Το πρόγραμμα διδάσκεται στα ΗΑΕ

Ο BEng (Hons) έργα πολιτικού μηχανικού Θα σας δώσει τις τεχνολογικές, επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες για μια καριέρα στον τομέα της πολιτικού μηχανικού ή θα υποστηρίξετε την επαγγελματική σας εξέλιξη εάν εργάζεστε ήδη στον τομέα.

Πολιτικοί μηχανικοί αλλάζει τη ζωή - από τις ανάγκες των μεταφορών, όπως δρόμοι, σιδηρόδρομοι και αεροδρόμια, μέσω αστραφτερό ατσάλι και γυαλί ουρανοξύστες και ξενοδοχεία, σε σωστικά συστήματα διαχείρισης των υδάτων, όπως φράγματα, αντιπλημμυρικά έργα, ακόμη και υπονόμους. Αν θέλετε να οικοδομήσουμε για το μέλλον, τότε το Πανεπιστήμιο του Bolton προσφέρει την καλύτερη προετοιμασία για μια καριέρα σε αυτό το ζωτικής σημασίας, καινοτόμος και κύρους της βιομηχανίας.

Με τη μελέτη για την πορεία που θα αναπτύξει την απαραίτητη θεωρητική κατανόηση και πρακτική γνώση για το ρόλο και θα ενισχύσει την ικανότητά σας να εφαρμόσει τις αρχές της ανάλυσης και αξιολόγησης για έργα πολιτικού μηχανικού και κατασκευών που σχετίζονται με τα προβλήματα.

Θα έχετε πρόσβαση σε καλά εξοπλισμένο υλικά, υδραυλικά, γεωτεχνικά και δομές εργαστήρια, ένα ευρύ φάσμα της τελευταίας τοπογραφικό εξοπλισμό και μοναδικές παροχές Design Studio του Πανεπιστημίου με το πιο πρόσφατο λογισμικό CAD και hardware.

Η ομάδα αφοσιωμένο προσωπικό μας θα σας παρέχει υψηλό επίπεδο υποστήριξης διάρκεια των σπουδών σας. Όλες οι διδακτικό προσωπικό είναι επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου με μεγάλη εμπειρία και γνώση του κλάδου και είναι όλα ενεργά σε επαγγελματικούς φορείς του κλάδου.

Θα μάθετε μέσω ενός συνδυασμού των μεθόδων μάθησης, συμπεριλαμβανομένων πεδίου, εργαστηριακές και η εκτέλεση του έργου, διαλέξεις, σεμινάρια και ημερίδες. Μέθοδοι αξιολόγησης περιλαμβάνουν παρακολούθηση μαθημάτων, εργασίες του έργου, παρουσιάσεις και εξετάσεις.

Ένα μεγάλο μέρος των σπουδών σας θα αντικατοπτρίζουν τις συνθήκες στη βιομηχανία. Αυτό περιλαμβάνει μια διεπιστημονική ομάδα έργου στο τελευταίο έτος σας, το οποίο προσομοιώνει τη διαδικασία της κατασκευής του έργου από την έναρξη έως την ολοκλήρωση και στην οποία θα πραγματοποιήσει ο ρόλος του πολιτικού μηχανικού που εργάζεται σε μια ομάδα άλλων ειδικών κατασκευών.

Δεδομένου ότι η υπηρεσία έχει στενές επαφές με τη βιομηχανία μπορεί να έχετε την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε επιτόπιες επισκέψεις. Οι επαγγελματίες από τον κατασκευαστικό κλάδο, συμπεριλαμβανομένου του πρώην φοιτητές, δίνει τακτικά ομιλίες και διαλέξεις σχετικά με την πορεία.

Τι θα μάθετε

Θα αποκτήσει μια εις βάθος κατανόηση των πρακτικών δεξιοτήτων σε έργα πολιτικού μηχανικού, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών κατασκευής, τις ιδιότητες των δομικών υλικών, δομικών, γεωτεχνικών, υδραυλικών, τοπογραφικά, οδούς και μηχανικής μεταφοράς.

Θα οικοδομήσουμε τις γνώσεις σας των θεωρητικών αρχών που στηρίζουν το ρόλο, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμοσμένων μαθηματικών και τις μεθόδους έρευνας και να μάθουν τις σχετικές συναφείς δεξιότητες στον τομέα των επικοινωνιών, της πληροφορικής και της διαχείρισης.

Τι θα μελετήσει

Επίπεδο 1 (HE4)

Τεχνολογία Επικοινωνιών? Κατασκευή και Τεχνολογίας Υλικών 1? Εδάφους και νερού Σπουδών 1? Τοπογράφων ιστοσελίδα και Πρακτική ιστοσελίδας? Μαθηματικά και Στατικής? Μαθηματικά και Στατική Μελέτη.

Επίπεδο 2 (HE5)

Διαχείρισης Τεχνικών Έργων? Εδάφους και νερού Σπουδών 2? Οδοποιίας και Ελέγχου? Μέθοδοι Έρευνας και Επαγγελματικής Πρακτικής? Μηχανική Μαθηματικά και Δομές? Κατασκευή και Τεχνολογίας Υλικών 2.

Επίπεδο 3 (HE6)

Σύνθετη Στατικής και Σχεδιασμός? Διατριβή? Γεωτεχνική Μηχανική και Ground βελτίωση? Διεπιστημονικό πρόγραμμα.

Επιπλέον, θα μελετήσει μια προαιρετική μονάδα επιλέγεται από την Advanced Τοπογράφων διαδικασίες? Τεχνολογία Σκυροδέματος και Πρακτική? Διαχείρισης Τεχνικών Έργων? Έργο και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης? Δομικό σχεδιασμό? Μελέτες μεταφοράς? και Μηχανικών Περιβάλλοντος και Υδάτων ( ανάλογα με τη διαθεσιμότητα).

Προυποθέσεις εισόδου

260 UCAS σημεία από δύο τουλάχιστον A2-επίπεδα (ή ισοδύναμο), συμπεριλαμβανομένων των μαθηματικών (ή ισοδύναμο), ή την επιτυχή ολοκλήρωση του Ιδρύματος Έτος Μηχανικών. Γενική Μελετών, δεν θα υπολογίζονται για τις απαιτήσεις UCAS σημεία.

Θα πρέπει επίσης να έχουν πέντε GCSEs στο βαθμό C ή παραπάνω (ή ισοδύναμο), όπως αγγλικά, τα μαθηματικά και την επιστήμη.

Προσόντα πλην A-levels είναι αποδεκτές. Για παράδειγμα, BTEC εθνικά προσόντα σε έργα πολιτικού μηχανικού, κατασκευές ή η μηχανολογία θα εξεταστούν όπου λαμβάνονται οι μονάδες σε πρόσθετες μαθηματικά και ένα αναλυτικό θέμα, όπως τη δομική μηχανική ή περιβαλλοντικής επιστήμης. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο Προφίλ Εισαγωγής για αυτό το μάθημα στην ιστοσελίδα της UCAS.

Αν τα Αγγλικά δεν είναι η πρώτη γλώσσα σας, θα πρέπει επίσης κανονικά IELTS 6,0 (ή ισοδύναμο).

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,000 GBP
πλήρους απασχόλησης, 6.000,00 GBP μερικής απασχόλησης - Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ? 11,250.00 GBP πλήρους απασχόλησης - Διεθνή
Άλλη