Πτυχίο σε Μηχανολογικές Μελέτες στο Αζερμπαϊτζάν

Δείτε Πτυχιακά Προγράμματα σε Μηχανολογικές Μελέτες στο Αζερμπαϊτζάν 2019

Μηχανολογικές Μελέτες

Το πτυχίο πανεπιστημίου είναι ένα τετραετές πτυχίο και είναι το πρότυπο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. Πτυχία Bachelor μπορεί να κερδίσει σε κρατικά πανεπιστήμια, στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, στα κολέγια της κοινότητας και μέσω του σε απευθείας σύνδεση πανεπιστήμια.

Η διαδικασία δημιουργίας και διατήρησης νέων μηχανημάτων, δομών και άλλων χρησιμοποιώντας μαθηματικά καθώς και κοινωνικές, οικονομικές και επιστημονικές γνώσεις είναι γνωστή ως μηχανική. Υπάρχουν πολλές υποδιαιρέσεις της μηχανικής που ασχολούνται με τα πάντα από το περιβάλλον ως την ηλεκτρική ενέργεια.  

Αζερμπαϊτζάν βρίσκεται στην ασιατική ήπειρο στο ανατολικό τμήμα της Υπερκαυκασίας. Η επίσημη ονομασία του Αζερμπαϊτζάν είναι η Δημοκρατία του Αζερμπαϊτζάν.

Κορυφαία Πτυχιακά Προγράμματα σε Μηχανολογικές Μελέτες στο Αζερμπαϊτζάν 2019

Διαβάστε Περισσότερα

πτυχίο της μηχανικής και της τεχνολογίας των πληροφοριών

Azerbaijan University Of Architecture And Construction
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2019 Αζερμπαϊτζάν Baku

Ο κύριος σκοπός της σχολής είναι η κατάρτιση προσωπικού υψηλής ειδίκευσης σε διάφορες κατευθύνσεις: αστικές και βιομηχανικές, υδροηλεκτρική τεχνική και ποιοτική αποκατάσταση πεδία, μηχανοποίηση και η αυτοματοποίηση της διαδικασίας στον τομέα των κατασκευών μεταφορά και ακριβή επιλογή των μηχανών και μηχανισμών, εξοπλισμός, συστήματα ελέγχου αυτοκινήτων, ασφαλείς ελέγχου, λογικές εκμετάλλευσης, καθώς και την κατάρτιση ειδικών στον τομέα της πληροφοριακής τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών. [+]

Σχολή Μηχανικής και Τεχνολογίας Πληροφοριών

Ιστορία και Αποστολή

Η σχολή ιδρύθηκε το 1997. Πρώτη κοσμήτορας της σχολής ήταν ο Δρ των τεχνικών επιστημών, καθηγητής Samir Sharifov, Arif RZA Ογλού (1997-2000). Επόμενα χρόνια (2000 -2011) η σχολή καθοδηγήθηκε από υποψήφιο των τεχνικών επιστημών, ξεναγός Hajiyev Arif Museyib Ογλού. Ο κύριος σκοπός της σχολής είναι η κατάρτιση προσωπικού υψηλής ειδίκευσης σε διάφορες κατευθύνσεις: αστικές και βιομηχανικές, υδροηλεκτρική τεχνική και ποιοτική αποκατάσταση πεδία, μηχανοποίηση και η αυτοματοποίηση της διαδικασίας στον τομέα των κατασκευών μεταφορά και ακριβή επιλογή των μηχανών και μηχανισμών, εξοπλισμός, συστήματα ελέγχου αυτοκινήτων, ασφαλείς ελέγχου, λογικές εκμετάλλευσης, καθώς και την κατάρτιση ειδικών στον τομέα της πληροφοριακής τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών.... [-]