233 Bachelor Προγράμματα σε Τουρκία for 2024

Bachelor Προγράμματα σε Τουρκία for 2024Filter
    • Caserta, Ιταλία
    • Istanbul, Τουρκία

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το διπλό πτυχίο (τριετής βαθμός) στο Fashion Design, από κοινού σχεδιασμένο από το Δεύτερο Πανεπιστήμιο της Νάπολης (SUN) και το Τμήμα Τέχνης, Μόδας και Μόδας του Πανεπιστημίου Okan, βασίζεται στην κατανομή ενός εξαμήνου και επιτρέπει στους φοιτητές να εγγραφούν στο δύο πανεπιστήμια για να παρακολουθήσουν μαθήματα τρίτου έτους στο SUN και τέταρτο έτος στο Πανεπιστήμιο Okan, Τμήμα Σχεδιασμού Μόδας και να αποκτήσουν διπλό πτυχίο στα "Design for Fashion" και "Fashion Design".

    • Ankara, Τουρκία

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Τουρισμού και Διοίκησης Ξενοδοχείων δίνει έμφαση στις πρακτικές εφαρμογές στη διεθνή βιομηχανία φιλοξενίας και τουρισμού.

    • Istanbul, Τουρκία

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το τμήμα μας παρέχει ατομική εκπαίδευση με λίγους επιλεγμένους φοιτητές, με στόχο να αποφοιτήσει με πλήρως εξοπλισμένους, ενήμερους για τη σημασία της δια βίου μάθησης και ανοιχτό στη βελτίωση, μέσω ενός εκπαιδευτικού προγράμματος που δίνει έμφαση στην πρακτική μάθηση και περιλαμβάνει προπτυχιακούς φοιτητές ερευνητικά προγράμματα και προώθηση της δημιουργικότητας.

    • Istanbul, Τουρκία

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Αφού αποδέχθηκε την πρώτη του σειρά μαθητών το φθινόπωρο του 2013, η Αρχιτεκτονική είναι ένα μικρό αλλά σταθερά διευρυνόμενο τμήμα. Αν και φιλοδοξούμε να ανταποκριθούμε στα ακαδημαϊκά πρότυπα των καλύτερων αρχιτεκτονικών σχολών ανά τον κόσμο και να ενσωματώσουμε την πρωτοποριακή σκέψη στην αρχιτεκτονική παιδαγωγική και πρακτική, προσπαθούμε επίσης να εγκαταστήσουμε στους μαθητές μας μια ισχυρή αίσθηση κοινωνικής δέσμευσης, περιβαλλοντικής ευθύνης και επαγγελματικής δεοντολογίας .

    • Turkey Online, Τουρκία

    Πλήρης απασχόληση

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Τούρκικος

    Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών περιλαμβάνει την κατασκευή, υδραυλικά, μεταφοράς και γεωτεχνικές γνώσεις, καθώς και βασικά για έργα πολιτικού μηχανικού. Η αρχή του τμήματος είναι η ανάπτυξη της δημιουργικότητας των μαθητών, να τους διδάξει πώς να κάνει την έρευνα, το σχεδιασμό, το σχέδιο, και να εφαρμόσει.

    • Nicosia, Κυπριακή Δημοκρατία
    • Istanbul, Τουρκία

    Πλήρης απασχόληση

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το μεγαλύτερο σε Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων εισάγει τους φοιτητές στον περίπλοκο και συναρπαστικό κόσμο της πολιτικής και τους παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για την κατανόηση και την ανάλυση αυτή.

    • Paris, Γαλλία
    • Istanbul, Τουρκία

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Ανάμεικτο, Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Bachelors in Fashion Marketing έχει μια δομή που ενισχύει τη δυνατότητα να υπάρχει ένα ισχυρό επιχειρησιακό πρόγραμμα σπουδών για τη μόδα που διεγείρει τη δημιουργικότητα και το ταλέντο ενώ διερευνά τις διχογνωμίες μεταξύ Ανατολής και Δύσης όσον αφορά τις στρατηγικές για το μάρκετινγκ, την επικοινωνία, τη διανομή και το branding.

    • Ankara, Τουρκία

    Πλήρης απασχόληση

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Ακόμα κι αν το Διεθνές Εμπόριο και τις Διεθνείς Logistics γίνονται κατανοητά ως δύο ξεχωριστά αγωνίσματα, είναι ουσιαστικά αλληλοεξαρτώμενες

    • Izmir, Τουρκία

    Πλήρης απασχόληση

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Τμήμα Ραδιοφωνίας, Τηλεόρασης και Κινηματογράφου παρέχει στους φοιτητές ένα ολοκληρωμένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που ενσωματώνει τις θεωρητικές γνώσεις με πρακτικές δεξιότητες σχετικές με τη μελλοντική τους επαγγελματική σταδιοδρομία. Το τμήμα εξετάζει το έμπειρο ακαδημαϊκό προσωπικό του, για να εκπαιδεύσει τους μαθητές να γίνουν η επόμενη γενιά επαγγελματιών του κινηματογράφου και του κινηματογράφου. Οι απόφοιτοι είναι γνωστοί για τη δημιουργικότητά τους και το ταλέντο τους, και μέσω της εκπαίδευσης που τους δίνεται, καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις της βιομηχανίας ταινιών και μέσων ενημέρωσης.

    • Antalya, Τουρκία

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Istanbul, Τουρκία

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Τμήμα Μηχανικών Υπολογιστών στο Altinbas University στοχεύει να εκπαιδεύσει τους φοιτητές να χτίσουν μια σταθερή βάση μηχανικής μέσω κοινών μαθημάτων μηχανικής πειθαρχίας και μια σταθερή βάση μηχανικής υπολογιστών μέσω μαθημάτων υλικού, λογισμικού και εφαρμογών.

    • Istanbul, Τουρκία

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Με το Bachelor in International Hotel Management, έχετε τα προσόντα να κατέχετε επιχειρησιακές θέσεις διαχείρισης στη διεθνή ξενοδοχειακή και τουριστική βιομηχανία. Κατά τη διάρκεια αυτών των 3 ετών εκπαίδευσης, οι μαθητές του Vatel αποκτούν επαγγελματικές, νομικές, οικονομικές και θεμελιώδεις γλωσσικές γνώσεις για τον τομέα τους, μαθαίνουν τεχνικές διαχείρισης και δεξιότητες ηγεσίας της ομάδας.

    • Diyarbakır, Τουρκία

    Η επαγγελματική έννοια της Επιστήμης των Ζώων είναι η μηχανική παραγωγής ζώων και είναι μια επιστήμη που στοχεύει να αποκτήσει οικονομικά, υγιή, αξιόπιστα, ποιοτικά ζωικά προϊόντα και να αυξήσει τη ζωική παραγωγή βελτιώνοντας τη γενετική δομή και τις περιβαλλοντικές συνθήκες των ζώων εκτροφής. Σύμφωνα με αυτές τις αρχές, μελέτες κατάρτισης και έρευνας-εφαρμογής σε θέματα όπως η καλλιέργεια, η αναπαραγωγή, η σίτιση, η τεχνολογία ζωοτροφών ζώων με οικονομική σημασία είναι μεταξύ των δραστηριοτήτων του Τμήματος Επιστήμης των Ζώων.

    • Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüsü, Τουρκία

    Τούρκικος, Αγγλικά

    Εκτός από την παροχή ποιοτικού εργασιακού και εκπαιδευτικού περιβάλλοντος σε φοιτητές με ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό, ακαδημαϊκούς που θα συμβάλουν στην επιστήμη σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και απόφοιτους που μπορούν να σκέφτονται κριτικά, έχουν κοινωνική ευθύνη και έχουν προηγμένες γνώσεις διαχείρισης.

    • 22 C, Τουρκία

    Αγγλικά, Τούρκικος

    Η σχολή μηχανικών ιδρύθηκε το 1982 στην Αδριανούπολη. Το πρώτο τμήμα που δημιουργήθηκε στη σχολή μας ήταν το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών. Το Τμήμα Μηχανικών Υπολογιστών, το Τμήμα Μηχανικών Τροφίμων και το Τμήμα Ηλεκτρολόγων-Ηλεκτρονικών Μηχανικών εντάχθηκαν στη σχολή τα επόμενα χρόνια καθώς η σχολή μας βελτιώθηκε όσον αφορά την ποιότητα και τις εγκαταστάσεις της εκπαίδευσης. Αυτή τη στιγμή εργάζονται 91 ακαδημαϊκό προσωπικό και 25 διοικητικά στελέχη.