Make School επανασχεδιάζει την τριτοβάθμια εκπαίδευση για τον 21ο αιώνα. Η έμφαση δίνεται στη διασφάλιση της συνάφειας της εκπαίδευσης για τη σύγχρονη οικονομία και της προσβασιμότητας σε όλους τους φοιτητές.

Οι φοιτητές κερδίζουν πτυχίο στην εφαρμοσμένη επιστήμη των υπολογιστών, ενώ μελετούν τις φιλελεύθερες τέχνες, τη θεωρία των υπολογιστών και την ανάπτυξη προϊόντων. Τα αποτελέσματά μας είναι στο ίδιο επίπεδο με σχολεία όπως το Stanford και το MIT με αποφοίτους που εργάζονται σε εταιρείες όπως οι εταιρείες Facebook, Google, Apple και Y Combinator.

Οι φοιτητές μπορούν να αποφοιτήσουν σε 2 χρόνια και να πληρώσουν δίδακτρα μέσω συμφωνιών μεριδίου εισοδήματος ως ποσοστό του μισθού τους όταν απασχολούνται. Παρέχουμε επίσης χαμηλού εισοδήματος φοιτητές με βοήθεια διαβίωσης για να καλύψουν τα έξοδα διαβίωσής τους. Το 45% των φοιτητών μας είναι υποεκπροσωπούμενοι μαθητές του χρώματος, ενώ το 66% προέρχεται από οικογένειες με χαμηλό εισόδημα.

Η εκπαίδευσή μας είναι σχεδιασμένη να είναι

Ελκυστικός

Πιστεύουμε ότι η μάθηση πρέπει να είναι εμπνευσμένη, διασκεδαστική και βαθιά προσωπική. Η ίδρυση της εκπαίδευσης σας είναι η σχέση σας με τον προπονητή σας, ο οποίος εργάζεται για να κατανοήσει τους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους σας για να βοηθήσει στην πλοήγηση στο ταξίδι σας μέσω του κολλεγίου. Ο προπονητής σας είναι ο φίλος σας, ο σύμβουλός σας και το σύστημά σας υποστήριξης. Πιστεύουμε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθουμε. Τα μαθήματά μας σχεδιάζονται γύρω από ασκήσεις και έργα και χρησιμεύουν ως ικριώματα για τα ευρύτερα προσωπικά έργα που κατασκευάζουν το χαρτοφυλάκιό σας.

Συνεργατική

Η Κοινότητα βρίσκεται στον πυρήνα της εκπαίδευσης μας, με τους συμμαθητές να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον μέσα και έξω από την τάξη. Οι σπουδαστές υπηρετούν την κοινότητα ως Βοηθοί διδασκαλίας, επίσημοι σύμβουλοι, εκπρόσωποι του Φοιτητικού Συμβουλίου, κατασκευαστές της υποδομής μας λογισμικού και ως φίλοι. Θα δημιουργήσετε έργα μεγάλης κλίμακας με ομάδες, που θα βιώσουν τη δημιουργικότητα και τις προκλήσεις της συνεργασίας με άλλους. Μια κοινωνική εκπαίδευση είναι απαραίτητη για την εξέλιξη του χαρακτήρα σας και θα σας εξοπλίσει για να εμπλακείτε και να πετύχετε στον επαγγελματικό κόσμο.

Σχετικό

Σχεδιάσαμε το πρόγραμμα σπουδών μας με τη συμβολή των ιδρυτών της τεχνολογίας, των μηχανικών και των ΚΟΤ και διατηρήσαμε ισχυρές συνεργασίες με εταιρείες τεχνολογίας και φυτώρια για να εξασφαλίσουμε ότι η εκπαίδευση μας παραμένει σχετική. Κάθε τάξη δίνει έμφαση στον «λόγο» του θέματος που μαθαίνετε, που βασίζεται σε στόχους επιπέδου προγράμματος και προγράμματος που υποστηρίζουν τους στόχους της σταδιοδρομίας σας. Θα αξιολογηθείτε σε ολιστικές ρήτρες για να ευθυγραμμίσετε τη μάθηση και την πρόοδό σας με ένα ευρύ σύνολο σκληρών δεξιοτήτων και χαρακτηριστικών γνωρισμάτων που χρησιμοποιούν οι εταιρείες για να καθορίσουν την επιτυχία στον εργασιακό χώρο.


Συγκρίνοντας τα παραδοσιακά κολέγια

Οι αποφοίτητές μας ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους με μέσο εισόδημα $ 95k / έτος, αντίστοιχα με αποφοίτους από ανώτατα προγράμματα και πολύ πιο ψηλά από τον εθνικό μέσο όρο των 66.000 δολαρίων.

Οι αποφοίτητές μας ξεκινούν να εργάζονται 2 χρόνια νωρίτερα απ 'ό, τι οι τυπικοί υπολογιστές των υπολογιστών. Ενώ οι συμμαθητές τους πληρώνουν έως και 80.000 δολάρια σε δίδακτρα για τα κατώτερα και ανώτερα έτη κολέγου, ο τυπικός πτυχιούχος κερδίζει 190.000 δολάρια προ φόρων.


Εισαγωγές

Στο Make School , βλέπουμε τη διαδικασία αποδοχής περισσότερο ως μια ευκαιρία προγύμνασης και όχι μια διαδικασία κατά την οποία απλά κρίνουμε τους μαθητές για τις δεξιότητες και τις εμπειρίες τους. Η αποστολή μας στο Make School είναι να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι σπουδαστές θα αποκτήσουν τις ικανότητες που απαιτούνται για να επιτύχουν τους στόχους και τις προσδοκίες τους στη ζωή - και αυτή η αποστολή ξεκινά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εισαγωγής.


Η διαδικασία επιλογής λαμβάνει μια ολιστική άποψη των εμπειριών και των επιτευγμάτων σας - τόσο εντός όσο και εκτός της τάξης.

Σε γενικές γραμμές, αναζητούμε:

  • Ένα πρότυπο σκληρής δουλειάς. Αυτό θα μπορούσε να είναι σε ένα ακαδημαϊκό ή μη ακαδημαϊκό περιβάλλον.
  • Συμμετοχή σε έργα, δραστηριότητες, οργανισμούς. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα hackathon, εθελοντική εργασία, συμβούλιο σπουδαστών, κοινοτικά προγράμματα, αθλητικές ομάδες ή ακαδημαϊκές κοινωνίες.
  • Χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως η ομαδική εργασία, η συνεργασία, η καλοσύνη, η συναισθηματική νοημοσύνη, η ανθεκτικότητα και το ενδιαφέρον στη μηχανική λογισμικού.

Ενώ εκτιμούμε την προηγούμενη εμπειρία προγραμματισμού, δεν το απαιτούμε. Στην πραγματικότητα, η διαδικασία εισαγωγής μας σχεδιάστηκε για να καλωσορίζει προγραμματιστές όλων των επιπέδων.


Απαιτούμε όλους τους υποψήφιους να υποβάλλουν βαθμολογίες SAT ή ACT, ωστόσο η διαδικασία επιλογής δεν επικεντρώνεται σε βαθμολογίες δοκιμών. Αφού υποβάλετε μια αίτηση, μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου για οδηγίες σχετικά με τη μεταφόρτωση ή ζητήστε από την υπηρεσία ελέγχου να διαβιβάσει μια αναφορά βαθμολογίας στο Make School χρησιμοποιώντας τους αριθμούς κωδικών μας:

  • Κωδικός ACT: 7957
  • Κωδικός SAT: 7604


Διεθνείς φοιτητές

Η θεώρηση F-1 είναι η μόνη βίζα που μη αμερικανούς πολίτες ή μόνιμοι κάτοικοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να παρακολουθήσουν Make School . Make School θα είναι επιλέξιμο για αποδοχή διεθνών φοιτητών μετά την έγκριση της τελικής έγκρισης από τον φορέα και μόλις η ομοσπονδιακή κυβέρνηση προσθέσει το πρόγραμμα στον κατάλογο των προγραμμάτων F-1 που θεωρούνται επιλέξιμα για θεώρηση.

Τα προηγούμενα χρόνια, η ενημέρωση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης θα έπαιρνε συνήθως εβδομάδες. Υπό την τρέχουσα διοίκηση, ενδέχεται να υπάρξουν πρόσθετες καθυστερήσεις.

Επιπλέον, το Make School είναι στη διαδικασία οριστικοποίησης των επιλογών χρηματοδότησης διδασκαλίας για τους διεθνείς φοιτητές. Αν και ελπίζουμε να προσφέρουμε χρηματοδότηση για δίδακτρα που καθιστούν το πρόγραμμα προσβάσιμο σε διεθνείς φοιτητές, οι διεθνείς φοιτητές θα πρέπει να είναι έτοιμοι να καλύψουν το κόστος ζωής τους κατά τη διάρκεια του προγράμματος - η στέγαση, τα τρόφιμα και άλλα έξοδα μπορεί να ανέρχονται συνολικά σε $ 20.000 / έτος.

Ως αποτέλεσμα, παρόλο που το Make School δέχεται διεθνείς υποψηφίους, ενθαρρύνουμε ένθερμα τους αιτούντες να κάνουν αίτηση σε άλλα προγράμματα για να διατηρήσουν και άλλες επιλογές. Make School αναμένει να είναι σε θέση να ενημερώσει τους αιτούντες σχετικά με το εάν το πρόγραμμα θα είναι F-1 επιλέξιμο μέχρι τον Απρίλιο του 2019.


Δίδακτρα

Από το 2014, η πλειοψηφία των μαθητών του Make School έχουν χρηματοδοτήσει τα δίδακτρά τους με τη Συμφωνία για το Μερίδιο Εισοδήματος του Make School (ISA). Αντί να πληρώνουν δίδακτρα μπροστά, οι φοιτητές που λαμβάνουν ISA δεσμεύονται να πληρώσουν ένα ποσοστό του εισοδήματός τους για ένα ορισμένο αριθμό ετών μετά την αποφοίτησή τους (βλ. Πίνακα παρακάτω). Με τη χρηματοδότηση ISA, οι αποφοίτοι πληρώνουν μόνο όταν έχουν δουλειά που κάνει περισσότερα από $ 60.000 / έτος.


Το μοντέλο χρηματοδότησής μας ISA ευθυγραμμίζει τα κίνητρά μας με τα αποτελέσματα των σπουδαστών μας - επιτυγχάνουμε αν έχετε επιτυχία. Με το ISA, χρωστάτε μόνο όταν κερδίζετε.


Όλοι οι πολίτες των ΗΠΑ και οι μόνιμοι κάτοικοι είναι επιλέξιμοι για πλήρη χρηματοδότηση ISA. Make School προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να πληρώσει μέρος ή το σύνολο των σπουδών μπροστά. Όσο περισσότερα δίδακτρα επιλέγετε να πληρώσετε μπροστά, τόσο λιγότεροι μήνες αποπληρωμής θα μοιραστούν με το Make School μετά την αποφοίτησή τους. Όταν εγγραφείτε, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε την προτιμώμενη πληρωμή διδάκτρων και το σχέδιο χρηματοδότησης ISA.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ (2018)

Δεν ISA


Οι μαθητές μας μαθαίνουν την επιστήμη των υπολογιστών κατασκευάζοντας προϊόντα πραγματικού κόσμου


* Εκκρεμεί έγκριση WSCUC. Το Bachelor in Applied Computer Science πρόγραμμα προσφέρεται μέσω μιας επωφελούς συνεργασίας μεταξύ του Make School PBC και του Δομινικανικού Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας.
Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την πορεία προς τη διαπίστευση, διαβάστε την ιστορία μας

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Make School
Τελευταία ενημέρωση October 22, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 26, 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
November 18, 2018 Early Action. January 7, 2019 Regular Decision 1. March 15, 2019 Regular Decision 2
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 26, 2019
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 16, 2021
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
November 18, 2018 Early Action. January 7, 2019 Regular Decision 1. March 15, 2019 Regular Decision 2

Αύγ. 26, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
November 18, 2018 Early Action. January 7, 2019 Regular Decision 1. March 15, 2019 Regular Decision 2
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 16, 2021
Άλλη