Filter
Πτυχίο
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

σε Σπουδές Κινεζικών 2019/2020 Πτυχίο

Ψάχνετε να προωθήσετε την εκπαίδευσή σας και να προσελκύσετε περισσότερους εργοδότες; Ένα πτυχίο πανεπιστημίου μπορεί να σας φέρει εκεί. Αυτός ο βαθμός σας δίνει τη δυνατότητα να ακολουθήσετε το επιλεγμένο πεδίο και μπορεί επίσης να σας επιτρέψει να πάρετε άσχετα μαθήματα που επεκτείνουν τη γνώση σας και σας βοηθούν να γίνετε ένα πολύ στρογγυλό άτομο.

Εάν είχατε πάντα ενδιαφέρον για ασιατικές σπουδές ή έχετε αναγνωρίσει την ανοδική τροχιά της Κίνας, το πτυχίο πτυχίου στις κινεζικές σπουδές είναι ένα ανταμείβοντας και προορατικό πρόγραμμα σπουδών που πρέπει να ακολουθήσετε. Τι είναι το Bachelor in Chinese Studies; Είναι ένας βαθμός που μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να μελετήσετε την κινεζική γλώσσα, την τέχνη, την ιστορία, την οικονομία, τον πολιτισμό και πολλά άλλα. Πολλά σχολεία μπορούν επίσης να προσφέρουν την ευκαιρία να σπουδάσουν στο εξωτερικό στην Κίνα για να επεκτείνουν περαιτέρω τις γνώσεις σας.

Μια ισχυρή εκπαίδευση μπορεί να σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες για να πετύχετε στη σταδιοδρομία και τη ζωή σας. Οι γλωσσικές δεξιότητες έχουν συχνά τη δυνατότητα να σας ξεχωρίζουν σε βιομηχανίες που έχουν σχέσεις στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής, των επιχειρήσεων, των πωλήσεων και της παροχής συμβουλών. Μια προηγμένη κατανόηση στις τέχνες και τον πολιτισμό μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή και τη σταδιοδρομία σας.

Η χώρα στην οποία σπουδάζετε και τα ειδικά δίδακτρα και τα δίδακτρα του σχολείου σας θα καθορίσουν το κόστος της κινεζικής εκπαίδευσής σας. Ένας άλλος παράγοντας κόστους που λαμβάνετε υπόψη είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να ολοκληρώσετε το πτυχίο σας.

Μόλις αποφοιτήσετε με ένα Bachelor σε κινεζικές σπουδές, μπορεί να έχετε μια ποικιλία ευκαιριών σταδιοδρομίας σε συναρπαστικές βιομηχανίες. Αυτά τα δυνητικά μονοπάτια σταδιοδρομίας περιλαμβάνουν οτιδήποτε από μεταφραστές και διερμηνείς σε δικηγόρους και συμβούλους που εργάζονται με επιχειρήσεις που σχετίζονται με την Κίνα. Σε χώρες όπου η κινεζική γλώσσα δεν είναι η μητρική γλώσσα, η ικανότητα του μαθητή να διαβάζει, να γράφει, να μιλάει και να μεταφράζει αυτή την αναπόσπαστη και εκκολαπτόμενη γλώσσα συνήθως βοηθάει στην ταχύτερη εξασφάλιση μιας προηγμένης θέσης.

Αυτός ο ευπροσάρμοστος τίτλος προσφέρεται σε όλο τον κόσμο και μπορεί να ολοκληρωθεί μέσω τάξεων στις πανεπιστημιουπόλεις, σε εικονικές τάξεις ή σε υβριδικά προγράμματα, συχνά σε μόλις τέσσερα χρόνια. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

2 Τα αποτελέσματα σε Σπουδές Κινεζικών

The Education University of Hong Kong

Μετά την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, οι μαθητές θα είναι σε θέση: να έχουν υψηλό επίπεδο κινεζικής επάρκειας: μία φράση και δύο γλώσσες, να έχουν βαθιά γνώση της κινε ... [+]

Κωδικός Μαθήματος: JS8105Στόχος του μαθήματος

Μετά την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, οι φοιτητές θα μπορούν:

Υψηλό επίπεδο κινεζικής επάρκειας: μία φράση και δύο γλώσσες.Έχει βαθιά γνώση της κινεζικής γλώσσας, της λογοτεχνίας και του πολιτισμού.Διδασκαλία της κινεζικής γλώσσας στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στα δημοτικά σχολείαΔιδασκαλία της κινεζικής γλώσσας με σχετικές γνώσεις και δεξιότητες πληροφορικήςΈχουν την ικανότητα να μαθαίνουν για τη ζωή και να εκτιμούν διαφορετικές αξίες, κοινωνικές και πολιτιστικές αξίες.Συνεργασία με γονείς, συναδέλφους, διευθυντές σχολείων και άλλους επαγγελματίες καιΚατανοήστε τα τρέχοντα προβλήματα εκπαίδευσης στο Χονγκ Κονγκ και απαντά ενεργά σε διάφορες εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις.Χαρακτηριστικά μαθημάτωνΩς απάντηση στις ανάγκες της κινεζικής διδασκαλίας στο Χονγκ Κονγκ, θα εξισορροπήσουμε την ανάπτυξη των γνώσεων και των ικανοτήτων των μαθητών στη γλώσσα, τη λογοτεχνία, τον πολιτισμό και τη διδασκαλία γλωσσών.Ολοκληρώνοντας τα μαθησιακά στοιχεία του Putonghua, αναπτύσσοντας τις άπταιστες ικανότητες των μαθητών στην κινεζική γλώσσα και αναπτύσσοντας την ικανότητα των μαθητών να διδάσκουν κινέζικα στο Putonghua, το μάθημα αυτό είναι αφιερωμένο στην παροχή βοήθειας στους φοιτητές για την επίτευξη των απαιτήσεων γλωσσικής πολιτικής που σχετίζονται με πανεπιστήμια όταν αποφοιτούν.Δημιουργήστε ένα μάθημα εμβάπτισης για να επιτρέψετε στους μαθητές να σπουδάσουν σε ένα πανεπιστήμιο της χώρας τους, να βιώσουν τη σημασία της λογοτεχνικής κουλτούρας σε ένα πολιτιστικά πλούσιο περιβάλλον και να βελτιώσουν την προφορική αγγλική ικανότητα να κατανοήσουν την ανάπτυξη της κινεζικής γλώσσας στην ηπειρωτική χώρα.Τόσο η γνώση των θεμάτων όσο και η διδασκαλία των υποκειμένων είναι εξίσου σημαντικά, επιτρέποντας στους μαθητές να αναπτύξουν τις διδακτικές τους δεξιότητες και να διερευνήσουν με βήμα-βήμα αποτελεσματικές μεθόδους διδασκαλίας της Κίνας.Συστηματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών... [-]
Χονγκ Κονγκ
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
κινέζικο
Πλήρης παρακολούθηση
5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Contemporary China Studies Programme

Το Contemporary China Studies Programme αποτελείται από τρία μέρη: Ακαδημαϊκά μαθήματα, γλωσσικό μάθημα και πρακτική άσκηση. ... [+]

Το Contemporary China Studies Programme σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να μάθετε και να γνωρίσετε την σημερινή Κίνα κατά τη διάρκεια ενός συναρπαστικού προγράμματος σπουδών ενός εξαμήνου στο εξωτερικό το οποίο μεταφέρει πιστώσεις ECTS για το πρόγραμμα σπουδών σας στο σπίτι. Το CCSP είναι μια μοναδική εμπειρία εκμάθησης για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές που ενδιαφέρονται για τους πολιτισμούς και τον τρόπο ζωής της Ασίας που θέλουν να σπουδάσουν σε ένα πανεπιστήμιο παγκόσμιας κλάσης και που επιθυμούν να εξερευνήσουν τον κόσμο των επιχειρήσεων στην Κίνα σε μια πραγματικά συναρπαστική αλλά και διεθνή προσβάσιμο περιβάλλον. Το CCSP βρίσκεται στη Σαγκάη, μία από τις πιο συναρπαστικές πόλεις του κόσμου σήμερα και δίδαξε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Fudan, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πανεπιστήμια με έδρα την έρευνα στην Κίνα και κατέλαβε την 40η θέση στον κόσμο από την QS. Με το CCSP, μπορείτε να επιλέξετε μαθήματα κινεζικής γλώσσας, μαθήματα Αγγλικής διδασκαλίας σε διάφορα θέματα καθώς και πρακτική άσκηση σε τοπικό οργανισμό ή πολυεθνική εταιρεία. Σε συνδυασμό με τακτικές ομαδικές εκδρομές και κοινωνικές δραστηριότητες που σας εισάγουν στην παραδοσιακή κινεζική κουλτούρα, το CCSP είναι ένα πολυεπιστημονικό ακαδημαϊκό πρόγραμμα που παρέχει σε βάθος θεωρητικές και πρακτικές προοπτικές για το αναδυόμενο καθεστώς της Κίνας ως παγκόσμιας δύναμης.... [-]

Κίνα Σαγκάη
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά,κινέζικο
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά