BACHELORSTUDIES.GR

σε Μετάφραση 2019/2020 Πτυχίο

Μετά την απόκτηση ενός διπλώματος λυκείου ή του ισοδύναμου αυτού, πολλοί μαθητές επιλέγουν να παρακολουθήσουν πτυχίο πανεπιστημίου για να τους βοηθήσουν να προετοιμαστούν για μια καριέρα σε έναν επιλεγμένο τομέα. Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαρκεί συνήθως τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί και μπορεί επίσης να προετοιμάσει τους μελετητές για περαιτέρω εκπαιδευτική μελέτη.

Τι είναι το Bachelor in Translation; Η μετάφραση είναι ένα μοναδικό πεδίο σπουδών σχεδιασμένο να παρέχει στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα γλωσσική ευχέρεια και γλωσσικές γνώσεις για να τους προετοιμάσει για επαγγελματική σταδιοδρομία στην ερμηνεία και τη μετάφραση. Πολλά προγράμματα σε αυτόν τον τομέα σπουδών προσφέρουν διεθνή ταξίδια για να εμβαθύνουν τους μαθητές σε μια συγκεκριμένη κουλτούρα και γλώσσα. Ορισμένα σχολεία μπορεί να περιλαμβάνουν τη νοηματική γλώσσα ως συγκέντρωση. Τα μαθήματα για αυτά τα προγράμματα μπορούν να περιλαμβάνουν ορολογία, πολιτιστικές σπουδές, προφορικές εκφράσεις και προηγμένες μεταφράσεις, καθώς και μελετών μέσων.

Πολλοί μαθητές στον τομέα της μετάφρασης κερδίζουν μια πληθώρα ωφέλιμων δεξιοτήτων που αναζητούν εργοδότες από σχεδόν οποιαδήποτε βιομηχανία. Αυτές περιλαμβάνουν την προσοχή στη λεπτομέρεια και την ισχυρή κατανόηση της διαπροσωπικής επικοινωνίας. Οι μελετητές μπορούν επίσης να βελτιώσουν τις γραπτές γλωσσικές δεξιότητές τους για τη βελτίωση της επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος ενός προγράμματος, τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο εισδοχής του ιδρύματος ή να επισκεφτούν τον ιστότοπο. Τα περισσότερα σχολεία έχουν ποικίλα δίδακτρα ανάλογα με το είδος του πανεπιστημίου και το μήκος του προγράμματος σπουδών.

Οι απόφοιτοι με πτυχίο στη μετάφραση μπορούν να έχουν τα απαραίτητα εργαλεία για να ανταγωνιστούν για προσοδοφόρα και γεμάτα σταδιοδρομία. Οι μεταφραστές μπορούν να εργαστούν σε ποικίλες βιομηχανίες, όπως διεθνείς επιχειρήσεις, κρατικές υπηρεσίες και πολλά άλλα. Ορισμένοι μεταφραστές μπορούν να εργάζονται διαπροσωπικά με ξένους ταξιδιώτες ή επιχειρηματίες. Άλλοι μπορεί να μεταφράσουν τεχνικά εγχειρίδια, έγγραφα και κείμενο για εταιρείες. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες πρόσθετες θέσεις, συμπεριλαμβανομένου του δασκάλου, του εξωτερικού λειτουργού, του συγγραφέα και του συντάκτη.

Αν και είναι κοινό για τους μαθητές να σπουδάσουν στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια αυτού του τύπου πτυχίου, πολλοί επιλέγουν επίσης να σπουδάσουν στο διαδίκτυο από το σπίτι. Πολυάριθμα πανεπιστήμια προσφέρουν διαδικτυακά προγράμματα ή επιλογές μερικής φοίτησης. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

8 Τα αποτελέσματα σε Μετάφραση Filter

πρόγραμμα του διπλού πτυχίου στη μετάφραση και διερμηνεία, και ο βαθμός διεθνούς επικοινωνίας / πτυχίο της παγκόσμιας επικοινωνίας. (Ti-com)

Universidad Pontificia Comillas
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 έτη Σεπτέμβριος 2020 Ισπανία Μαδρίτη

Αν θέλετε να γίνετε μια ελίτ πολύγλωσσο Communicator στην επιχείρηση, θεσμικό ή πολιτικό τομέα, το πτυχίο πανεπιστημίου στην παγκόσμια επικοινωνία είναι μια ιδανική προσθήκη για το πτυχίο πανεπιστημίου Μετάφρασης και Διερμηνείας, δημιουργώντας ένα ευρύ επαγγελματικό προφίλ, αλλά και εξειδικευμένα, με άριστη επαγγελματική σταδιοδρομία ως διευθυντής επικοινωνίας και στρατηγικής τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Bachelor στη μετάφραση και διερμηνεία

Baltic International Academy
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Ανοικτή Εγγραφή Λετονία Ρίγα

Πρόγραμμα: Μετάφρασης και Διερμηνείας Τύπος: Πλήρες πρόγραμμα σπουδών

1 € 063,47 / € 000,00 3 ετήσιες / ετησίως (διεθνής φοιτητής)

Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Πορτογαλία Λισαβόνα

εκπαιδευτικούς στόχους: να πάρει τα μεθοδολογικά εργαλεία της έρευνας και της ανάλυσης, να αναπτύξουν δεξιότητες για τη μάθηση, την κριτική επιλογή και τον προβληματισμό για την ορθή εφαρμογή της αποκτηθείσας γνώσης σε πρακτικές καταστάσεις? ...

Γλωσσολογία. μετάφραση και μετάφραση.

Altai State University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2020 Ρωσία Barnaul

Πτυχίο Εφαρμοσμένης Επικοινωνίας και Μετάφρασης

Rezekne University of Applied Sciences
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Φεβρουάριος 2020 Λετονία Rēzekne

Το μάθημα αυτό επιτρέπει στους πτυχιούχους να ενισχύσουν και να εδραιώσουν τις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές τους δεξιότητες σε περαιτέρω σπουδές σε μεταπτυχιακό επίπεδο, να εργαστούν σε εταιρείες και κοινοτικές υπηρεσίες ή να εργαστούν σε ομάδες διεθνών και εθνικών σχεδίων.

Πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας και Μετάφρασης

Al-Ahliyya Amman University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2020 Ιορδανία Αμάν

Περιλαμβάνει το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, το οποίο ιδρύθηκε από την αρχή της ίδρυσης τμήματος Gamah- Atorgomh-, η οποία ιδρύθηκε το 2001, μια ομάδα από μέλη ΔΕΠ που ειδικεύονται στη λογοτεχνία και τη μετάφραση και τη γαλλική γλώσσα. Από την ίδρυση του τμήματος μέχρι σήμερα συνεχίζει να λειτουργεί με επιτυχία κάνοντας το τμήμα από τους σημαντικότερους στόχους της τη διατήρηση του νεωτερισμού του προγράμματος σπουδών, την πληρότητα, προσαρμοσμένη στο πνεύμα της εποχής και τις απαιτήσεις των ταχέως μεταβαλλόμενες φορές. Ενότητα εστιάζει στην ειδικότητα της αγγλικής λογοτεχνίας για την κλασική λογοτεχνία και την αρχαιότητα και δίνει τη σύγχρονη λογοτεχνία, καθώς και σύγχρονη λογοτεχνία και τη μεταμοντέρνα μετοχή την ίδια προσοχή και την εστίαση.

Bachelor in Writing: Επαγγελματική Γραφή

Northwest Missouri State University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες Maryville

Γράφοντας μεγάλες εταιρείες στο Northwest μαθαίνουν δεξιότητες και τεχνικές στη σύνθεση περιεχομένου που εμπνέει, επικοινωνεί, λύνει τα προβλήματα και επιδιώκει την αλήθεια. Οι σπουδαστές στις μεγάλες γραφομηχανές του Northwest εργάζονται σε όλο το φάσμα των γραπτών μελετών - από τη σύνταξη επαγγελματικών αναφορών σε γραπτά ποιήματα. Οι σπουδαστές της Βορειοδυτικής Ευρώπης δεν απευθύνονται αυστηρά γραπτώς σε ειδησεογραφικά μέσα, όπως σε ένα πρόγραμμα δημοσιογραφίας, σε μαθήματα φαντασίας και ποίησης, όπως σε προγράμματα δημιουργικού γραφής ή σε ειδικευμένα σε επαγγελματικό επίπεδο, όπως προγράμματα τεχνικής γραφής. Αντίθετα, έχουμε σχεδιάσει ένα σημαντικό να βοηθήσουμε και να προτρέψουμε τους μαθητές να γίνουν ευέλικτοι, αποτελεσματικοί, επικοινωνιακοί συγγραφείς.

Bachelor στα Αγγλικά

Northwest Missouri State University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες Maryville

Οι μεγάλες αγγλικές εταιρείες τείνουν να είναι αναγνώστες ή συγγραφείς. Πολλοί είναι και οι δύο. Μέσα από τα μαθήματα στη λογοτεχνία, τη γραφή, τη γλωσσολογία και την ιστορία της αγγλικής γλώσσας, οι μαθητές διερευνούν ένα ευρύ φάσμα κειμένων με στόχο να γίνουν προσεκτικοί και καταρτισμένοι αναγνώστες, συγγραφείς, στοχαστές, επικοινωνιαστές και καλλιτέχνες.