close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

σε Μεσαιωνική Ιστορία 2021 Πτυχίο

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι η μεσαιωνική ιστορία έχει ελάχιστη σχέση με τον σημερινό κόσμο, αλλά μια τέτοια ιδέα είναι εντελώς λαθεμένοι. Ο σύγχρονος πολιτισμός μπορούν να αναχθούν στον Μεσαίωνα, και με τ… περαιτέρω

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι η μεσαιωνική ιστορία έχει ελάχιστη σχέση με τον σημερινό κόσμο, αλλά μια τέτοια ιδέα είναι εντελώς λαθεμένοι. Ο σύγχρονος πολιτισμός μπορούν να αναχθούν στον Μεσαίωνα, και με την απόκτηση πτυχίου Bachelor στη μεσαιωνική ιστορία, μπορείτε να αποκτήσετε μια καλύτερη κατανόηση της σημερινής κουλτούρας, της γλώσσας, και πολιτικά συστήματα.

Τι είναι ένα Bachelor στη Μεσαιωνική Ιστορία; Το πρόγραμμα έχει μια κοινωνική εστίαση, μπορείτε εκθέτοντας το πώς οι άνθρωποι ζούσαν και αλληλεπιδρούν κατά τον Μεσαίωνα. Εκτός από τη λήψη μια ποικιλία από μαθήματα ιστορίας, μπορείτε επίσης να πάρετε μαθήματα στη μεσαιωνική λογοτεχνία, την τέχνη, την αρχιτεκτονική, το θέατρο και τη μουσική. Η γλώσσα είναι επίσης αναπόσπαστο μέρος της εκπαίδευσης σας, και συνιστάται ιδιαίτερα ότι έχετε αποκτήσει επάρκεια στα λατινικά. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που επιδιώκουν αυτό το βαθμό προτίθενται να γίνονται ιστορικοί, υπάρχουν επίσης μαθήματα που σας δίνουν την εμπειρία από πρώτο χέρι για την έρευνα και αρχειακό έργο.

Με τη μελέτη μεσαιωνική ιστορία, μπορείτε να το βρείτε πιο εύκολο να κατανοήσουν τις περιπλοκές των σύγχρονων πολιτισμών και κοινωνιών. Το πρόγραμμα σας δίνει επίσης την ευκαιρία να βελτιώσουν την έρευνά σας και αναλυτικές ικανότητες, το οποίο μπορεί στη συνέχεια να εφαρμοστεί σε μια ποικιλία της σταδιοδρομίας.

Τα περισσότερα προγράμματα σπουδών πανεπιστημίου διαρκέσει τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί, αν και ορισμένα σχολεία προσφέρουν προγράμματα τριετούς διάρκειας. Το κόστος της εγγραφής ποικίλλει από σχολείο σε σχολείο. Ως εκ τούτου, πρέπει να ερευνήσετε τα δίδακτρα πριν από την υποβολή της αίτησης για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά το πρόγραμμα.

Όταν οι άνθρωποι εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα Μεσαιωνική ιστορία, ο τελικός στόχος τους είναι συνήθως να εργάζεται σε ένα μουσείο υψηλού επιπέδου ή αρχείο θέση. Εάν αυτό είναι ο τελικός στόχος σας, τότε θα πρέπει πιθανότατα ένα μεταπτυχιακό πτυχίο. Ωστόσο, οι κάτοχοι πτυχίο bachelor πολλοί είναι σε θέση να βρουν εργασία entry-level ως τεχνικοί μουσείο, βιβλιοθηκονόμους, εκδότες και ιστορικά εργασίας.

Μερικές φορές ο μόνος τρόπος για να κερδίσει την κατανόηση του παρόντος είναι να κοιτάξουμε στο παρελθόν για τις απαντήσεις. Ένα πτυχίο στη μεσαιωνική ιστορία σας παρέχει μια ενδελεχή εκπαίδευση σχετικά με τη ζωή στο Μεσαίωνα. Τα προγράμματα είναι διαθέσιμα σε μια σειρά από διεθνή πανεπιστήμια. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
format_list_bulleted Φίλτρα
University of Padova
Πάντοβα, Ιταλία

Το πτυχίο Bachelor προσφέρει μια σε βάθος συνάντηση με την ιταλική γλώσσα, την παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά. Εστιάζοντας στους αιώνες που η Ιταλία ηγήθηκε της δυτικ ... +

Το πτυχίο Bachelor προσφέρει μια σε βάθος συνάντηση με την ιταλική γλώσσα, την παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά. Εστιάζοντας στους αιώνες που η Ιταλία ηγήθηκε της δυτικής τέχνης και λογοτεχνίας, δηλαδή του ύστερου Μεσαίωνα και της Αναγέννησης, υιοθετεί μια διεπιστημονική προσέγγιση που συνδυάζει τη μελέτη κειμένων, εικόνων, μουσικής και παραστατικών τεχνών. Ισχυρά θεωρητικά μαθήματα συνδυάζονται με διαδραστικά εργαστήρια σε βιβλιοθήκες, μουσεία και πολιτιστικά ιδρύματα, για μια επιτόπια εξερεύνηση του ιταλικού πολιτισμού. -
Bachelor
Πλήρες ωράριο
3 έτη
Αγγλικά, ιταλικός
Οκτ. 2021
02 Σεπτ. 2021
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Εάν εκπροσωπείτε κάποια σχολή και θέλετε να προσθέσετε τα προγράμματά σας στις καταχωρίσεις μας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