BACHELORSTUDIES.GR

σε Πετρελαϊκή Μηχανική 2019 Πτυχίο

Η βιομηχανία πετρελαίου παραμένει ενεργή σε παγκόσμια κλίμακα. Πτυχίο στη μηχανική πετρελαίου αντιμετωπίζει συνεχιζόμενες ανησυχίες διαβάζοντας την εξερεύνηση, την παραγωγή και τη μεταφορά του ενεργειακού πόρου.

Ένας φοιτητής βαθμό η αναζήτηση μπορεί να θέλουν να ξέρουν, τι είναι ένα πτυχίο στη Μηχανική Πετρελαίου; Είναι ένα μετα-δευτεροβάθμια βαθμό που προσφέρει μια βάση της κατανόησης στα μαθηματικά, την επιστήμη και την κριτική σκέψη στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια βαθύτερη συγκέντρωση στις παγκόσμιες και τοπικές επιπτώσεις της παραγωγής και της διανομής πετρελαίου. Τομείς της μελέτης μπορεί να περιλαμβάνει την καθημερινή διαχείριση των επιχειρήσεων, την ασφαλή και ορθών πρακτικών στον τομέα αυτό, γεώτρηση, και την ολοκλήρωση, αλλά και δοκιμές, υπεράκτιες γεωτρήσεις και ενισχυμένες μεθόδους ανάκτησης του πετρελαίου. Βιογραφικό μπορεί να περιλαμβάνουν τεχνικές προσομοίωσης προσανατολισμένη προς προβάλλοντας ροής και άλλες δυνατότητες. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να εξετάσουν τα εθνικά, διεθνή και κοινωνικά ζητήματα που σχετίζονται με τη βιομηχανία πετρελαίου.

Ένα πτυχίο στη μηχανική πετρελαίου μπορεί να προετοιμάσει ένα μαθητή να εισέλθουν στην βιομηχανία στο επίπεδο της παραγωγής ή της μεταφοράς. Είναι επίσης το πρώτο βήμα για ένα προηγμένο πτυχίο στην έρευνα, την ανάπτυξη και την ενεργειακή ανάλυση.

Για να μάθετε το κόστος των διδάκτρων για το πρόγραμμα που απευθύνεται σε σας, είναι καλύτερα να επικοινωνήσετε απευθείας με το γραφείο εισαγωγής του σχολείου.

Ευκαιρίες σταδιοδρομίας αφθονούν σε πολλά επίπεδα της βιομηχανίας. Οι απόφοιτοι μπορούν να συνεχίσουν ανοίγματα στην εξερεύνηση, γεωτρήσεις, την παραγωγή, τη μεταφορά, καθώς και στις στρατηγικές και διαχείριση. Μπορεί να υπάρχουν θέσεις στον τομέα των μεταφορών αγωγών, σε θερμοδυναμική και μεταφορά θερμότητας τεχνολογίες και ως μηχανικός παραγωγής. Οι μηχανικοί Reservoir αξιολογούν πεδία για τις δυνατότητες παραγωγής και βοηθούν στη μεγιστοποίηση της αξίας τους. Επάρκειας βιομηχανία αποτιμάται σε ρυθμιστικούς οργανισμούς που ασχολούνται με την εποπτεία, την ηθική, και με την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων.

Με τη βοήθεια ενός εκπαιδευμένου εργατικού δυναμικού, η βιομηχανία πετρελαίου μπορεί να συνεχίσει να είναι μια ισχυρή παρουσία στη διεθνή εικόνα της ενέργειας. Τα προγράμματα Bachelor προσφέρονται σε πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, συχνά στη διεθνή συνεργασία. Για να ξεκινήσει μια καριέρα σε αυτόν τον δυναμικό τομέα της ενέργειας μηχανικής, αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

9 Τα αποτελέσματα σε Πετρελαϊκή Μηχανική Filter

Bachelor στη λειτουργία και συντήρηση εγκαταστάσεων πετρελαίου και φυσικού αερίου

Samara State Technical University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ρωσία Samara

Επιλέγοντας ένα πτυχίο στην Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου Σπουδών ανοίγετε ένα ευρύ φάσμα των προοπτικών τόσο τις σπουδές και την καριέρα. Αυτό το πρόγραμμα βαθμός είναι αλληλένδετη με άλλους τρεις: Πτυχίο Εκμετάλλευση και Υπηρεσία πετρελαίου και φυσικού αερίου Μεταφορά και εγκαταστάσεις αποθήκευσης? Πτυχίο πετρελαίου και φυσικού αερίου γεώτρησης? και BSc αερίου Εξόρυξη.

πτυχίο στη μηχανική πετρελαίου

China University of Petroleum
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Κίνα Beijing

Bachelor στη λειτουργία και τη συντήρηση εγκαταστάσεων εξαγωγής πετρελαίου

North-Caucasus Federal University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ρωσία Stavropol

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος σε σύγκριση με παρόμοιες είναι οι πολυάριθμες βιομηχανίες παραγωγής και παραγωγής πετρελαίου σε κοντινή απόσταση από το πανεπιστήμιο (NCFU) που επιτρέπουν την προσέλκυση ειδικών από αυτά τα ιδρύματα για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και την αποτελεσματική προσαρμογή του προγράμματος σπουδών στην πραγματική ανάγκες των δυνητικών εργοδοτών.

Προπτυχιακές Λειτουργία και συντήρηση εγκαταστάσεων παραγωγής πετρελαίου

North-Caucasus Federal University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ρωσία Stavropol

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος σε σχέση με άλλους Ε.Π.Υ. συνίστανται στην παρουσία σε επαρκή απόσταση από το κέντρο εκπαιδευτικών υπηρεσιών (SKFU) μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων παραγωγής και σχεδιασμού πετρελαιοειδών προφίλ, που καθιστά δυνατή τη συμμετοχή των εργαζομένων αυτών των επιχειρήσεων στην υλοποίηση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και επιτρέπει επίσης την πραγματική εκπαίδευση οι δραστηριότητες επικεντρώνονται πιο αποτελεσματικά στις πραγματικές ανάγκες των δυνητικών εργοδοτών ερυθρελάτης.

BEng (Hons) στην Μηχανική Πετρελαίου

London South Bank University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 - 4 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένο Βασίλειο London

Πιστοποιήθηκε από το Ίδρυμα Χημικών Μηχανικών και το Ινστιτούτο Ενέργειας, καλύπτοντας τα βασικά στοιχεία της μηχανικής πετρελαίου και της βιομηχανικής εφαρμογής της. Το πρώτο βήμα προς την κατάσταση Chartered Engineer. Προσφέρονται πλήρους απασχόλησης και σάντουιτς.

Bachelor στη Μηχανική Πετρελαίου

Ho Chi Minh City University of Technology
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2019 Βιετνάμ Ho Chi Minh City

Το τετραετές πρόγραμμα Bachelor of Petroleum Engineering περιλαμβάνει μελέτες σε θέματα φυσικής, χημείας, μαθηματικών, γεωλογίας, οικονομικών και άλλων ειδικών θεμάτων μηχανικής πετρελαίου. Οι φοιτητές θα προετοιμαστούν κατάλληλα για τη βιομηχανία πετρελαίου και τους συναφείς τομείς όπως γεωτρήσεις, εκμετάλλευση, παραγωγή πετρελαίου, μηχανική δεξαμενών και μεταφορά πετρελαίου, φυσικού αερίου και πετρελαίου, κλπ.

Bachelor of Engineering (πετρελαίου)

Universiti Teknologi Malaysia
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Ιανουάριος 2020 Μαλαισία Skudai

Το μάθημα Πετρελαϊκής Μηχανικής προσφέρθηκε για πρώτη φορά το 1975 από το Τμήμα Μηχανικών Πετρελαίου, UTM. Πολλοί απόφοιτοι εργάζονται τώρα όχι μόνο στη Μαλαισία αλλά και σε πολλά μέρη του κόσμου.

-

Kazakh British Technical University (KBTU)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Αύγουστος 2019 Καζακστάν Almaty

-

Bachelor στη Μηχανική Πετρελαίου

Khazar University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2019 Αζερμπαϊτζάν Baku

Το πρόγραμμα Bachelor in Petroleum Engineering παρέχει προηγμένη κατάρτιση για τους επαγγελματίες μηχανικού πετρελαίου για να τους επιτρέψει να δημιουργήσουν και να εφαρμόσουν καινοτόμες τεχνολογίες στη γεωτρήσεις, την παραγωγή και τη δεξαμενή μηχανικής καθώς και να αξιοποιήσουν αποτελεσματικά τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους για την εξεύρεση λύσεων σε περιβαλλοντικά θέματα που σχετίζονται με τη βιομηχανία πετρελαίου.