σε Ναυτική Διοίκηση 2020 Πτυχίο

Ένα πτυχίο προσφέρεται στους φοιτητές που αρχίζουν την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Λαμβάνοντας το μεγαλύτερο μέρος των μαθητών μεταξύ τριών και πέντε ετών για να ολοκληρωθεί, τα μαθήματα μπορεί να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμ… περαιτέρω

Ένα πτυχίο προσφέρεται στους φοιτητές που αρχίζουν την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Λαμβάνοντας το μεγαλύτερο μέρος των μαθητών μεταξύ τριών και πέντε ετών για να ολοκληρωθεί, τα μαθήματα μπορεί να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και να περιλαμβάνουν πρακτική εξάσκηση ή πρακτική άσκηση.

Τι είναι το Bachelor στη Ναυτιλιακή Διοίκηση; Η ναυτιλιακή επιχείρηση είναι ένα πολύπλοκο θέμα που περιλαμβάνει σχέσεις μεταξύ μεγάλων εταιρειών και διαφορετικών εθνών. Πολλά αγαθά που είναι απαραίτητα για την καθημερινή ζωή και την ευημερία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο μεταφέρονται τουλάχιστον εν μέρει μέσω της θάλασσας. Τα μαθήματα σε ένα μάθημα Bachelor of Maritime Management μπορούν να διερευνήσουν θέματα όπως τα τρέχοντα γεγονότα στη ναυτιλία παράλληλα με τη χρηματοδότηση και τις νομικές πτυχές του θαλάσσιου εμπορίου. Τα προγράμματα προσφέρουν ποικίλες επιλογές αλληλεπίδρασης με τις καθιερωμένες επιχειρήσεις ή το εμπόριο και ορισμένα σχολεία προσφέρουν επίσης ευκαιρίες ταξιδιού για τους σπουδαστές.

Τα προγράμματα σπουδών σε αυτό το μάθημα παρέχουν συνήθως στους μαθητές τα απαραίτητα εργαλεία για να εξερευνήσουν θέματα στη ναυτιλιακή επιχείρηση.Αυτό μπορεί να τους κάνει καλύτερους επιχειρηματίες και να τους προετοιμάσει για προχωρημένους επιχειρηματικούς τίτλους.

Όπως πολλοί βαθμοί που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις, η απόκτηση ενός πτυχίου στη διαχείριση της ναυτιλίας μπορεί να έρθει σε υψηλότερη τιμή από την επίτευξη πτυχίων σε άλλους τομείς σπουδών. Λόγω διαφορών μεταξύ ιδρυμάτων και χωρών, η επικοινωνία με συγκεκριμένα σχολεία θα είναι γενικά ο μόνος τρόπος για να επιβεβαιωθεί το κόστος ενός από αυτά τα προγράμματα.

Ένας πτυχίο είναι ένα σημαντικό βήμα προς πολλές καριέρες που επικεντρώνονται στη ναυτιλία και τα λιμάνια. Ένας φοιτητής με επιχειρηματικό πνεύμα, πείρα και πιστοποιητικά κολέγιο θα μπορούσε να λειτουργήσει ως σύμβουλος συμβουλεύει τους εμπόρους και τους πλοιοκτήτες για τα καλύτερα σημεία των ναυτιλιακών πρακτικών ή της εφοδιαστικής. Πολλοί τύποι θέσεων όπως ο διευθυντής πωλήσεων ή ο αναλυτής εφοδιαστικής γίνονται πιο προσιτοί μετά την απόκτηση του πτυχίου διαχείρισης της ναυτιλίας. Οι οργανισμοί που απασχολούν άτομα με αυτούς τους βαθμούς κυμαίνονται από μικρές επιχειρήσεις έως εθνικές κυβερνήσεις.

Η επιλογή μεταξύ των μεγάλων σχολείων μπορεί να είναι δύσκολη, οπότε το πρώτο βήμα συχνά βρίσκει μια καλή εικόνα των επιλογών σας. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
Universidade da Coruña
A Coruña , Spain + 9 Περισσότερα

Μελέτες Marine Engineering και τις θαλάσσιες μεταφορές έχουν επιστημονική-τεχνολογική και παρέχει πρόσβαση στην άσκηση, στη θάλασσα, τα επαγγέλματα Pilot και τον καπετάνιο του ... +

Μελέτες Marine Engineering και τις θαλάσσιες μεταφορές έχουν επιστημονική-τεχνολογική και παρέχει πρόσβαση στην άσκηση, στη θάλασσα, τα επαγγέλματα Pilot και τον καπετάνιο του Marina Mercante. -
Bachelor
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
ισπανικά
Σεπτέμβριος 2020
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)