BACHELORSTUDIES.GR

σε Σπουδές Σύνθεσης 2019/2020 Πτυχίο

Ένα πτυχίο απονέμεται στους φοιτητές μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους στο προπτυχιακό επίπεδο. Ενώ μια προπτυχιακή εκπαίδευση απαιτεί κεντρική εστίαση, πολλά κολέγια και πανεπιστήμια απαιτούν διαφοροποίηση εκτός του πεδίου της μελέτης, εξασφαλίζοντας ότι οι απόφοιτοι μπορούν να αντλήσουν από ένα ευρύ φάσμα γνώσεων όταν εισέρχονται στο εργατικό δυναμικό.

Τι είναι το Bachelor σε Μελέτες Σύνθεσης; Αυτός ο βαθμός ασχολείται με τις διάφορες εφαρμογές της γραφής. Πολλά προγράμματα δίνουν μεγάλη έμφαση στην έρευνα, ενθαρρύνοντας τη σύνθεση των υφιστάμενων πληροφοριών για να υποστηρίξουν τις ιδέες ενός μαθητή. Ανάλογα με το ίδρυμα, ενδέχεται να υπάρχουν συγκεντρώσεις σε ειδικευμένα στυλ γραφής, όπως η δημιουργική γραφή. Αυτές οι ενότητες περιλαμβάνουν συχνά μη επιστημονική, ακαδημαϊκή, τεχνική και πειστική γραφή.

Κατά την άσκηση ενός Bachelor σε Σύνθεση Σπουδών, οι μαθητές θα αναπτύξουν συχνά ισχυρές προφορικές ικανότητες επικοινωνίας. Μπορούν επίσης να αποκτήσουν εξοικείωση με μεθόδους έρευνας και ευέλικτες δεξιότητες διόρθωσης που μπορούν να εφαρμοστούν σε πολλαπλές μορφές γραφής.

Ένα πτυχίο πτυχίου στη σύνθεση των σπουδών απαιτεί τυπικά περίπου τέσσερα χρόνια σπουδών με κόστος που ποικίλλει ανάλογα με τις απαιτήσεις του ιδρύματος. Όταν ερευνούν τις επιλογές τους, οι σπουδαστές θα πρέπει να αφιερώσουν χρόνο για να εξετάσουν ποιες είναι οι οικονομικές τους ανάγκες και τι θέλουν από την εκπαίδευσή τους.

Αφού κερδίσουν το πτυχίο τους σε μελέτες σύνθεσης, οι απόφοιτοι μπορούν να αναζητήσουν απασχόληση ως βοηθοί έρευνας, διορθωτές και copyeditors, συγγραφείς ή δασκάλους. Άλλες πιθανές ευκαιρίες περιλαμβάνουν copywriting για περιοδικά ή σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Με τη βοήθεια της πιο προηγμένης εκπαίδευσης, το πτυχίο αυτό μπορεί να προετοιμάσει έναν σπουδαστή για πιο συγκεκριμένες θέσεις απασχόλησης, όπως ο λογοτεχνικός κριτικός ή ο εκπαιδευτικός πανεπιστημίου.

Η παρακολούθηση ενός πτυχίου στη σύνθεση των σπουδών μπορεί να ανοίξει πολλές πόρτες στην καριέρα του μαθητή. Υπάρχουν αρκετές δυνατές επιλογές για άτομα και σε απευθείας σύνδεση για όσους ενδιαφέρονται για αυτόν τον τομέα, μερικές με μεγαλύτερη ευελιξία σε σχέση με άλλες. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

 

 

6 Τα αποτελέσματα σε Σπουδές Σύνθεσης Filter

Bachelor in Popular Fiction

South Gate Society Arts Center
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2020 Δανία Aalborg +2 περισσότερα

Bachelor στα Αγγλικά με έμφαση στην γραφή

Aquinas College
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες Grand Rapids

Ο αγγλικός μάστορας στον Ακίνα σας προετοιμάζει για την καριέρα σας και για τη ζωή σας μέσα από τη μελέτη της λογοτεχνίας και της γλώσσας. Στον κύριο της αγγλικής λογοτεχνίας, θα συναντήσετε μερικούς από τους μεγαλύτερους συγγραφείς στον κόσμο και θα συμβαδίσετε με τις τρέχουσες τάσεις σε τομείς όπως οι σπουδές των γυναικών, οι μειονοτικές βιβλιογραφίες, η παγκόσμια λογοτεχνία στα αγγλικά και οι κινηματογραφικές σπουδές.

Bachelor of Fine Arts στη Δημιουργική Γραφή

American College Dublin
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ιρλανδία County Dublin

Η δημιουργική γραφή αγγίζει όλες τις πτυχές της γραπτής επικοινωνίας, με ιδιαίτερη έμφαση σε εκείνες που βρίσκονται εκτός των καθαρά ακαδημαϊκών και τεχνικών πεδίων. Η δημιουργική γραφή αντλεί από τη φανταστική ικανότητα του δημιουργού, τη στιλιστική ευτυχία και την πρωτοτυπία της σύνθεσης, της διορατικότητας και της έκφρασης.

Bachelor of Fine Arts στη Δημιουργική Γραφή

OCAD University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Καναδάς Τορόντο

OCAD University πρόγραμμα Creative Writing του OCAD University είναι ένα πρακτικό, στούντιο-βασισμένο πρόγραμμα για τη γραφή ως καλλιτεχνική δημιουργία. Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα δημιουργικής γραφής, μπορείτε να συνδυάσετε τη γραφή με τα μαθήματα τέχνης και σχεδιασμού στο μεγαλύτερο πανεπιστήμιο του Καναδά.

Bachelor in Writing: Επαγγελματική Γραφή

Northwest Missouri State University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες Maryville

Γράφοντας μεγάλες εταιρείες στο Northwest μαθαίνουν δεξιότητες και τεχνικές στη σύνθεση περιεχομένου που εμπνέει, επικοινωνεί, λύνει τα προβλήματα και επιδιώκει την αλήθεια. Οι σπουδαστές στις μεγάλες γραφομηχανές του Northwest εργάζονται σε όλο το φάσμα των γραπτών μελετών - από τη σύνταξη επαγγελματικών αναφορών σε γραπτά ποιήματα. Οι σπουδαστές της Βορειοδυτικής Ευρώπης δεν απευθύνονται αυστηρά γραπτώς σε ειδησεογραφικά μέσα, όπως σε ένα πρόγραμμα δημοσιογραφίας, σε μαθήματα φαντασίας και ποίησης, όπως σε προγράμματα δημιουργικού γραφής ή σε ειδικευμένα σε επαγγελματικό επίπεδο, όπως προγράμματα τεχνικής γραφής. Αντίθετα, έχουμε σχεδιάσει ένα σημαντικό να βοηθήσουμε και να προτρέψουμε τους μαθητές να γίνουν ευέλικτοι, αποτελεσματικοί, επικοινωνιακοί συγγραφείς.

Bachelor of Science στη δημιουργική γραφή για διασκέδαση

Full Sail University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 20 - 29 μήνες Ιανουάριος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Winter Park +1 περισσότερα

Όλα ξεκινούν με μια μεγάλη ιστορία. Είτε μια ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή, ένα video game ή ακόμα και ένα εμπορικό, τα πιο επιτυχημένα κομμάτια των μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι αυτά που λένε ελκυστικός και ενδιαφέρουσες ιστορίες, ιστορίες που αιχμαλωτίζουν την προσοχή σας, προκαλέσει τη φαντασία σας, και να προκαλεί τα συναισθήματά σας.