Bachelors στην αστική και περιβαλλοντική μηχανική

Castelldefels School of Social Sciences

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelors στην αστική και περιβαλλοντική μηχανική

Castelldefels School of Social Sciences

Το μάθημα αυτό στοχεύει στην εισαγωγή της βασικής μαθηματικής έννοιας και στην ανάπτυξη επιχειρημάτων που παρουσιάζονται στο εισαγωγικό τμήμα, προκειμένου να δοθεί στους φοιτητές λειτουργικά εργαλεία που θα εφαρμοστούν τόσο κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος όσο και σε άλλα μαθήματα όπου χρησιμοποιούνται ποσοτικές μέθοδοι, συγκεκριμένα στα Οικονομικά Μαθηματικά ή Στατιστικά. Στο τέλος αυτού του μαθήματος, οι μαθητές θα έχουν μάθει τα κατάλληλα εργαλεία για να κατανοήσουν καλύτερα τόσο τις μαθηματικές όσο και τις ποσοτικές πτυχές των οικονομικών μοντέλων. Το κύριο μάθημα μας στόχος ήταν να επιτρέψει στους πτυχιούχους να εισέλθουν στον κόσμο της εργασίας με ένα εξαιρετικό επίπεδο προετοιμασίας. Αυτός ο τίτλος ολοκληρώνει τις προηγούμενες σπουδές του σπουδαστή και του δίνει ανταγωνιστικό ακαδημαϊκό και επαγγελματικό προφίλ, το οποίο μπορούν να παρουσιάσουν στις επιχειρήσεις όχι μόνο στη Βαρκελώνη, αλλά και παγκοσμίως.

Γιατί να σπουδάσετε στο CSSS;

Το CSSS βρίσκεται στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της περιφέρειας Καταλωνίας της Ισπανίας και μία από τις πιο πολιτιστικά πλούσιες πόλεις της Βαρκελώνης. Είναι μαγευτική παραθαλάσσια πόλη με απεριόριστη δυναμική και φιλική ατμόσφαιρα. Είμαστε ένα καινοτόμο και προοδευτικό κολέγιο, με επίκεντρο την ανάπτυξη και την προστιθέμενη αξία στην καριέρα των φοιτητών παγκοσμίως. Το Κολλέγιο έχει τους καθηγητές του που είναι κορυφαίοι στοχαστές και επιτυχημένοι επαγγελματίες στους τομείς τους, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα πτυχίων τόσο σε προπτυχιακό όσο και μεταπτυχιακό επίπεδο και παρέχει εποπτεία σε φοιτητές που διενεργούν διδακτορικές έρευνες. Προσφέρουμε στους φοιτητές εξαιρετικές ακαδημαϊκές υπηρεσίες, βιβλιοθήκες, διαμονή, σταδιοδρομία, υπηρεσίες υποστήριξης και κοινωνικές εγκαταστάσεις. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε τα υψηλότερα πρότυπα εκπαίδευσης.

Στόχοι

Ο φοιτητής θα έχει στέρεες βάσεις και γνώσεις στα βασικά μηχανικά με την ικανότητα να γνωρίζει πώς, πότε και να χρησιμοποιεί τη γνώση με συγκεκριμένους τρόπους. Θα είναι σε θέση να προσδιορίσουν, να διατυπώσουν, να αναλύσουν και να επιλύσουν προβλήματα μηχανικής και ικανότητα να ενσωματώσουν υλικό από περισσότερα από ένα θέματα και να εφαρμόσουν τις κατάλληλες μηχανικές αρχές για να καταλήξουν σε σωστές και αποτελεσματικές λύσεις. Ο πτυχιούχος θα έχει την ικανότητα να σχεδιάζει, να αναπτύσσει, να εφαρμόζει και να βελτιώνει ολοκληρωμένα συστήματα που περιλαμβάνουν άτομα, υλικά, πληροφορίες, εξοπλισμό και ενέργεια.

Διδακτική Μεθοδολογία

Το CSSS προσφέρει μεικτή μελέτη με αυξημένο επίπεδο αυτονομίας σε χρόνο και τόπο. Το Blended Learning είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που συνδυάζει online ψηφιακά μέσα με παραδοσιακές μεθόδους στην τάξη οι μαθητές μπορούν να κατεβάσουν τα υλικά διδασκαλίας και εκμάθησης από την CSSS και να τα δουλέψουν όταν και όπου τα ταιριάζει. Δουλεύουν αυτόνομα σε χρόνο και τόπο, αλλά είναι πάντοτε σε επαφή με τους καθηγητές, τους συναδέλφους τους και τις υπηρεσίες υποστήριξης της CSSS. Ενώ οι φοιτητές εξακολουθούν να παρακολουθούν CSSS "με τούβλα και κονίαμα" με ένα δάσκαλο παρόν, οι πρακτικές πρόσωπο με πρόσωπο στην τάξη συνδυάζονται με τις μεσολαβούμενες από υπολογιστή δραστηριότητες σχετικά με το περιεχόμενο και την παράδοση. Δουλεύουν αυτόνομα σε χρόνο και τόπο, αλλά είναι πάντοτε σε επαφή με τους καθηγητές, τους συναδέλφους τους και τις υπηρεσίες υποστήριξης της CSSS.

Μέσω του προσωπικού προσαρμοσμένου μαθησιακού περιβάλλοντος στο CSSS, οι φοιτητές λαμβάνουν τις τελευταίες ενημερώσεις, ηλεκτρονικά μηνύματα και όλες τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για να επικεντρωθούν πλήρως στις μελέτες. Οι ασκήσεις και οι δοκιμές για να ελέγξουν την προσωπική πρόοδο, καθώς και τα φόρουμ μάθησης και οι συντονισμένες συνομιλίες, διευκολύνουν περαιτέρω τη διαδικασία μελέτης ανάμειξης.

* Για φοιτητές εκτός ΕΕ, είναι σημαντικό να υποβάλουν αίτηση για θεώρηση φοιτητών και την παρουσία τους στην Ισπανία κατά τη διάρκεια της μελέτης είναι απαραίτητη.

Ενότητα Επισκόπηση

Τα περιεχόμενα θα ενημερώνονται σύντομα

Απαίτηση εισόδου

Η CSSS καλωσορίζει τους καταζητούμενους υποψηφίους χωρίς διακρίσεις όσον αφορά το φύλο, την ηλικία, το πολιτιστικό, το εθνοτικό, το θρησκευτικό και το φυλετικό υπόβαθρο

Η εισαγωγή στο CSSS θέτει ελάχιστα κριτήρια τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να εντοπίζουν τους υποψήφιους που έχουν δυναμικό ακαδημαϊκό δυναμικό και παρουσιάζουν δημιουργικότητα, κριτική σκέψη, κοινωνικές και ηθικές αξίες, αποδεικτικά στοιχεία αγγλικής γλώσσας και ισχυρά κίνητρα.

ΕΕ / μη ΕΕ ή διεθνές

 • Ανώτατη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ή ολοκλήρωση ενός επιπέδου
 • Proficiency στα αγγλικά

Ζευγάρι Αιτών

Εάν έχετε τα κατάλληλα προσόντα ή εργασιακή εμπειρία, μπορεί να χορηγηθεί ακαδημαϊκή πίστωση για το πρόγραμμα σπουδών σας CSSS. Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στον συντονιστή του μαθήματος admissions@csss.es

Αγγλικά γλωσσικές απαιτήσεις

 • Πρέπει να έχετε αρμοδιότητα στην αγγλική γλώσσα για να μελετήσετε μαζί μας. Η πιο αποδεκτή απόδειξη της ικανότητας αγγλικής γλώσσας είναι το IELTS 5.5 (με ελάχιστο 5,0 σε όλα τα συστατικά).
 • Εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας, ο φοιτητής πρέπει να κάνει online δοκιμή CSSS στα αγγλικά

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον συντονιστή του μαθήματος admissions@csss.es

* Για την εκπλήρωση της απαίτησής μας για εισαγωγή είναι πάντα στη διακριτική ευχέρεια του συντονιστή προγράμματος

Τέλη και επιχορήγηση

Δικαιώματα

ΕΕ

Τέλη αίτησης (μη επιστρεπτέα, πληρωμένα με αίτηση): 300 ΕΥΡΩ Δίδακτρα για το Πρόγραμμα: 13.500 ΕΥΡΩ

 • 1ο Έτος: - 4500 Ευρώ
 • 2ο έτος: - 4500 ευρώ
 • 3ο έτος: - 4500 ευρώ

Μη ΕΕ

Αμοιβές αιτήσεων (μη επιστρεπτέες, πληρωμένες με αίτηση): 300 ΕΥΡΩ Δίδακτρα για το Πρόγραμμα: 17.400 ΕΥΡΩ

 • 1ο Έτος: - 5800 Ευρώ
 • 2ο Έτος: - 5800 Ευρώ
 • 3ο Έτος: - 5800 Ευρώ

* Τα προγράμματα δόσεων πληρωμής είναι διαθέσιμα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με το Τμήμα Διοίκησης της CSSS.

επιχορηγήσεις

Οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τη χορήγηση επιχορήγησης εάν έχουν προσφερθεί θέσεις για σπουδές πλήρους φοίτησης στη σχολή κοινωνικών επιστημών της Castelldefels στη Βαρκελώνη.

Υποτροφίες με βάση την αξία

Άνοιγμα για: Βασιζόμενοι κυρίως σε βαθμούς, οι ακαδημαϊκές υποτροφίες επιβραβεύουν τους σπουδαστές με ισχυρή ακαδημαϊκή απόδοση. Οι υποψήφιοι θα πρέπει επίσης να περιγράφουν πώς η ακαδημαϊκή αξία και η επαγγελματική επιτυχία τους έχουν προσφέρει ηγετικές ικανότητες.

