Πτυχίο σε Μηχανολογικές Μελέτες στην Αυστρία

Δείτε Πτυχιακά Προγράμματα σε Μηχανολογικές Μελέτες στην Αυστρία 2019

Μηχανολογικές Μελέτες

Ένα πτυχίο Bachelor 's μπορεί να οδηγήσει εκπαιδευτικές πόρτες, παρέχουν την ευκαιρία για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας, ή να θέσει τις βάσεις για την άσκηση μιας προχωρημένο βαθμό. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους υποψήφιους φοιτητές πλοηγηθείτε στη διαδικασία επιλογής του προγράμματος με επιτυχία. Εμείς κάνουμε τα πράγματα εύκολα από τον εξορθολογισμό της αναζήτησης.

Η μηχανική είναι η διαδικασία του σχεδιασμού, επινόησης, κατασκευής και διατήρησης μηχανών, δομών, εργαλείων και άλλων αντικειμένων που αποτελούν μέρος της καθημερινής ζωής. Αυτό γίνεται συνδυάζοντας τη γνώση εμπειρικών στοιχείων, τα μαθηματικά και την παγκόσμια ευαισθητοποίηση.  

Το βασικό χαρακτηριστικό του αυστριακού συστήματος ανώτερης εκπαίδευσης είναι τετραετούς διάρκειας. Μετά την ολοκλήρωση του πτυχίου, το πανεπιστήμιο έχει συχνά υποτροφίες για τους φοιτητές οι οποίοι μπορεί να θέλουν να την περαιτέρω μελέτες για μάστερ και ακόμα και σε διδακτορικό επίπεδο.

Κορυφαία Πτυχιακά Προγράμματα σε Μηχανολογικές Μελέτες στην Αυστρία 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού

University of Applied Sciences Upper Austria
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 εξάμηνα October 2019 Αυστρία Wels

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή των συσκευών για τις σύγχρονες ηλεκτρικές εφαρμογές παροχής ισχύος και ενέργειας. Αυτό καλύπτει εξαρτήματα για τα ευφυή δίκτυα, αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της ηλεκτρικής κινητικότητας. Ο στόχος του προγράμματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών είναι να αναπτύξουν τα άτομα που θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των διεθνών ηλεκτρικής ενέργειας μηχανικής. Το πρόγραμμά μας είναι πολύ πρακτικό και ... [+]

Πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού

Μία από τις κορυφαίες τάσεις σήμερα είναι η στροφή προς την φιλική προς το περιβάλλον παροχή ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό δημιούργησε την ανάγκη για την ανάπτυξη συστημάτων για την αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, και ως εκ τούτου, τα σημερινά συστήματα ενέργειά μας πρέπει να προσαρμοστούν προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η διανομή, αποθήκευση, και την εφαρμογή των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Αυτό απαιτεί καινοτομία, νέα προϊόντα και τεχνολογίες, και με αυτό, οι νέοι, κίνητρα μηχανικούς, οι οποίοι μπορούν να υποστηρίξουν αυτή τη διεθνή τάση. Με το πρόγραμμά μας, μπορείτε να είστε στην πρώτη γραμμή της ηλεκτρικής ενέργειας της καινοτομίας.... [-]