171 Bachelor Προγράμματα σε Λογοτεχνία 2024

Bachelor Προγράμματα σε Λογοτεχνία 2024Filter
    • Be'er Sheva, Ισραήλ
    • Sde Boker, Ισραήλ

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το BA in Literature έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές μια ολοκληρωμένη κατανόηση των λογοτεχνικών έργων, της λογοτεχνικής ανάλυσης, των δεξιοτήτων κριτικής σκέψης και των πολιτιστικών και ιστορικών πλαισίων στα οποία παράγεται η λογοτεχνία. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος BA στη Λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο Ben-Gurion, οι φοιτητές συνήθως μελετούν ένα ευρύ φάσμα λογοτεχνικών ειδών, συμπεριλαμβανομένων της μυθοπλασίας, της ποίησης, του δράματος και της μη μυθοπλασίας.

    • Ramat Gan, Ισραήλ

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Διατίθεται ως διπλός κύριος με την επικοινωνία. Το πρόγραμμα BA στην αγγλική λογοτεχνία παρέχει στους φοιτητές μια σταθερή βάση στην ιστορία και την ανάπτυξη της αγγλικής και αμερικανικής λογοτεχνίας, δίνοντας επίσης στους φοιτητές τα εργαλεία για την ανάπτυξη υψηλού επιπέδου αναλυτικών δεξιοτήτων, κριτικής σκέψης, επιχειρηματολογίας και αυτο-έκφρασης.

    • Manchester, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Αναπτύξτε τις συγγραφικές σας δεξιότητες παράλληλα με τη μελέτη της λογοτεχνίας του παρελθόντος και του παρόντος.

    • Swansea, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    • Lugano, Ελβετία

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Η ειδικότητα στη Λογοτεχνία είναι ιδανική για μαθητές που αγαπούν να διαβάζουν, να αναλύουν και να δημιουργούν κείμενα. Οι φοιτητές που αναζητούν πτυχίο στη Λογοτεχνία θα συναντήσουν κανονική λογοτεχνία, συμπεριλαμβανομένων ποιημάτων, θεατρικών έργων και μυθιστορημάτων, καθώς και ταινίες, προφορικές ιστορίες, τραγούδι, δημοσιογραφία, κόμικς, ψηφιακά μέσα και πολλά άλλα. Εκτός από την απόκτηση ευρείας γνώσης της λογοτεχνικής ιστορίας, κριτικής και θεωρίας, οι μαθητές θα μάθουν τις δεξιότητες για να δημιουργήσουν μερικές από τις μορφές που μελετούν. Ο κύριος παράγει έτσι κριτικούς αναγνώστες και συγγραφείς.

    • Prague, Τσεχία

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Ανάμεικτο, Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Η λογοτεχνία είναι μια από τις πρωταρχικές δημιουργικές πράξεις της ανθρωπότητας και η μελέτη της λογοτεχνίας όχι μόνο ασκεί τις δεξιότητές μας ερμηνείας και κριτικής σκέψης αλλά και μας δίνει πρόσβαση στην ιστορία και τις ιδέες που έχουν διαμορφώσει τον κόσμο μας.

    • Athens, Ελληνική Δημοκρατία

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Πρόγραμμα BA στην Αρχαιολογία, την Ιστορία και τη Λογοτεχνία της Αρχαίας Ελλάδας συγκεντρώνει τρεις συνεργαζόμενους κλάδους από τον τομέα των Κλασικών Σπουδών. Το διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών του Προγράμματος, το οποίο διδάσκεται από ποικίλο προσωπικό που αποτελείται από άκρως εξειδικευμένους ακαδημαϊκούς και ανώτερους ερευνητές, συνδυάζει τα δυνατά σημεία των τριών κλάδων σε ένα ενιαίο, καινοτόμο Πτυχίο: Αρχαιολογία, Ιστορία, Αρχαία Ελληνική και Λατινική Λογοτεχνία.

    • Wrocław, Πολωνία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Έχετε περιέργεια για τη γλώσσα; Έχετε πάθος με τη λογοτεχνία; Έχουμε σχεδιάσει ένα απαιτητικό μάθημα που θα αναπτύξει τις γλωσσικές αλλά και τις κριτικές σας δεξιότητες και θα αποτελέσει έμπνευση για το διάβασμά σας. Τα Αγγλικά για τη Γνώση, τον Πολιτισμό και την Καινοτομία είναι ένα μάθημα που προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να μελετήσετε σε βάθος την αγγλική γλώσσα παράλληλα με τη γλωσσολογία και τη λογοτεχνία.

    • The City, Ηνωμένο Βασίλειο

    4 χρόνια

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    • Rome, Ιταλία

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πτυχίο της αγγλικής λογοτεχνίας δίνει έμφαση στην ιστορική και πολιτισμική κατανόηση της εξέλιξης της λογοτεχνίας στα αγγλικά από την αγγλοσαξονική περίοδο μέχρι τον 21ο αιώνα, πέρα από τη θεωρία διαφόρων λογοτεχνικών ειδών.

    • Lacey, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Σε αυτό το πρόγραμμα, εξετάζουμε τη λογοτεχνία ως μια ζωντανή διαδικασία που συνδέεται στενά με τα πολύπλοκα προβλήματα του τόπου, του πολιτισμού, της κοινότητας και της ιστορίας της μέσα από μαθήματα γραφής, ρητορικής και λογοτεχνικής θεωρίας.

    • León, Ισπανία

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Ισπανικά

    Εκπαιδεύουμε ειδικούς που μπορούν να αναπτύξουν διδακτικό και ερευνητικό έργο στον ισπανικό τομέα και σε διεθνή περιβάλλοντα, επίσης εκπαιδευμένοι να ενταχθούν σε μια διευρυνόμενη αγορά εργασίας, όπως οι λεγόμενες βιομηχανίες γλωσσών, που επικεντρώνονται στα ισπανικά ως οικονομικό πλεονέκτημα.

    • Winnipeg, Καναδάς

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Γαλλική γλώσσα

    Το πτυχίο μας που ειδικεύεται στις γαλλικές σπουδές θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας ανάγνωσης και γραφής, αλλά κυρίως να πραγματοποιήσετε μια σε βάθος μελέτη της γαλλικής λογοτεχνίας, γλωσσολογίας, ιστορίας και πολιτισμών.

    • London, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Οι λέξεις και οι ιστορίες έχουν τη δύναμη να αλλάξουν ζωές. Στο Πανεπιστήμιο του Roehampton, ακολουθούμε μια δημιουργική και πρακτική προσέγγιση για την εξερεύνηση της λογοτεχνίας και του γραπτού λόγου. Θα γίνετε ένας εκλεπτυσμένος αναγνώστης ικανός να βρει κρυμμένα νοήματα σε διάφορα είδη κειμένων, από επική ποίηση μέχρι εθνικές διαφημιστικές εκστρατείες και δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές. Θα βελτιώσετε επίσης τις επαγγελματικές σας δεξιότητες γραφής και θα γίνετε ικανοί στο να αλλάζετε το στυλ σας ώστε να ταιριάζει σε διαφορετικά περιβάλλοντα. Οι δάσκαλοί σας στο Roehampton θα είναι εκεί σε κάθε βήμα. Είμαστε ειδικοί στους τομείς μας και παθιαζόμαστε με τη διδασκαλία. Θεωρούμε προνόμιο να σας βοηθήσουμε στο μαθησιακό σας ταξίδι. Και δεδομένου του μεγέθους μας και της εξατομικευμένης διδασκαλίας μας, δεν θα χαθείτε σε ένα πλήθος!

    • Lincoln, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Η μελέτη των Αγγλικών στο BGU παρέχει μια συναρπαστική και ευρεία δέσμευση με τη δύναμη της ανθρώπινης δημιουργικότητας και την πλούσια κληρονομιά της λογοτεχνικής έκφρασης. Θα μελετήσετε σπουδαία έργα λογοτεχνίας από τον Σοφοκλή έως τον Αλί Σμιθ, τον Μπερναρντίν Εβαρίστο και τον Τσιμαμάντα Νόγκι Adichie, κατευθύνοντας τη δική σας πορεία μάθησης μέσω επιλογών ενότητας όπως δημιουργική γραφή και εγκληματική φαντασία, αμερικανική και παγκόσμια λογοτεχνία, δράμα αποκατάστασης και αφήγηση τραύματος, βικτοριανό , Ρομαντική και σύγχρονη λογοτεχνία. Θα μελετήσετε σπουδαία έργα λογοτεχνίας από τον Σοφοκλή έως τον Αλί Σμιθ, τον Μπερναρντίν Εβαρίστο και τον Τσιμαμάντα Νόγκι Adichie, κατευθύνοντας τη δική σας πορεία μάθησης μέσω επιλογών ενότητας, όπως δημιουργική και περιβαλλοντική γραφή, μυθοπλασία, αμερικανική και παγκόσμια λογοτεχνία, δράμα και παιδική λογοτεχνία, ταινία μελέτες, βικτοριανή, ρομαντική και σύγχρονη λογοτεχνία.