BACHELORSTUDIES.GR

Κορυφαία Πτυχιακά Προγράμματα in Venice Ιταλία 2019/2020

Ένα πτυχίο 's απονέμεται ύστερα από την επιτυχή ολοκλήρωση ενός προπτυχιακού ακαδημαϊκό πρόγραμμα. Είναι συχνά το πρώτο πτυχίο ένας φοιτητής έλαβε στο δικό της ακαδημαϊκής σταδιοδρομίας. Παίρνει συνήθως τέσσερα έτη σπουδών πλήρους παρακολούθησης, για να κερδίσει το πτυχίο πανεπιστημίου.

Επισήμως γνωστή ως η Ιταλική Δημοκρατία, η χώρα βρίσκεται στη νότια Ευρώπη. Η επίσημη γλώσσα είναι η ιταλική και η πολιτιστική πλούσιο κεφάλαιο είναι η Ρώμη. Πολλά από τα πανεπιστήμια του κόσμου 's παλαιότερα βρίσκονται στην Ιταλία, ιδίως το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια (ιδρύθηκε το 1088). Υπάρχουν τρεις Superior Ανωτάτη Σχολή με "καθεστώς πανεπιστημίου ", τρία ινστιτούτα με την ιδιότητα του Διδακτορικού κολέγια, τα οποία λειτουργούν σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ιταλίας, η Βενετία είναι γνωστή για καλό καιρό και τον τουρισμό της. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν έχουν επίγνωση του εκπαιδευτικού συστήματος υψηλής ποιότητας των πανεπιστημίων, όπως Ca 'Foscari του Πανεπιστημίου της Βενετίας και της Βενετίας Διεθνές Πανεπιστήμιο.

Συγκρίνετε Πτυχία in Venice στην Ιταλία 2019/2020

Προγράμματα Filter

BA στο σχεδιασμό πολυμέσων

IED – Istituto Europeo di Design Venice
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 έτη Οκτώβριος 2020 Ιταλία Venice

Το τριετές πρόγραμμα Media Design προετοιμάζει επαγγελματίες που μπορούν να διερευνήσουν και να δημιουργήσουν νέες προσεγγίσεις στα ψηφιακά και παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης και να συντονίσουν όλα τα στάδια στο σχεδιασμό και την παραγωγή μέσων ενημέρωσης. Χάρη στις ισχυρές τεχνικές δεξιότητες, οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιούν διαφορετικές δημιουργικές γλώσσες, να διαχειρίζονται εικόνες, βίντεο, ήχους και μηνύματα. Ασχολούνται με το σχεδιασμό γραφικών και βίντεο, την αφήγηση πολυμέσων, το σχεδιασμό ψυχαγωγίας, το σχεδιασμό ιστοσελίδων και την ανάπτυξη ιστού, την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά, τη δημιουργία γραφικών έργων για κοινωνικά δίκτυα και την πραγματοποίηση διαδραστικών εμπειριών. Επαγγελματικές ευκαιρίες - Επαγγελματίες ψηφιακών επικοινωνιών, ειδικοί στην αλληλεπίδραση νέων μέσων και μη συμβατικό μάρκετινγκ. Ψηφιακοί καλλιτέχνες 2D και 3D, Παραγωγοί περιεχομένων, βίντεο, γραφικών κινήσεων και διεπαφών για εικονική πραγματικότητα, πραγματικότητα και αλληλεπιδραστικές εγκαταστάσεις.

Γραφικό - Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης

IED – Istituto Europeo di Design Venice
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 έτη Οκτώβριος 2019 Ιταλία Venice

Το πρόγραμμα στοχεύει στην παροχή επαγγελματικής κατάρτισης στους σπουδαστές ώστε να μπορούν να σχεδιάζουν και να αναπτύσσουν εργαλεία επικοινωνίας χρησιμοποιώντας τις διάφορες γλώσσες γραφικών: προϊόντα σύνταξης, σήμανση, διαφημιστικές διαφημίσεις, μαζί με διαδραστικά και πολυμέσα συστήματα επικοινωνίας, όπως το διαδίκτυο και όλα όσα είναι ψηφιακά . Το πρόγραμμα επιτρέπει στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν τη γνώση των τεχνολογιών της ψηφιακής παραγωγής, να πειραματιστούν με συγκεκριμένα έργα και να αναπτύξουν τις ικανότητές τους όσον αφορά τα διάφορα στάδια της παραγωγής. Επαγγελματικά προφίλ: Στο τέλος του προγράμματος, οι μαθητές θα μπορούν να διαχειρίζονται διαφορετικές δραστηριότητες σχετικές με το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εκτέλεση οποιουδήποτε έργου οπτικής επικοινωνίας. Θα είναι ειδικά εκπαιδευμένοι για τις νέες τεχνολογίες της ψηφιακής εποχής.

Modellista - Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης

IED – Istituto Europeo di Design Venice
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 έτη Οκτώβριος 2019 Ιταλία Venice

Η Modellista / Fashion Model Maker είναι επαγγελματίας υπεύθυνος να ακολουθήσει και να συντονίσει όλα τα στάδια της ανάπτυξης ενδυμάτων, από το σχεδιασμό του βασικού σχεδίου μέχρι τη μεταφορά υφασμάτων, από τη δημιουργία τεχνικών φύλλων σε τροποποιημένα μεγέθη μέσω ενός συστήματος CAD. Θεωρείται ως βασικός χαρακτήρας της μόδας, αυτός ή αυτή είναι η φιγούρα που ερμηνεύει τις δημιουργικές ιδέες του Fashion Designer ή του γραφείου στυλ, μετατρέποντας τα σε πρωτότυπα. Για το λόγο αυτό, αυτός ή αυτή καλύπτει έναν κεντρικό ρόλο στον κόσμο της μόδας, που ζητείται ιδιαίτερα από τις εταιρείες παραγωγής ρούχων. Παρακολουθώντας το μάθημα που είναι αφιερωμένο σε αυτό το επάγγελμα στο IED Venice, οι μαθητές θα επιτύχουν μια συγκεκριμένη προετοιμασία για να ξεκινήσουν αυτό το επαγγελματικό μονοπάτι, αποκτώντας συγχρόνως δεξιότητες και δεξιότητες που σχετίζονται με την ιστορία μόδας, το σκίτσο, τη ραπτική, φόρεμα 'σωστή εφαρμογή. Επαγγελματικές ευκαιρίες - Μοντέλο, Μοντέλο CAD, Πρωτότυπο Βοηθός και Μόδα CAD Illustrator.

BA στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων

IED – Istituto Europeo di Design Venice
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 έτη Οκτώβριος 2020 Ιταλία Venice

Ο εσωτερικός σχεδιαστής εργάζεται σε έργα σχεδιασμού σε διαφορετικά περιβάλλοντα: πρώτα από όλα είναι η οικιακή οικιακή περιοχή, ιδιωτικοί και συλλογικοί χώροι διαβίωσης, δημόσιοι χώροι (αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμοί), δημόσιοι χώροι (τράπεζες, ταχυδρομεία, νοσοκομεία, σχολεία, μουσεία και εκθεσιακοί χώροι) · θέσεις για τους καταναλωτές (καταστήματα, μπαρ, ξενοδοχεία) και τέλος ανοιχτοί χώροι (πλατείες, αυλές και παιδικές χαρές). Επαγγελματικά προφίλ: Το δυναμικό σταδιοδρομίας ενός εσωτερικού σχεδιαστή περιλαμβάνει: το σχεδιασμό των συστημάτων επίπλων, εσωτερική διακόσμηση σπίτι? εσωτερικοί δημόσιοι χώροι αφιερωμένοι στα κέντρα κοινωνικής, πολιτιστικής, εκπαίδευσης, φροντίδας και φιλοξενίας · αστική επίπλωση, προετοιμασία εκθέσεων και προσωρινών εκδηλώσεων · σχεδίαση εκθεμάτων. Ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων μπορεί επίσης να προτείνει να εργαστεί ως γενικός σχεδιαστής, CAD σχεδιαστής εσωτερικών χώρων ή ως τεχνικός στη φυσική και εικονική μοντελοποίηση χώρων.