Filter
Πτυχίο
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

σε Ισπανικές Σπουδές 2019/2020 Πτυχίο

Το πτυχίο πανεπιστημίου είναι μεταδευτεροβάθμια. Οι σπουδαστές λαμβάνουν μαθήματα γενικού ενδιαφέροντος καθώς και μαθήματα που επικεντρώνονται σε σημαντικό τομέα σπουδών. Ο βαθμός πληροί τους όρους των σπουδαστών για να καταθέσουν υψηλότερες αμοιβές σταδιοδρομίας ή ανώτερα ακαδημαϊκά πτυχία.

Τι είναι το Bachelor στις ισπανικές σπουδές; Ένα πρόγραμμα ισπανικών σπουδών εισάγει τους μαθητές στη γλώσσα, τη λογοτεχνία και τον πολιτισμό των ισπανόφωνων χωρών. Οι μαθητές συνήθως λαμβάνουν εις βάθος διδασκαλία σχετικά με την ιστορία και τις παραδόσεις της Ισπανίας και της Λατινικής Αμερικής. Τα μαθήματα μπορούν να καλύπτουν τη γλωσσολογία, τη λογοτεχνική ιστορία και τη θεωρία, τις μελέτες επιδόσεων, την ιστορία της γλώσσας, την πολυπολιτισμικότητα και την οπτική κουλτούρα. Οι φοιτητές μπορούν να περάσουν τουλάχιστον ένα εξάμηνο σπουδών στο εξωτερικό στη Λατινική Αμερική, την Ισπανία ή τις ισπανικές κοινότητες στην Αμερική.

Οι σπουδαστές που κερδίζουν ένα Bachelor στις ισπανικές σπουδές έχουν συχνά σταθερές ικανότητες ανάγνωσης, γραφής και ομιλίας. Αυτό τους βοηθά να επικοινωνούν αποτελεσματικά σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο μέσα σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον.

Το κόστος για ένα Bachelor στις ισπανικές σπουδές ποικίλλει μεταξύ των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι υποψήφιοι φοιτητές ενθαρρύνονται να επικοινωνούν με τα κολέγια ενδιαφέροντος για πληροφορίες σχετικά με τα έξοδα, τις αμοιβές και τα δίδακτρα.

Τα άτομα που λαμβάνουν Bachelor στις ισπανικές σπουδές μπορεί να είναι σε θέση να εξασφαλίσουν απασχόληση σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο. Οι απόφοιτοι συχνά ασκούν επαγγελματική σταδιοδρομία σε διάφορους τομείς, όπως οι κοινωνικές υπηρεσίες, ο νόμος, η εκπαίδευση, οι εκδόσεις, η κυβέρνηση, ο τουρισμός και η υγειονομική περίθαλψη. Υπάρχουν λίγα όρια στο είδος των επαγγελμάτων που μπορούν να εισέλθουν σε αυτά τα άτομα. Μερικά παραδείγματα των τίτλων εργασίας είναι μεταφραστής, ιατρικός διερμηνέας, αλλοδαπός ειδησεογραφικός ανταποκριτής, δίγλωσσος εκπαιδευτικός, διευθυντής γκαλερί τέχνης και ειδικός εισαγωγών / εξαγωγών. Ο βαθμός βοηθά τους αποφοίτους να αποκτήσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά, ειδικά σε χώρες με αυξανόμενο ισπανικό πληθυσμό.

Πτυχίο στα Ισπανικά προγράμματα σπουδών προσφέρονται από κολλέγια σε όλο τον κόσμο. Οι τάξεις στο διαδίκτυο είναι ιδανικές για άτομα που χρειάζονται ευέλικτα προγράμματα που ταιριάζουν στο πολυάσχολο τρόπο ζωής τους. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

 

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών:

2 Τα αποτελέσματα σε Ισπανικές Σπουδές

Universidade da Coruña

Ο βαθμός ταυτοχρονισμού πρόγραμμα στην αγγλική γλώσσα: Γλωσσική και Λογοτεχνικό Σπουδών και το Πτυχίο στα ισπανικά: Γλώσσα και Λογοτεχνικό Σπουδών παρέχει μια σταθερή βάσ ... [+]

Εισαγωγή

Η ταυτόχρονη πρόγραμμα Πτυχίο στα αγγλικά: Γλωσσική και Λογοτεχνικές Σπουδές και πτυχίο στα ισπανικά: Γλώσσα και Λογοτεχνικό Σπουδών Παρέχει μια σταθερή βάση στη γλώσσα, τη λογοτεχνία και τον πολιτισμό των αγγλόφωνων και ισπανόφωνων περιοχές.

Παρέχει επίσης μια ευρεία προοπτική των γλωσσικών και λογοτεχνικών ρευμάτων εφαρμοσμένη επιστήμη στα αγγλικά και τα ισπανικά. Επίσης, διευκολύνει την απόκτηση προηγμένων γνώση της γλώσσας της Γαλικίας και της λογοτεχνίας, καθώς και πρακτική γνώση άλλων γλωσσών για να επιλέξουν φοιτητές (γαλλικά, ιταλικά, πορτογαλικά) το ίδιο.... [-]

Ισπανία Α Κορούνια
Σεπτέμβριος 2020
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Universidade da Coruña

Ο βαθμός ταυτοχρονισμού πρόγραμμα στα ισπανικά: Γλωσσική και Λογοτεχνικό Σπουδών και Πτυχίο της Γαλικίας και της Πορτογαλίας: Γλώσσα και Λογοτεχνικό Σπουδών παρέχει μια σ ... [+]

Εισαγωγή

Η ταυτόχρονη πρόγραμμα Πτυχίο στα ισπανικά: Γλωσσική και Λογοτεχνικές Σπουδές και πτυχίο της Γαλικίας και της Πορτογαλίας: Γλώσσα και Λογοτεχνικό Σπουδών Παρέχει μια σταθερή βάση στη γλώσσα, τη λογοτεχνία και τον πολιτισμό των ισπανόφωνων και της Γαλικίας, πορτογαλικά περιοχές. Επίσης, παρέχει μια ευρεία επισκόπηση της τρέχουσας γλωσσικής και λογοτεχνικής επιστήμης εφαρμόζεται Ισπανίας και της Γαλικίας και της Πορτογαλίας. ... [-]

Ισπανία Α Κορούνια
Σεπτέμβριος 2020
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά