BACHELORSTUDIES.GR

σε Κλασσικές Σπουδές 2019/2020 Πτυχίο

Για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για την ιστορία και τη λογοτεχνία, και αρχίζουν την ακαδημαϊκή τους σταδιοδρομία, ένα πτυχίο Κλασικών Σπουδών μπορεί να είναι μια καλή περιοχή της μελέτης. Πτυχίο διαρκεί περίπου τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί, και προετοιμάζει τους μαθητές για σταδιοδρομία ορισμένων, ή θέτει το υπόβαθρο για ένα πιο προχωρημένο βαθμό.

Ίσως να αναρωτιέστε, τι είναι ένα πτυχίο Κλασικών Σπουδών; Το πρόγραμμα αυτό εστιάζει στις γλώσσες, λογοτεχνία, και τους πολιτισμούς του αρχαίου κόσμου. Οι μαθητές μαθαίνουν όλα τα είδη της λογοτεχνίας, συμπεριλαμβανομένων κωμωδία, τραγωδία, επικό, και σάτιρα. Μπορούν επίσης να μελετήσει τη θρησκεία, τη μυθολογία, τη θεολογία, τη φιλοσοφία, και πώς ο αρχαίος κόσμος έχει επηρεάσει τον σύγχρονο πολιτισμό μας. Ορισμένα προγράμματα μπορεί να περιλαμβάνουν τη μελέτη της αρχαίας γλώσσας, αν και δεν είναι το μόνο που απαιτείται.

Οι μαθητές για τις κλασικές σπουδές προγράμματα εισάγονται σε πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς, που τους βοηθά να αλληλεπιδρούν με όλους τους τύπους των ανθρώπων.Ένας βαθμός ανοίγει πολλές ευκαιρίες για ταξίδια και την εξερεύνηση, και οδηγεί σε πολλές προοπτικές σταδιοδρομίας.

Οι κλασικές σπουδές προγράμματα που προσφέρονται σε χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι δαπάνες που σχετίζονται με την απόκτηση πτυχίο σας μπορεί να ποικίλει σημαντικά, ανάλογα με την τοποθεσία του σχολείου και τη διάρκεια του προγράμματος. Συνιστάται να επικοινωνήσετε με το σχολείο της επιλογής σας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το οικονομικό κόστος που συνδέεται με έναν βαθμό.

Ένα πτυχίο Κλασικών Σπουδών προετοιμάζει τους αποφοίτους για σταδιοδρομία σε διάφορους τομείς. Ευκαιρίες περιλαμβάνουν επιχειρήσεων και του εμπορίου, των εκδόσεων και των μέσων ενημέρωσης, καθώς και υπηρεσιών βιβλιοθήκης και πληροφόρησης. Καριέρα μπορεί να περιλαμβάνουν εφόρων μουσείων, ταξιδιωτικά συντονιστές και καλλιτέχνες του θεάματος. Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να επιλέξουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους και να κερδίσουν ένα προηγμένο πτυχίο, το οποίο οδηγεί στην διδασκαλία ευκαιρίες.

Υπάρχουν πολλές online πηγές που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε το κατάλληλο πρόγραμμα για τις ανάγκες σας.Συγκρίνετε τα διάφορα προγράμματα, συμπεριλαμβανομένου του κόστους των διδάκτρων, προσφορές Φυσικά, και τοποθεσίας σχολείου. Μπορείτε εύκολα να βρείτε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας πατώντας στη βάση δεδομένων μας. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε άμεσα με το γραφείο εισαγωγής των σχολείων της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

1 Τα αποτελέσματα σε Κλασσικές Σπουδές Filter

BA / BSc στις Φιλελεύθερες Τέχνες και Επιστήμες

University of Groningen
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 36 μήνες Σεπτέμβριος 2020 Κάτω Χώρες Γκρόνινγκεν

Γιατί να μελετήσετε αυτό το πρόγραμμα στο Groningen; Το ακαδημαϊκό προφίλ του προγράμματος BA / BSc στο πρόγραμμα Φιλελευθέρων Τεχνών και Επιστημών είναι μοναδικό, καθώς εμπνέεται από τα τρία βασικά κοινωνικά χαρακτηριστικά του University of Groningen : Ενέργεια, Υγιής Γήρανση και Βιώσιμη Κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό, το πρόγραμμα δίνει μεγάλη έμφαση στον κοινωνικό αντίκτυπο. Η μεθοδολογική προσέγγιση των σύνθετων κοινωνικών προκλήσεων χαρακτηρίζεται από τις προοπτικές δημιουργίας ορίζοντα μέσω της φαντασίας και δημιουργίας υποτροφιών και ηγεσίας μέσω της εφευρέσεως και της ακαδημαϊκής καινοτομίας.