Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BS στην αστρονομία

Οι αστρονόμοι αναζητούν απαντήσεις σε μερικές από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες ερωτήσεις στην επιστήμη: Πώς ξεκίνησε το Σύμπαν; Πώς θα τελειώσει; Τι είναι το Σύμπαν; Πώς σχηματίζονται άστρα, πλανήτες, γαλαξίες και μαύρες τρύπες; Πώς τελειώνουν; Η αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων περιλαμβάνει τη φυσική, τα μαθηματικά, τη χημεία, τη βιολογία, την επιστήμη των υπολογιστών, την οπτική και τα όργανα, ακόμη και η ιστορία και η φιλοσοφία είναι πεδία συντροφιάς. Το ακαδημαϊκό πρόγραμμα αστρονομίας UH Hilo αξιοποιεί την υποδομή αστρονομίας της Mauna Kea και το Πανεπιστημιακό Πάρκο Επιστήμης και Τεχνολογίας για να παρέχει στους φοιτητές γνώσεις αστρονομίας και αστροφυσικής και εκπαίδευση σε σύγχρονες μεθόδους παρατηρησιακής αστρονομίας.

Το πρόγραμμα σπουδών BS παρέχει τις απαραίτητες δεξιότητες για τους σπουδαστές που αναζητούν σταδιοδρομία στην αστρονομία, ως αστρονόμοι επαγγελματικής έρευνας, τεχνικά στελέχη παρατηρητηρίων ή σε συναφείς τομείς που περιλαμβάνουν πλανητικές γεωεπιστήμες, διδασκαλία και εξωστρέφεια.

Αποστολή

Το πρόγραμμα αστρονομίας του UH Hilo στοχεύει (α) στην ανάπτυξη της γνώσης και των αναλυτικών γνώσεων των σπουδαστών, είτε πρόκειται για μεγάλες εταιρείες είτε όχι, μέσω της εστίασης στον τομέα της αστρονομίας. Και (β) ενσταλάξει την εκτίμηση της επιστήμης, ιδιαίτερα της αστρονομίας, στους μαθητές. Το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές μεταβιβάσιμες δεξιότητες ώστε να μπορούν να υπερέχουν σε ένα ευρύ φάσμα τομέων που σχετίζονται με STEM. Μέσα από τη μελέτη της αστρονομίας, οι απόφοιτοι θα μάθουν επίσης να εκτιμούν και να κατανοούν την επιστήμη ευρύτερα, επιτρέποντάς τους να είναι πιο ενημερωμένοι πολίτες. Το πρόγραμμα σπουδών BS, εκμεταλλευόμενο την πρόσβαση μας στα Παρατηρητήρια Mauna Kea, παρέχει την απαραίτητη εκπαίδευση για τους σπουδαστές που αναζητούν καριέρα στην αστρονομία - ως επαγγελματίες αστρονόμοι, τεχνικό προσωπικό παρατηρητηρίων και εκπαιδευτές. Το πρόγραμμά μας υποστηρίζει την αποστολή φιλελεύθερων τεχνών του Πανεπιστημίου, παρέχοντας μαθήματα γενικής εκπαίδευσης σε τομέα μείζονος σημασίας για το κράτος Hawai'i.

Πρόγραμμα Εκμάθησης Αποτελέσματα

Το πρόγραμμα BS στην αστρονομία έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει τη σπουδαιότητα των σπουδαστών:

 • Κύρια πεδία της σύγχρονης αστρονομίας: αστέρια, πλανήτες, διαστρικό / διαγαλαξιακό αέριο, γαλαξίες και κοσμολογία.
 • Βασικά στοιχεία της μηχανικής, της οπτικής, του ηλεκτρομαγνητισμού, της ατομικής δομής και της σύγχρονης φυσικής. και
 • Πρακτικές εφαρμογές όπως η οργάνωση, ο υπολογισμός, οι σύγχρονες τεχνικές παρατήρησης και η ανάλυση δεδομένων.

Στόχοι για τη μάθηση των σπουδαστών στον κύριο

Οι απόφοιτοι αναμένεται επίσης να:

 • Να κατανοήσουν τις σχέσεις μεταξύ της αστρονομίας και άλλων τομέων της επιστήμης.
 • Να λύσει προβλήματα με την επιστημονική συλλογιστική και τις δεξιότητες κριτικής σκέψης.
 • Να επικοινωνούν με σύνθετες ιδέες αποτελεσματικά, τόσο προφορικά όσο και γραπτά. και
 • Εκτιμήστε την επίδραση της αστρονομίας στην πολιτεία Hawai'i.

Προσπαθούμε επίσης να παρέχουμε κάθε ευκαιρία στους σπουδαστές να διεξάγουν πρωτότυπες έρευνες με το προσωπικό της Σχολής ή τους παρατηρητές της Mauna Kea.

Ειδικές πτυχές του προγράμματος αστρονομίας

Το Τμήμα στεγάζεται στο νέο Κτήριο Επιστημών και Τεχνολογίας, το οποίο παρέχει σύγχρονα γραφεία, αίθουσες διδασκαλίας, εισαγωγικά και προχωρημένα προπτυχιακά εργαστήρια και ερευνητικές εγκαταστάσεις διδασκόντων που προσφέρουν στους φοιτητές ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας.

Το Τμήμα διαθέτει ένα παρατηρητήριο για το Mauna Kea ανάμεσα σε μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο ισχυρά όργανα στον κόσμο. Ένα νέο σχεδιασμένο τηλεσκόπιο θα προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να συνεχίσουν ερευνητικά προγράμματα υπό την επίβλεψη του διδακτικού προσωπικού του Τμήματος, τα οποία έχουν ενεργά ερευνητικά έργα σε διάφορους τομείς της αστρονομίας. Επιπλέον, το πρόγραμμα Observatory Internship, το οποίο συντονίζεται με ιδρύματα που εδρεύουν στο Πανεπιστημιακό Πάρκο Επιστήμης και Τεχνολογίας, προσφέρει στους φοιτητές μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν πρακτική ή ερευνητική εμπειρία σε αστρονομικά παρατηρητήρια στην κορυφή του Mauna Kea πριν από την απόκτηση του πτυχίου τους.

Το Πρόγραμμα Συμμετοχής σε Διαστημικά Δωρεά προσφέρει ανταγωνιστικές υποτροφίες σε φοιτητές εξαιρετικών υποσχέσεων, συνήθως κατά τη διάρκεια του ανώτερου έτους. Οι υποτροφίες παρέχουν πλήρη απαλλαγή από τα δίδακτρα και μικρή επιδότηση. Οι υποψήφιοι Space Grant διεξάγουν ένα προτεινόμενο ερευνητικό έργο υπό την επίβλεψη ενός μέντορα των διδασκόντων και συμμετέχουν σε συμπόσια κολλεγίων Space Grant στο Πανεπιστήμιο. Η χρηματοδότηση ταξιδιών σε συναντήσεις διατίθεται από αυτό το πρόγραμμα.

Η συνδεδεμένη σχολή από το Πανεπιστημιακό Τεχνολογικό Πάρκο και άλλες εγκαταστάσεις προσφέρουν μια πλούσια σειρά συμπληρωματικών μαθημάτων Ειδικών Θέσεων που διευρύνουν τις ευκαιρίες για τους σπουδαστές.

BS στην Αστρονομία Απαιτήσεις

Ομάδα 1. Γενική Εκπαίδευση Βασικές, Περιοχές και Ολοκληρωτικές Απαιτήσεις που ισχύουν το Φθινόπωρο 2011

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να αποφοιτήσουν στο πλαίσιο της Γενικής Εκπαίδευσης Basic, περιοχή, και τις απαιτήσεις Ολοκληρωμένες και των απαιτήσεων αποφοίτησης σε ισχύ κατά το χρόνο που τέθηκε το Σύστημα UH, όταν μπήκαν UH Hilo, ή μετά την αποφοίτησή τους, εφόσον δεν υπάρχει διακοπή στην εγγραφή.

Οι μαθητές θα πρέπει να συναντηθεί με τον ακαδημαϊκό τους σύμβουλο για να εξασφαλιστεί ότι εγγραφούν σε μαθήματα που θα τους επιτρέψουν να ανταποκριθούν σε αυτές τις απαιτήσεις, καθώς και απαιτήσεις για την κύρια και για την αποφοίτηση. Μερικά μαθήματα μπορεί να ανταποκριθεί τόσο Γενικές απαιτήσεις εκπαίδευσης και μεγάλες απαιτήσεις.