Ανάγκες με βάση επιχορηγήσεις

Οι υποτροφίες βάσει αναγκών χορηγούνται με βάση το οικονομικό υπόβαθρο των γονέων των φοιτητών ή των σπουδαστών. Αυτές οι υποτροφίες βάσει αναγκών έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν με μελέτες όταν οι σπουδαστές ή οι κηδεμόνες τους δεν είναι σε θέση να παρέχουν δίδακτρα και αμοιβές.

Οι γυναίκες στην επιχείρηση

Υπήρξε μεγάλη πρόοδος στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ ίσων δικαιωμάτων ανδρών και γυναικών - αλλά έχουμε ακόμα έναν τρόπο να προχωρήσουμε. Η χορηγία γυναικών στην επιχείρηση απευθύνεται σε γυναίκες υποψήφιους που έχουν εμπειρία εργασίας ή πρακτικής άσκησης ή έχουν οδηγήσει μια ομάδα σε ένα διεθνές περιβάλλον. Για αυτή την υποτροφία, η CSSS αναζητά γυναίκες ηγέτες που έχουν εμπειρία και κατανοούν το σημερινό παγκόσμιο εργασιακό περιβάλλον.

Διαπιστευμένη χορηγία αναπηρίας

Η επιχορήγηση για τα άτομα με ειδικές ανάγκες είναι ένα διακριτικό ταμείο που προορίζεται να βοηθήσει στην υποστήριξη φοιτητών με αναπηρίες που δεν είναι επιλέξιμοι για νόμιμη χρηματοδότηση.

Παρακαλούμε επιλέξτε την υποτροφία σας και στη συνέχεια στείλτε την συμπληρωμένη αντίστοιχη αίτηση στο αρμόδιο για τις εισαγωγές σας ή στο admissions@csss.es μαζί με τα υπόλοιπα έγγραφα που απαιτούνται για την αποδοχή. Παρακαλείσθε επίσης να συμπεριλάβετε:

 • Αντίγραφο του πιο πρόσφατου βιογραφικού σας σημειώματος ή να μας δώσετε ένα σύντομο ιστορικό των προηγούμενων θέσεων απασχόλησης ή τοποθετήσεων / πρακτικής άσκησης.

Παρακαλείσθε να επισυνάψετε τυχόν σχετικά δικαιολογητικά για να ενισχύσετε την αίτησή σας (π.χ. θέσεις εργασίας, αναφορές καθηγητών, μεταγραφές). Όλες οι αναφορές και τα δικαιολογητικά πρέπει να αποστέλλονται ως μέρος της πλήρους αίτησης.

Υπηρεσίες Καριέρα

Οι υπηρεσίες σταδιοδρομίας βοηθούν τους μαθητές να διερευνήσουν τις κατευθύνσεις καριέρας και παρέχει υποστήριξη μέσω πλήθους υπηρεσιών και πόρων που περιλαμβάνουν

Συνέχιση και συνοδευτική επιστολή

Το CSSS σας βοηθά να καθοδηγήσετε πώς να δημιουργήσετε ένα έντονο βιογραφικό σημείωμα και μια εξατομικευμένη συνοδευτική επιστολή που εκφράζει το ενδιαφέρον σας για την πρακτική άσκηση ή τη μελλοντική δουλειά.

Mock Συνεντεύξεις

Για πολλούς μαθητές, αισθάνονται συνέντευξη ως ανάκριση και έχουν άγχος εντούτοις η συνέντευξη δεν είναι παρά μια αμοιβαία ανταλλαγή πληροφοριών. Το CSSS παρέχει ψεύτικες συνεντεύξεις ως ευκαιρία να μάθουν για τη δουλειά και τον εργοδότη και να είναι σίγουροι. Το CSSS υποστηρίζει τους σπουδαστές με την οργάνωση των ακολουθιών

 • προετοιμασία
 • Η σύνοδος
 • Η ανατροφοδότηση

Εκπαιδευτικές εκθέσεις και δικτύωση

Η CSSS διοργανώνει τόσα πολλά πανηγύρια σταδιοδρομίας και ενθαρρύνει τους μαθητές να παρακολουθήσουν δίκαιες συνεδρίες, καθώς αυτό δίνει τη δυνατότητα για πρακτική εξάσκηση, θέσεις εργασίας και για την ανάπτυξη καλών δικτύων. Οι φοιτητές μπορούν να ωφεληθούν από πληροφορίες, συμβουλές και να διευκολύνουν την αναζήτηση εργασίας τους.

πτυχιούχος Πρακτική

Το CSSS Academic Internship Agreement επιτρέπει στους φοιτητές να κάνουν πρακτική άσκηση ως θεμελιώδες μέρος της μελέτης που μπορεί να είναι εξαιρετικά επωφελής.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Φεβρ. 2019
Duration
Διάρκεια
36 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
13,500 EUR
Σπουδαστές της ΕΕ · € 17.400 φοιτητές εκτός ΕΕ
Locations
Ισπανία - Barcelona, Catalonia
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Φεβρ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Ιούνιος 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ισπανία - Barcelona, Catalonia
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Φεβρ. 2019
Ισπανία - Barcelona, Catalonia
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ιούνιος 2019
Ισπανία - Barcelona, Catalonia
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών