Bba - διπλή επιλογή βαθμό - swiss βαθμό

GBSB Global Business School

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bba - διπλή επιλογή βαθμό - swiss βαθμό

GBSB Global Business School

Γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να σπουδάσουν ένα Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων πάνω πτυχία Bachelor σε άλλους τομείς; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό μπορεί πιθανώς να βρεθεί σε πρόσφατες αλλαγές στην παγκόσμια οικονομία και το αυξανόμενο επίπεδο της παγκοσμιοποίησης βιομηχανιών ».

Cleary, υπό την επίδραση των παγκόσμιων αλλαγών, η αντίληψη των θεμελιωδών αρχών των επιχειρήσεων σταδιακά αναμόρφωση. Ως επιχείρηση, σε γενικές γραμμές, είναι εκτεθειμένη στην παγκοσμιοποίηση, μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες δεν χρειάζονται μόνο ένα καλό μάνατζερ με βασικές γνώσεις - αυτό που ψάχνετε είναι ένα εξειδικευμένο και ταλαντούχο εμπειρογνώμονα με μια ευρεία βάση γνώσεων, ο οποίος είναι σε θέση να εκτελέσει εξίσου αποτελεσματικά σε διαφορετικές θέσεις. Ένα πτυχίο Bachelor of Διοίκησης Επιχειρήσεων είναι απαραίτητη για εκείνους των οποίων στόχος είναι είτε να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη καριέρα στο γενικό κλάδο θέσεις ή να δημιουργήσετε τη δική τους επιχείρηση οποιουδήποτε είδους.

Μια BBA στη Βαρκελώνη, ένα από τα κορυφαία επιχειρηματικά κέντρα και πιο καινοτόμες πόλεις στον κόσμο, προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία για να θέσει ένα γερό θεμέλιο της διοίκησης επιχειρήσεων σε συνδυασμό με τις δεξιότητες και την σε βάθος γνώση σε πιθανούς τομείς εξειδίκευσης. Η επιτυχής ολοκλήρωση ενός πτυχίου Bachelor στο GBSB Global Business School θα εγγυηθεί ότι έχετε αναπτύξει τις επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες που απαιτούνται για την εργασία στην διοίκηση επιχειρήσεων, που διδάσκονται από τους υψηλής ειδίκευσης καθηγητές μας με μεγάλη εμπειρία σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της παγκόσμιας διαχείρισης, , Επιχειρηματική ανάπτυξη, δίκαιο, επιχειρηματικότητα και άλλα. Επιπλέον, η BBA στη Βαρκελώνη είναι η καλύτερη επιλογή για όσους ενδιαφέρονται για την αειφόρο ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Συνδυάζοντας την έννοια της "πράσινης" ανάπτυξης με μια ηθική διάσταση των διεθνών επιχειρήσεων, η GBSB Global Business School δημιούργησε και εφάρμοσε μια καινοτόμο προσέγγιση στη μελέτη των επιχειρήσεων.

Επιλογή Διπλό Πτυχίο συνεργασία με την ελβετική UMEF Πανεπιστήμιο

Το GBSB Global Business School, σε συνεργασία με το Ελβετικό Πανεπιστήμιο UMEF, προσφέρει ένα ειδικό διπλό πτυχίο Bachelor στο οποίο οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν δύο πτυχία Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ελβετικό UMEF Πανεπιστήμιο της Γενεύης, στην Ελβετία, προσφέρει στους φοιτητές του έξι μεγάλες πανεπιστημιουπόλεις σε διάφορα μέρη του κόσμου, εγκαταστάσεις up-to-ημερομηνία για τη διαχείριση, τον υπολογιστή, το δίκαιο και πολιτικές επιστήμες, μια πολιτιστικά πολύμορφη προσωπικό που αποτελείται από περισσότερους από 100 καθηγητές διαφόρων εθνικοτήτων , και είναι το ιδανικό μέρος για να εξερευνήσετε τη διεθνή επιχειρηματικό κόσμο.

Το πτυχίο Dual Bachelor περιλαμβάνει τριετή μελέτη BBA στην Ισπανία στο GBSB Global Business School που ακολουθείται από ένα τελευταίο έτος σπουδών στη Γενεύη της Ελβετίας και προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε δύο Ευρωπαϊκά πτυχία και να αποκτήσετε την εμπειρία της μελέτης σε δύο διαφορετικά διεθνή περιβάλλοντα. Σπουδάζουν σε δύο διαφορετικές πόλεις, σε δύο διαφορετικές χώρες, στο πλαίσιο ενός ενιαίου προγράμματος BBA παρέχει μεγάλες δυνατότητες για δικτύωση και η δημιουργία επαφών με τους μαθητές και καθηγητές σε όλο τον κόσμο για τη μελλοντική επαγγελματική σταδιοδρομία σας.

Μεταξύ άλλων, ο βαθμός της διπλής Bachelor στην Ισπανία και την Ελβετία συνδυάζει μοναδικά χαρακτηριστικά και από τις δύο χώρες και παρέχει δυνατότητες για επαγγελματική ανάπτυξη η οποία δεν μπορεί να βρεθεί αλλού. Χαλαρή και φιλική Βαρκελώνη, είναι ένα από τα πιο τουριστικά μέρη στον κόσμο, προσφέρει ένα χαλαρό τρόπο ζωής και ένα πραγματικά διεθνές περιβάλλον. Ωστόσο, ως οικοδεσπότης για το Mobile World Congress και άλλες μεγάλες τεχνολογικές και επιχειρηματικές εκδηλώσεις, αυτή η μεσογειακή πόλη δεν είναι μόνο για τις παραλίες και τη νυχτερινή ζωή - η επιχείρηση είναι ένα ουσιαστικό μέρος της κουλτούρας της πόλης. Από την άλλη πλευρά, Γενεύη, η δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στην Ελβετία και μια οικονομική και παγκόσμιο κέντρο για την διπλωματία, φιλοξενεί τον μεγαλύτερο αριθμό διεθνών οργανισμών στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του ΠΟΕ, του ΟΗΕ και του Ερυθρού Σταυρού Αρχηγείο.

Το διεθνές περιβάλλον επηρεάζει θετικά την εκπαίδευση που παρέχεται από το Ελβετικό Πανεπιστήμιο UMEF, καθώς οι περισσότεροι από τους καθηγητές τους, καθώς και ορισμένοι καθηγητές της GBSB Global Business School, έχουν εμπειρία στο έργο που αναφέρθηκε παραπάνω. Αποφασίζει να μελετήσει το πτυχίο Bachelor Διπλή στη Βαρκελώνη και στη Γενεύη είναι η τέλεια ευκαιρία να μάθουν για τη βιώσιμη και ηθικά παγκόσμια διοίκηση επιχειρήσεων μαζί με την ενίσχυση της γενικής επιχειρηματική γνώση σας και τη βελτίωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
9,900 EUR
ανά έτος
Locations
Ισπανία - Barcelona, Catalonia
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ισπανία - Barcelona, Catalonia
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών