BACHELORSTUDIES

σε Σπουδές Κινεζικών 2020 Πτυχίο

Ψάχνετε να προωθήσετε την εκπαίδευσή σας και να προσελκύσετε περισσότερους εργοδότες; Ένα πτυχίο πανεπιστημίου μπορεί να σας φέρει εκεί. Αυτός ο βαθμός σας δίνει τη δυνατότητα να ακολουθήσετε το επιλεγμένο πεδίο και μπορεί επίσης να σας επιτρέψει να πάρετε άσχετα μαθήματα που επεκτείνουν τη γνώση σας και σας βοηθούν να γίνετε ένα πολύ στρογγυλό άτομο.

Εάν είχατε πάντα ενδιαφέρον για ασιατικές σπουδές ή έχετε αναγνωρίσει την ανοδική τροχιά της Κίνας, το πτυχίο πτυχίου στις κινεζικές σπουδές είναι ένα ανταμείβοντας και προορατικό πρόγραμμα σπουδών που πρέπει να ακολουθήσετε. Τι είναι το Bachelor in Chinese Studies; Είναι ένας βαθμός που μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να μελετήσετε την κινεζική γλώσσα, την τέχνη, την ιστορία, την οικονομία, τον πολιτισμό και πολλά άλλα. Πολλά σχολεία μπορούν επίσης να προσφέρουν την ευκαιρία να σπουδάσουν στο εξωτερικό στην Κίνα για να επεκτείνουν περαιτέρω τις γνώσεις σας.

Μια ισχυρή εκπαίδευση μπορεί να σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες για να πετύχετε στη σταδιοδρομία και τη ζωή σας. Οι γλωσσικές δεξιότητες έχουν συχνά τη δυνατότητα να σας ξεχωρίζουν σε βιομηχανίες που έχουν σχέσεις στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής, των επιχειρήσεων, των πωλήσεων και της παροχής συμβουλών. Μια προηγμένη κατανόηση στις τέχνες και τον πολιτισμό μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή και τη σταδιοδρομία σας.

Η χώρα στην οποία σπουδάζετε και τα ειδικά δίδακτρα και τα δίδακτρα του σχολείου σας θα καθορίσουν το κόστος της κινεζικής εκπαίδευσής σας. Ένας άλλος παράγοντας κόστους που λαμβάνετε υπόψη είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να ολοκληρώσετε το πτυχίο σας.

Μόλις αποφοιτήσετε με ένα Bachelor σε κινεζικές σπουδές, μπορεί να έχετε μια ποικιλία ευκαιριών σταδιοδρομίας σε συναρπαστικές βιομηχανίες. Αυτά τα δυνητικά μονοπάτια σταδιοδρομίας περιλαμβάνουν οτιδήποτε από μεταφραστές και διερμηνείς σε δικηγόρους και συμβούλους που εργάζονται με επιχειρήσεις που σχετίζονται με την Κίνα. Σε χώρες όπου η κινεζική γλώσσα δεν είναι η μητρική γλώσσα, η ικανότητα του μαθητή να διαβάζει, να γράφει, να μιλάει και να μεταφράζει αυτή την αναπόσπαστη και εκκολαπτόμενη γλώσσα συνήθως βοηθάει στην ταχύτερη εξασφάλιση μιας προηγμένης θέσης.

Αυτός ο ευπροσάρμοστος τίτλος προσφέρεται σε όλο τον κόσμο και μπορεί να ολοκληρωθεί μέσω τάξεων στις πανεπιστημιουπόλεις, σε εικονικές τάξεις ή σε υβριδικά προγράμματα, συχνά σε μόλις τέσσερα χρόνια. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

4 Τα αποτελέσματα σε Σπουδές Κινεζικών Filter

Bachelor of Arts στην κινεζική και την ιστορία

City University of Hong Kong
Πτυχίο Τεχνών (BA)
Σεπτ. 2020
<
Πλήρης παρακολούθηση
<
4 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Ο Μικρός Κινέζος και η Ιστορία στοχεύει να εξοπλίσει τους μαθητές με προηγμένες και επαγγελματικές γνώσεις καθώς και με ένα ευρύ φάσμα αναλυτικών δεξιοτήτων. Οι σπουδαστές θα ...

περαιτέρω

BA Κινέζικα (συνδυασμένα)

SOAS University of London
Πτυχίο Τεχνών (BA)
28 Σεπτ. 2020
<
Πλήρης παρακολούθηση
<
4 έτη
30 Ιούν. 2020
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Το Κινεζικό πτυχίο Honours επιδιώκει να δώσει μια ευρεία κατανόηση του κινεζικού πολιτισμού μέσα από μια μελέτη της γλώσσας, της ιστορίας και της λογοτεχνίας του από τους πρώτ ...

περαιτέρω

Bachelor of Arts με τιμητικές διακρίσεις στην Κινεζική Γλωσσική Εκπαίδευση (5 χρόνια πλήρους απασχόλησης)

The Education University of Hong Kong
Bachelor
<
Πλήρης παρακολούθηση
<
5 έτη
κινέζικο
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Μετά την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, οι μαθητές θα είναι σε θέση: να έχουν υψηλό επίπεδο κινεζικής επάρκειας: μία φράση και δύο γλώσσες, να έχουν βαθιά γνώση της κινεζικής ...

περαιτέρω

BA Κινεζικές μελέτες (επιλογές διπλού πτυχίου)

SOAS University of London
Πτυχίο Τεχνών (BA)
28 Σεπτ. 2020
<
Πλήρης παρακολούθηση
<
3 έτη
30 Ιούν. 2020
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Το πρόγραμμα αυτό συνδυάζει τη μελέτη της κινεζικής γλώσσας με τη μελέτη των σχετικών με την Κίνα θεμάτων σε διάφορους κλάδους. Σε σύγκριση με το υπάρχον Κινεζικό δίπλωμα BA ε ...

περαιτέρω