BACHELORSTUDIES.GR

σε Πετρέλαιο και Φυσικό Αέριο 2019 Πτυχίο

Ένα πτυχίο πτυχίο θεωρείται ευρέως ότι είναι ο πρώτος βαθμός σε μια σειρά πιθανών αναζητήσεων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόσβαση σε πιο συγκεκριμένα σύνολα μάθησης, ο βαθμός σηματοδοτεί μια θεμελιώδη γνώση ενός τομέα σπουδών, προετοιμάζοντας τον μαθητή είτε να εξειδικευθεί περισσότερο είτε να εισέλθει στο εργατικό δυναμικό με ένα ευρέως εφαρμόσιμο σύνολο δεξιοτήτων.

Τι είναι το Bachelor στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο; Αυτό το πτυχίο διερευνά τα επιστημονικά πεδία που σχετίζονται με την παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου, που συχνά περιλαμβάνουν τα μαθήματα φυσικών επιστημών, μηχανικών, οικονομικών, ακόμα και των επιχειρήσεων ή του δικαίου. Το πτυχίο έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους μαθητές να αποκτήσουν μια ευρεία κατανόηση της επιχείρησης παραγωγής ενέργειας. Μερικοί φοιτητές επιλέγουν μια μηχανική εστίαση, ενώ άλλοι λαμβάνουν περισσότερα μαθήματα που σχετίζονται με πωλήσεις ή μάρκετινγκ.

Ο βαθμός αυτός μπορεί να δώσει στους μαθητές τις δεξιότητες για την ανάλυση τεχνικών και επιστημονικών δεδομένων. Περιλαμβάνει επίσης τη γνώση του σχεδιασμού ηλεκτρονικών υπολογιστών και την εξοικείωση με τις εφαρμογές της επιστήμης στα επιχειρηματικά περιβάλλοντα.

Οι συγκεκριμένοι οργανισμοί απαιτούν διαφορετικό κόστος και μαθήματα, αλλά ένα πτυχίο πετρελαίου και φυσικού αερίου συνήθως θα διαρκέσει περίπου τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί. Οι υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να διατηρούν κατά νου τον προϋπολογισμό και τις επιλογές σταδιοδρομίας τους όταν επιλέγουν ένα πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.

Αφού κερδίσει πτυχίο στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, ένας πτυχιούχος μπορεί να αναζητήσει μια ποικιλία εργασιών που διευκολύνουν την παραγωγή πετρελαίου. Ορισμένες θέσεις εργασίας υψηλής ζήτησης είναι γεωλόγος πετρελαίου, χημικός μηχανικός και μηχανικός έργων. Άλλες ευκαιρίες απασχόλησης περιλαμβάνουν χειριστές κέντρων εξέδρας και ελέγχου καθώς και υπεύθυνους πωλήσεων και μάρκετινγκ για εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Τα προγράμματα για πτυχίο πετρελαίου και φυσικού αερίου προσφέρονται από πολλούς διεθνείς και τοπικούς φορείς. Η εκπαίδευση μέσω του Διαδικτύου είναι μια ιδιαίτερα καλή επιλογή για όσους έχουν ανάγκη ευελιξίας ενώ παρακολουθούν το πτυχίο τους. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

5 Τα αποτελέσματα σε Πετρέλαιο και Φυσικό Αέριο Filter

πτυχίο στα οικονομικά και τη διαχείριση σε συγκροτήματα των καυσίμων και της ενέργειας (FEC)

Samara State Technical University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ρωσία Samara

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους ειδικούς με τις δεξιότητες και τις σύγχρονες μεθόδους διαχείρισης, ανάλυσης συστημάτων, ολοκληρωμένα εργαλεία πρόβλεψης και την υποστήριξη στρατηγικών αποφάσεων σε κυβερνητικές ή FEC συναφείς κλάδους της οικονομίας.

Bachelor στη λειτουργία και συντήρηση εγκαταστάσεων πετρελαίου και φυσικού αερίου

Samara State Technical University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ρωσία Samara

Επιλέγοντας ένα πτυχίο στην Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου Σπουδών ανοίγετε ένα ευρύ φάσμα των προοπτικών τόσο τις σπουδές και την καριέρα. Αυτό το πρόγραμμα βαθμός είναι αλληλένδετη με άλλους τρεις: Πτυχίο Εκμετάλλευση και Υπηρεσία πετρελαίου και φυσικού αερίου Μεταφορά και εγκαταστάσεις αποθήκευσης? Πτυχίο πετρελαίου και φυσικού αερίου γεώτρησης? και BSc αερίου Εξόρυξη.

Bachelor - πετρελαίου και των επιχειρήσεων φυσικού αερίου

Northern (Arctic) Federal University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ρωσία Arkhangelsk

Οι κύριους κλάδους της εξειδίκευσης Παραστατική Γεωμετρία και Μηχανικών Γραφικά Υπολογιστών? Θεωρητική και Εφαρμοσμένη Μηχανική? Ηλεκτρικές συσκευές?

Bachelor στη λειτουργία και τη συντήρηση εγκαταστάσεων εξαγωγής πετρελαίου

North-Caucasus Federal University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ρωσία Stavropol

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος σε σύγκριση με παρόμοιες είναι οι πολυάριθμες βιομηχανίες παραγωγής και παραγωγής πετρελαίου σε κοντινή απόσταση από το πανεπιστήμιο (NCFU) που επιτρέπουν την προσέλκυση ειδικών από αυτά τα ιδρύματα για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και την αποτελεσματική προσαρμογή του προγράμματος σπουδών στην πραγματική ανάγκες των δυνητικών εργοδοτών.

Προπτυχιακές Λειτουργία και συντήρηση εγκαταστάσεων παραγωγής πετρελαίου

North-Caucasus Federal University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ρωσία Stavropol

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος σε σχέση με άλλους Ε.Π.Υ. συνίστανται στην παρουσία σε επαρκή απόσταση από το κέντρο εκπαιδευτικών υπηρεσιών (SKFU) μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων παραγωγής και σχεδιασμού πετρελαιοειδών προφίλ, που καθιστά δυνατή τη συμμετοχή των εργαζομένων αυτών των επιχειρήσεων στην υλοποίηση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και επιτρέπει επίσης την πραγματική εκπαίδευση οι δραστηριότητες επικεντρώνονται πιο αποτελεσματικά στις πραγματικές ανάγκες των δυνητικών εργοδοτών ερυθρελάτης.