την Ασία, την Καραϊβική, την Αμερική, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και αλλού στην Ευρώπη μπορεί να ανταποκριθεί. Ο πολιτισμός είναι πλούσιο και ποικίλο, με τους μαθητές φέρνοντας μυριάδες διαφορετικές προοπτικές σε όλους τους τομείς της ζωής κολλεγίων. &nbsp Έχουμε ένα διακριτικό ακαδημαϊκό ήθος. Υπάρχουν δύο σημεία που θα ήθελα να κάνει στο θέμα αυτό.Πρώτον, είμαστε μια δημιουργική μάθηση και την ανάπτυξη των θεσμών του οποίου η διδασκαλία στρατηγικές έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν ότι οι μαθητές μας επιτύχουν τη διάρκεια των σπουδών τους και στο μέλλον. Υιοθετούμε «ανοιχτή πόρτα 'ενός πολιτική, έχουν μια εκτίμηση για την εργασία με και μέσα από τα θέματα των ανθρωπίνων διαφορά και τη διαφορετικότητα και, ως εκ τούτου, υπάρχει μια έμφαση στην ατομική προσοχή και διαφοροποίηση. Δεύτερον, έχουμε μια πολύ ανεπτυγμένη και ποιμαντική εμπειρία σύστημα φροντίδας που έχει προβληθεί ως ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας μας στο εγγύς μέλλον - νοιαζόμαστε για όλους τους μαθητές μας. Προσόντα επιτευχθεί μέσω Opal College του Λονδίνου απολαμβάνουν διεθνούς αναγνώρισης. Ένας τίτλος προσόντων που αποκτήθηκαν μέσω OCL είναι το κλειδί για ένα επιτυχημένο και συναρπαστικό μέλλον. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη