Πτυχία στο Ισραήλ

Δείτε τα Κορυφαία Πτυχιακά Προγράμματα στο Ισραήλ 2018/2019

Μεταπτυχιακό

Το Ισραήλ καταλαμβάνει την τρίτη θέση στον κόσμο για τον αριθμό των διπλωμάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κατά κεφαλήν, σε είκοσι τοις εκατό του πληθυσμού. Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ και το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ κατατάσσονται μεταξύ ο κόσμος 's 100 κορυφαίων πανεπιστημίων, σύμφωνα με το Times Higher Education. Προπτυχιακοί φοιτητές στο Ισραήλ μπορούν να επιλέξουν από έναν αριθμό προγραμμάτων στις ελεύθερες τέχνες, φυσικές επιστήμες, κοινωνικές επιστήμες, τη μηχανική και περισσότερο. Πανεπιστήμια στο Ισραήλ υπογραμμίζουν τη σημασία της εκμάθησης θεωρητικών και πρακτικών βασικών οικονομικών μεγεθών, στη συνέχεια την εφαρμογή τους σε εξειδικευμένα επίλυσης προβλημάτων εργασίες για να προετοιμάσει τους μαθητές για την απασχόληση ή την περαιτέρω εκπαίδευση στον τομέα τους.

Η είσοδος σε πανεπιστήμια στο Ισραήλ βασίζεται ο αιτών 's ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία, με ιδιαίτερη προσοχή τις σχετικές επιδόσεις που σχετίζονται με το θέμα. Για τους φοιτητές από μη αγγλόφωνες χώρες, η απόδειξη της καλά γλωσσικών δεξιοτήτων μπορεί να απαιτηθεί.Προγράμματα Bachelor τελευταία τρία χρόνια στο Ισραήλ, μετά την οποία οι μαθητές θα απονεμηθεί το πτυχίο τους. Μερικά προαπαιτούμενα μαθήματα μπορεί να απαιτείται σε ορισμένα κομμάτια της μελέτης, ειδικά στα μαθηματικά και την επιστήμη θέματα.

Αν νομίζετε ότι ένα πρόγραμμα Bachelor στο Ισραήλ ακούγεται σαν ένα μεγάλο επόμενο βήμα στην πορεία σας προς μια κερδοφόρα καριέρα, στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω για να διαβάσετε περισσότερα. Μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες που πρέπει να σταλεί σε σας, απευθείας από τα πανεπιστήμια, μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, χρησιμοποιώντας μια βολική μορφή ιστού.

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Bachelor{category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Πτυχίο Επιστημών (BSc){related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.

Αναζητήστε παρόμοια προγράμματα εδώ