746 Bachelor Προγράμματα σε Καναδάς for 2024

Bachelor Προγράμματα σε Καναδάς for 2024Filter
    • Montreal, Καναδάς

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα Bachelor of Theology παρέχει μια πλούσια εισαγωγή στην ιστορία, τη θεολογία και τις πολιτιστικές παραδόσεις του Χριστιανισμού. Οι μαθητές είναι ευπρόσδεκτοι σε αυτό το πρόγραμμα από διαφορετικές ονομασίες και πολιτισμούς. Θα μεγαλώσετε στη γνώση της πίστης σας, θα εμβαθύνετε την πνευματική σας ζωή και θα είστε εξοπλισμένοι για κριτική σκέψη. Το BTh είναι πρόγραμμα πτυχίων στο Πανεπιστήμιο McGill, με εγγραφή στο The Presbyterian College. Πληρώνετε τα δίδακτρα σας μέσω του Κολλεγίου και συμμετέχετε στη ζωή της κοινότητας / λατρείας του Κολλεγίου. Θα έχετε όλα τα πλεονεκτήματα της μελέτης σε ένα κορυφαίο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Αμερικής, καθώς και την υποστήριξη της χριστιανικής κοινότητας και της φιλίας καθώς συνεχίζετε το πτυχίο σας. Οι διεθνείς φοιτητές που εγγράφονται μέσω του Κολλεγίου πληρώνουν δίδακτρα που αντιστοιχούν σε αυτά που πληρώνονται από Καναδούς φοιτητές.

    • Online Canada

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Church Point, Καναδάς

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Γαλλική γλώσσα

    Το πρόγραμμα αυτό επιτρέπει στον σπουδαστή να αποκτήσει και να αναπτύξει τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση των λειτουργιών διαχείρισης σε επιχειρήσεις. Η εκπαίδευση παρέχει μια γενική εκπαίδευση που επιτρέπει στον φοιτητή να είναι αποτελεσματική σε όλους τους τομείς της εταιρείας. Ο απόφοιτος μπορεί να μιλήσει άπταιστα στα γαλλικά και στα αγγλικά. Το πρόγραμμα παρέχει σταθερή ακαδημαϊκή κατάρτιση σε όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν ανώτατη εκπαίδευση.

    • Paris, Γαλλία
    • Montreal, Καναδάς
    • + 6 more

    Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Τα αγγλικά που διδάσκονται Bachelor in Real Estate Business Management διδάσκονται στην Πανεπιστημιούπολη του Παρισιού. Αυτό το πρόγραμμα θα προσφέρει μια υψηλής εκτίμησης επαγγελματική εκπαίδευση στο real estate. Έχει αναπτυχθεί σε στενή συνεννόηση με τις σχετικές επαγγελματικές, πολιτικές και επιχειρηματικές κοινότητες και προορίζεται να παρέχει μια εντατική γρήγορη είσοδο σε μια επαγγελματική σταδιοδρομία. Θα αποκτήσετε εμπεριστατωμένη γνώση της διαχείρισης ακινήτων, των πωλήσεων, της διαχείρισης ιδιοκτησίας συνιδιοκτησίας και της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Το πρόγραμμα παραδίδεται χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό ενεργών μεθόδων μάθησης και υπάρχει σημαντική συμβολή από τη βιομηχανία στο διδακτικό μας πρόγραμμα μέσω διαλέξεων και σεμιναρίων προσκεκλημένων. Το real estate είναι ένα δυναμικό, κοινωνικό και κερδοφόρο επάγγελμα. Περιλαμβάνει τους περισσότερους τομείς εμπορικών (βιομηχανικών, γραφείων και λιανικής) και οικιστικών ακινήτων. Ελάτε να μελετήσετε με το Groupe ESPI !

    • Kitchener, Καναδάς
    • Waterloo, Καναδάς
    • + 6 more

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα International Business Management στο Conestoga είναι ένα τετραετές πρόγραμμα Bachelor of Business Administration (Honours) που έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίσει τους φοιτητές με τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση διεθνών επιχειρηματικών προσπαθειών και την εργασία σε παγκόσμιες εταιρείες.

    • Victoria, Καναδάς

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Σε ένα άγνωστο κλίμα, χρειαζόμαστε ηγέτες στον τουρισμό και τη φιλοξενία ικανές να καθοδηγούν την αλλαγή και να καινοτομούν στον τρόπο που δραστηριοποιούμαστε στις επιχειρήσεις. Δεν μπορούν να σχεδιαστούν όλα. Αυτό το πρόγραμμα θα σας εκθέσει στις ευκαιρίες, τις τάσεις και τα ζητήματα στον παγκόσμιο τουρισμό και τη βιομηχανία φιλοξενίας και θα σας εξοπλίσει με τα εργαλεία και τις γνώσεις για να πετύχετε μέσα σε αυτό.

    • Hamilton, Καναδάς

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Η φιλοσοφία χρησιμοποιείται για να διευκρινίσει και να ερμηνεύσει σημαντικές έννοιες όπως η αλήθεια, ο Θεός, η θνησιμότητα, η ομορφιά, η γνώση και η πραγματικότητα. Αυτές οι έννοιες παίζουν σημαντικό ρόλο στην αυτογνωσία μας και την ερμηνεία μας στον κόσμο.

    • Toronto, Καναδάς

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Lethbridge, Καναδάς

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πτυχίο στην περιβαλλοντική επιστήμη επικεντρώνεται στην κατανόηση των φυσικών συστημάτων της Γης και στο πώς εμείς, ως άνθρωποι, αλληλεπιδρούμε μαζί τους. Ένας κύριος στην περιβαλλοντική επιστήμη θα σας προσφέρει ένα κατάλληλο υπόβαθρο στις φυσικές και φυσικές επιστήμες που απαιτείται για να κατανοήσετε πώς λειτουργούν τα φυσικά και τα ανθρωπογενή συστήματα. Θα σας προσφέρει μια ευρεία προοπτική που απαιτείται για να εκτιμήσετε τον ρόλο της ανθρωπότητας στην παγκόσμια περιβαλλοντική αλλαγή.

    • Ottawa, Καναδάς

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Ottawa, Καναδάς

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά, Γαλλική γλώσσα

    Αυτό το πρόγραμμα, το οποίο συνδυάζει τη διαχείριση και τις κοινωνικές επιστήμες, σας βοηθά να ανακαλύψετε νέους τρόπους επίλυσης κοινωνικών προβλημάτων, όπως η φτώχεια, οι διακρίσεις και η κλιματική κρίση. Σε αυτό το πρόγραμμα, θα αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση αυτών των βαθιά ριζωμένων προβλημάτων, καθώς και των σχετικών συστημάτων και ιδρυμάτων. Θα εξερευνήσετε επίσης μοντέλα οργανισμών και κοινωνικών επιχειρήσεων που μπορούν να βοηθήσουν στην κινητοποίηση της κοινότητάς σας για να επιφέρει θετική και βιώσιμη αλλαγή.

    • Winnipeg, Καναδάς

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Γαλλική γλώσσα

    Το πτυχίο Bachelor of Science με κοινή ειδικότητα στη βιοχημεία και τη μικροβιολογία επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν ανώτερες γνώσεις σχετικά με τη λειτουργία της ζωής σε μικροσκοπική κλίμακα και να αναπτύξουν προηγμένες δεξιότητες στο εργαστήριο.

    • Langley City, Καναδάς
    • Richmond, Καναδάς

    Πλήρης απασχόληση

    18 μήνες

    Ανάμεικτο, Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Δημιουργήστε βασικές δεξιότητες ηγεσίας σε ένα κορυφαίο καναδικό πανεπιστήμιο

    • Regina, Καναδάς

    Πλήρης απασχόληση

    76 εβδομάδες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πτυχίο Bachelor of Construction Management (BCM) είναι μοναδικό στο Σασκάτσουαν, προσφέροντας στους φοιτητές την ευκαιρία να αποκτήσουν μεταπτυχιακό δίπλωμα απολυτηρίου με επιπλέον δύο χρόνια σπουδών. Το πρόγραμμα αναπτύχθηκε ως απάντηση στις ανάγκες της βιομηχανίας και στις παγκόσμιες τάσεις για εκπαιδευμένους επαγγελματίες στον κατασκευαστικό κλάδο.

    • Sharjah, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
    • Lagos, Νιγηρία
    • + 14 more

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    24 μήνες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα διπλής πιστοποίησης έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια επαγγελματική σταδιοδρομία στην επιχείρηση και τη διαχείριση. Αυτό το μάθημα διαχείρισης επιχειρήσεων θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε δεξιότητες ανάλυσης και αξιολόγησης που μπορούν να εφαρμοστούν σε πραγματικές καταστάσεις. Θα αναπτύξετε τις γνώσεις και την κατανόησή σας για τους διάφορους λειτουργικούς τομείς της επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης, του μάρκετινγκ, του ανθρώπινου δυναμικού, της χρηματοδότησης και της διαχείρισης λειτουργιών σε παγκόσμιο πλαίσιο. Θα είστε επίσης εξοπλισμένοι με τις δεξιότητες που απαιτούνται για να είστε επιτυχημένοι στις επιχειρήσεις, όπως επιχειρηματικότητα, ψηφιακός γραμματισμός, συνεργατικές δεξιότητες εργασίας και επικοινωνίας.