Filter
Πτυχίο
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

σε Τεχνολογία Ασφάλειας 2019 Πτυχίο

Ένα πτυχίο είναι ένα προπτυχιακό πρόγραμμα που μπορεί να οδηγήσει σε μια καριέρα. Ο βαθμός είναι διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικούς κλάδους όπως οι τέχνες, κοινωνικές και φυσικές επιστήμες, τις επιχειρήσεις, το δίκαιο και τις ανθρωπιστικές επιστήμες. Τα προγράμματα είναι διαθέσιμα σε κολέγια και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Οι φοιτητές μπορούν να ζητούν, τι είναι ένα Bachelor in Engineering Ασφάλεια; Αυτό το πρόγραμμα είναι μια ειδικότητα στον τομέα της μηχανικής που διδάσκει τις πρακτικές και τις αρχές της μηχανικής ασφάλειας για τις σταδιοδρομίες ηγεσία. Κάθε πρόγραμμα θα ποικίλλουν, αλλά οι μαθητές συχνά θα μάθουν πώς να διαχειρίζονται τον κίνδυνο κατά την εφαρμογή και το σχεδιασμό οικονομικά αποδοτικών επιχειρησιακών λύσεων για τη βελτίωση της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας. Παραδείγματα των θεμάτων μπορεί να περιλαμβάνει τη διαχείριση των επικίνδυνων αποβλήτων, της μηχανικής πυρασφάλειας, περιβαλλοντικής κανονιστικής συμμόρφωσης, τη διαχείριση της ασφάλειας των κατασκευών, καθώς και το σχεδιασμό των συστημάτων ύδρευσης και έλεγχο της ρύπανσης του αέρα.

Οι σπουδαστές που επιδιώκουν αυτό το βαθμό ειδικότητας μπορούν να επωφεληθούν από το γεγονός ότι συχνά υπάρχουν περισσότερες θέσεις εργασίας μηχανικών διαθέσιμες ό, τι για εκείνους που δεν έχουν μια ειδικότητα. Η εργασία τους είναι επίσης ευεργετική επειδή βοηθά στην αποφυγή δαπανηρές ατυχημάτων στα οποία εμπλέκονται τόσο τον εξοπλισμό και τους ανθρώπους.

Οι οικονομικές υποχρεώσεις που απαιτούνται για αυτόν τον βαθμό μπορεί να ποικίλει αρκετά. Υπάρχουν ιδρύματα σε όλο τον κόσμο που προσφέρουν αυτό το πρόγραμμα, έτσι ώστε τα δίδακτρα εξαρτώνται από την τοποθεσία του σχολείου, καθώς και η διάρκεια του προγράμματος. Οι μαθητές θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με τα σχολεία για να μάθετε αν το κόστος που συνεπάγεται ταιριάζει με τον προϋπολογισμό τους.

Τα άτομα που αποφοιτούν με ένα πτυχίο μηχανικού ασφαλείας μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία από ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Μερικές από τις βιομηχανίες που χρειάζονται οι μηχανικοί ασφαλείας περιλαμβάνουν την κατασκευή, την κατασκευή, και της τεχνολογίας των πληροφοριών.Μερικά παραδείγματα τίτλο της καριέρας περιλαμβάνουν ειδικό βιομηχανικής ασφάλειας, επιθεωρητής κτίριο, ασφαλιστικός σύμβουλος της εταιρείας, βιομηχανική μηχανικός, μηχανικός ορυχείων, των συστημάτων πρόληψης και σχεδιαστής πυροπροστασίας, μηχανικός ασφαλείας, και διευθυντής πυρασφάλειας.

Αρχίσουν να ψάχνουν για σχολές μηχανικών ασφαλείας τώρα. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

1 Τα αποτελέσματα σε Τεχνολογία Ασφάλειας

Moscow Automobile And Road Construction Institute

Σε αντίθεση με τις στενές επαγγελματικές μαθητές κατεύθυνση να μάθουν για τις οδικές και τις οδικές εγκαταστάσεις, την τεχνολογία, τις μεθόδους μηχανικής για να διασφαλισ ... [+]

Σε αντίθεση με τις στενές επαγγελματικές μαθητές κατεύθυνση να μάθουν για τις οδικές και τις οδικές εγκαταστάσεις, την τεχνολογία, τις μεθόδους μηχανικής για να διασφαλιστεί η περιβαλλοντική, μεταφορές, τη βιομηχανία, την καταπολέμηση της τρομοκρατίας την ασφάλειά τους, καθώς και τις μεθόδους για την παρακολούθηση, τον έλεγχο, τη διαχείριση της ασφάλειας. Στο πρόγραμμα σπουδών της εκπαίδευσης σε αυτόν τον τομέα θα έχει εφαρμοστεί πλήρως noksologicheskaya μεθοδολογία κατάρτισης προβλέπει για την εφαρμογή της διαχείρισης του κινδύνου κατά της ασφάλειας των δημόσιων συγκοινωνιών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης (ES) των φυσικών, τεχνολογικών και κοινωνικών. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας συνειδητοποίησε δοκιμαστεί στο εξωτερικό (ΗΠΑ, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Ισραήλ) και τη Ρωσία, καθώς και από το προσωπικό του Τμήματος για την εφαρμογή της Ε & Α (ο ετήσιος όγκος των πάνω από 10 εκατομμύρια. τρίβετε.) πρωτότυπες μεθόδους, τεχνολογίες, πακέτα λογισμικού για υπολογιστές. ... [-]

Ρωσία Moscow
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ρωσικός
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά