113 Bachelor Προγράμματα σε Τορόντο, Καναδάς for 2024

Bachelor Προγράμματα σε Τορόντο, Καναδάς for 2024Filter
    • Online Canada

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Sharjah, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
    • Lagos, Νιγηρία
    • + 14 more

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    24 μήνες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα διπλής πιστοποίησης έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια επαγγελματική σταδιοδρομία στην επιχείρηση και τη διαχείριση. Αυτό το μάθημα διαχείρισης επιχειρήσεων θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε δεξιότητες ανάλυσης και αξιολόγησης που μπορούν να εφαρμοστούν σε πραγματικές καταστάσεις. Θα αναπτύξετε τις γνώσεις και την κατανόησή σας για τους διάφορους λειτουργικούς τομείς της επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης, του μάρκετινγκ, του ανθρώπινου δυναμικού, της χρηματοδότησης και της διαχείρισης λειτουργιών σε παγκόσμιο πλαίσιο. Θα είστε επίσης εξοπλισμένοι με τις δεξιότητες που απαιτούνται για να είστε επιτυχημένοι στις επιχειρήσεις, όπως επιχειρηματικότητα, ψηφιακός γραμματισμός, συνεργατικές δεξιότητες εργασίας και επικοινωνίας.

    • Toronto, Καναδάς

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Honours Bachelor of Commerce (Supply Chain Management). Αναπτύξτε εξειδικευμένες δεξιότητες για να εργαστείτε σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών με το πρόγραμμα Honors Bachelor of Commerce (Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας). Μάθετε πώς να αναλύετε δεδομένα, να βελτιστοποιείτε τη χρήση της τεχνολογίας και να δημιουργείτε σχέσεις για να αξιοποιείτε τις αναδυόμενες ευκαιρίες στον δυναμικό και γρήγορο τομέα της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας.

    • Toronto, Καναδάς

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Toronto, Καναδάς

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • France Online, Γαλλία
    • Belgium Online, Βέλγιο
    • + 13 more

    Πλήρης απασχόληση

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Γαλλική γλώσσα

    Ο κάτοχος του European Bachelor GPAB – Wealth, Banking and Insurance Management, σε ανταγωνιστικό περιβάλλον, είναι σε θέση να προσφέρει διαλειτουργικά προϊόντα.

    • Toronto, Καναδάς
    • Fredericton, Καναδάς

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Humber του Bachelor of Διεθνούς Ανάπτυξης είναι μια διεπιστημονική βαθμό που σας παρέχει μια στέρεη θεωρητική βάση στις διεθνείς μελέτες ανάπτυξης και των συναφών κλάδων της, καθώς και τις επαγγελματικές και τεχνικές δεξιότητες στον τομέα της διαχείρισης της ανάπτυξης. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ θεωρίας και πράξης με την οικοδόμηση τα χέρια-για τις δεξιότητες διαχείρισης του έργου και τις δυνατότητες. Το πρόγραμμα προωθεί μια ...

    • Toronto, Καναδάς

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Toronto, Καναδάς

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Η πολιτική μηχανική είναι ένα επάγγελμα που χρονολογείται χιλιάδες χρόνια. Οι πολιτικοί μηχανικοί σχεδιάζουν και επιβλέπουν την κατασκευή της υποδομής που είναι απαραίτητη για την καθημερινή ζωή. Βοηθώντας τον πολιτικό μηχανικό σε αυτή τη δουλειά είναι οι τεχνολόγοι που χρησιμοποιούν εργαλεία σύνταξης και σχεδίασης για να υλοποιήσουν τις ιδέες του μηχανικού.

    • Toronto, Καναδάς

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα Enterprise Network Engineering Diploma έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού και επεκτάσιμου επιχειρηματικού δικτύου. Αυτό το πρόγραμμα δικτύωσης είναι κατάλληλο για φοιτητές που θέλουν να ξεκινήσουν μια συναρπαστική νέα καριέρα στη δημιουργία, λειτουργία και συντήρηση εταιρικών δικτύων και συστημάτων και να ακολουθήσουν μια καριέρα στον τομέα της πληροφορικής.

    • Toronto, Καναδάς

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Αυτό το πρόγραμμα οκτώ μηνών μεταπτυχιακών πιστοποιητικών έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει ηγετικές δεξιότητες για την υποστήριξη της παγκόσμιας οικονομίας των υπηρεσιών φιλοξενίας. Θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στη μετατόπιση των παγκόσμιων πρακτικών οικονομικής και επιχειρηματικής διαχείρισης από προϊόν σε υπηρεσία. Δίνεται έμφαση στην αναγνώριση νέων ευκαιριών και στην ανάπτυξη νέων κατηγοριών υπηρεσιών και τμημάτων της αγοράς, ενώ υποστηρίζεται η εφαρμογή της οργανωτικής αλλαγής.

    • Toronto, Καναδάς

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Γαλλική γλώσσα

    Η τουριστική βιομηχανία είναι μια οικονομική μηχανή για τον Καναδά. Εργάζονται ως επί το πλείστον σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι φορείς της τουριστικής βιομηχανίας είναι συχνά διεπιστημονικοί, δυναμικοί, φιλόξενοι και επινοητικοί. Είτε σε εκδηλώσεις, σε φιλοξενία και εξυπηρέτηση πελατών, είτε στη διαχείριση των ταξιδιών, ο απόφοιτος θα έχει κάθε ευκαιρία να βρει μια συναρπαστική σταδιοδρομία, με ειδικευμένους εργαζόμενους στον τουρισμό να αναζητούνται ενεργά σε όλους τους τομείς. επαρχίες του Καναδά. Μια σταδιοδρομία στον τουρισμό θα εκθέσει τον απόφοιτο σε μια ποικιλία ικανοποιητικών και εμπλουτιστικών εμπειριών. Με μαθήματα ειδικά σχεδιασμένα για να προετοιμάσει τον μαθητή για την αγορά εργασίας, το πρόγραμμα παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για να υπερέχει στον κλάδο. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο πρακτική άσκηση σε εταιρείες και πρακτικές εμπειρίες και ξεναγήσεις σε δημοφιλή τουριστικά ιδρύματα στην Οττάβα, το Ανατολικό Οντάριο, το Outaouais, ακόμη και διεθνώς. Στο τέλος των σπουδών του, ο απόφοιτος θα μπορεί να εργάζεται σε διάφορους οργανισμούς και εταιρείες, είτε πρόκειται να προσφέρει πλήρη εξυπηρέτηση πελατών είτε να παίζει στρατηγικό και σημαντικό ρόλο σε μια ομάδα αφιερωμένη στην ικανοποίηση των επισκεπτών. . Ο απόφοιτος θα έχει επίσης την ευκαιρία να γίνει μέλος αναγνωρισμένων από τη βιομηχανία επαγγελματικών ενώσεων, συμπεριλαμβανομένου του Καναδικού Ινστιτούτου Ταξιδιωτικών Συμβούλων. Ευέλικτα προγράμματα, ευκαιρίες για γρήγορη εξέλιξη της σταδιοδρομίας και ικανοποίηση από τη συνεργασία με ένα κοινό ταξιδιωτών, εξερευνητών και ενθουσιωδών: ο τουρισμός απασχολεί περίπου 1,8 εκατομμύρια Καναδάς, το 31% των οποίων είναι νέοι ηλικίας μεταξύ 18 και 35 ετών. Επιπλέον, οι δυνατότητες εύρεσης καριέρας είναι όλο και περισσότερες! Στο τέλος των σπουδών του, ο απόφοιτος θα αποκτήσει επίσης τις τέσσερις βασικές δεξιότητες που διακρίνουν τους αποφοίτους La Cité: Επιχειρηματικότητα και πρωτοβουλία, Δημιουργικότητα, Δέσμευση και δίγλωσση ικανότητα.

    • Toronto, Καναδάς

    Αγγλικά

    Ξέρετε ότι ο κόσμος μπορεί να είναι ένα καλύτερο μέρος και ότι στην επιχείρηση μπορείτε να κάνετε τη διαφορά. Είτε θέλετε να οδηγήσετε μια επιχειρηματική ομάδα, να οργανώσετε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, να είστε επιχειρηματίας ή να ενσωματώσετε την κοινωνική δικαιοσύνη με τις επιχειρήσεις, το πρόγραμμα Tyndale Business θα σας φέρει στο μέλλον.

    • Online Canada

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Καθ 'όλη τη διάρκεια των τεσσάρων ετών σας, θα εκτίθεστε στο σύστημα δικαιοσύνης: από τους κανόνες, ακολουθούμε την αντιμετώπιση ανθρώπων και κοινοτήτων έως την πρακτική επεξεργασία σκηνών εγκλήματος και τη σύλληψη.

    • Toronto, Καναδάς

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το BFA σας στο Media Arts θα σας προσφέρει μια ευρεία, εκτεταμένη προβολή πρακτικών πολυμέσων, συμπεριλαμβανομένων διαδραστικών, συναρπαστικών και κινητών μέσων, παιχνιδιών, επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας, διαδραστικού κινηματογράφου, κοινωνικών μέσων, ηχητικών τεχνών και αφήγησης τεχνητής νοημοσύνης.