Τα νέα GE βασικά, πυρήνας, και ενοποιητική απαιτήσεις και τους καταλόγους των πιστοποιημένων μαθημάτων αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Παιδείας.

Ομάδα 2. Βασικές απαιτήσεις

1.Απαιτούνται μαθήματα Αστρονομίας και Φυσικής (48 μονάδες)

 • ASTR 110L γενικό εργαστήριο αστρονομίας (1)
 • ASTR 180 Πρίγκιπας της Astron I (3)
 • ASTR 181 Πρίγκιπας του Astron II (3)
 • ASTR 250-250L Παρατηρητική Αστρονομία (3), Εργαστήριο Παρατηρησιακής Αστρονομίας (1)
 • ASTR / PHYS 260-260L Υπολογιστική Φυσική & Αστρονομία (3), Computational Phys & Astr Lab (1)
 • ASTR 350 Αστρική Αστροφυσική (3)
 • ASTR 351 Γαλαξιακά και Εξωλέστατα Astrophys (3)
 • ASTR 495A-495B Σεμινάριο (1), Σεμινάριο (1)
 • PHYS 170-170L Γενική Φυσική I: Μηχανική (4), Gen Phys I Lab (1)
 • PHYS 171-171L Γενική Φυσική II: Ηλεκτρονικός Μαγνητισμός (4), Gen Phys II Lab (1)
 • PHYS 270 Γενική Φυσική III: Εισαγωγική Μοντέλα Phy (3)
 • PHYS 331 Οπτικά (3)
 • PHYS 341 Θερμοδυναμική (3)
 • Και 6 μονάδες σε επιπλέον PHYS ή ASTR στο επίπεδο 300 ή 400, με εξαίρεση το ASTR 400 Observatory Internship (1-6)

2.Απαιτούνται μαθήματα σε συναφή πεδία (24 μονάδες)

 • CS 150 Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών I (3)
 • CHEM 161-161L Γενική Χημεία Ι (3), Γενική Χημεία Ι Εργαστήριο (1)
 • MATH 205-206 Λογισμός I (4), Λογισμός ΙΙ (4)
 • MATH 231-232 Λογισμός ΙΙΙ (3), Λογισμός IV (3)
 • MATH 300 Συνήθεις διαφορικές εξισώσεις (3)

Συνολικές ώρες διδασκαλίας που απαιτούνται για το BS στην Αστρονομία

Απαιτούνται 120 μονάδες.

Σημειώσεις

 1. Οι σπουδαστές πρέπει να κερδίσουν τουλάχιστον 2.0 ΣΔΣ σε μαθήματα που απαιτούνται για το μεγαλύτερο.
 2. Για να αποκτήσουν πτυχίο Bachelor of Science στην Αστρονομία, οι φοιτητές πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις για τα μαθήματα και να πληρούν όλες τις άλλες απαιτήσεις του πανεπιστημιακού πτυχίου.
 3. Ένα 2,0 ή καλύτερα σε κάθε απαιτούμενη πορεία παραπάνω σε ASTR, PHYS και MATH απαιτείται.
 4. Απαιτούνται τουλάχιστον 30 μονάδες στο επίπεδο 300 ή 400.
 5. Οι μαθητές που επιθυμούν να κάνουν έγκαιρη πρόοδο προς την αποφοίτηση καλούνται να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή σε όλες τις απαιτήσεις βαθμού.
 6. Επιπλέον, όταν σχεδιάζετε ένα πρόγραμμα μαθημάτων, είναι επιτακτική η συνειδητοποίηση των προαπαιτούμενων μαθημάτων και της συχνότητας με την οποία προσφέρονται μαθήματα. Αυτές οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στις καταχωρίσεις μαθημάτων.
 7. Για να εξασφαλιστεί η πρόοδος προς την ολοκλήρωση του πτυχίου, οι μαθητές καλούνται να συναντηθούν με έναν σύμβουλο κάθε εξάμηνο πριν εγγραφούν.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
University of Hawaii, Hilo

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Hawaii, Hilo »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 26, 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Deadline
Ιούνιος 1, 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 26, 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούνιος 1, 2019

Αυγ. 26, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούνιος 1, 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλη