Filter
Πτυχίο
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

σε Ισλαμικές Σπουδές 2019/2020 Πτυχίο

Με πτυχίο από αναγνωρισμένο ίδρυμα, μπορείτε να ακολουθήσετε μια ποικιλία της σταδιοδρομίας και ακαδημαϊκά μονοπάτια, συμπεριλαμβανομένων λαμβάνουν το μεταπτυχιακό σας. Αυτές είναι συνήθως απαραίτητη για ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών σταδιοδρομίας. Πτυχίο λάβει μεταξύ τριών και πέντε χρόνια για να ολοκληρωθεί.

Ακριβώς ό, τι είναι ένα Bachelor στις Ισλαμικές Σπουδές ακριβώς; Πρόκειται για ένα εκτεταμένο θέμα που επικαλύπτεται με πολλές ειδικότητες που κυμαίνονται από τη θεολογία της κοινωνικής πολιτικής. Ο βαθμός θα παρέχει τις δεξιότητες και την εμπειρία για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για το μουσουλμανικό πολιτισμό και την ιστορία, τόσο για τους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς προοπτικές ». Οι μαθητές συνήθως θα μάθουν πώς να εκτελέσει την κοινωνιολογική έρευνα από πολιτισμικά ευαίσθητο σημείο του άποψη. Αραβικά μαθήματα είναι συχνά κοινές απαιτήσεις του βαθμού, καθώς και, η οποία θα βοηθήσει τους μαθητές να εμπλακούν με την ανάλυση και την ισλαμική κείμενα με ευκρίνεια.

Τα άτομα με πτυχίο στις Ισλαμικές Σπουδές συνήθως αποκτούν απαραίτητα κριτικής σκέψης, της γραφής και τις γλωσσικές δεξιότητες που θα τους βοηθήσει να υπερέχουν σε περαιτέρω επιδιώξεις της εκπαίδευσης ή της σταδιοδρομίας τους. Θα μάθουν επίσης διαπολιτισμική ευαισθητοποίηση, η οποία αποτελεί βασικό στοιχείο για την πολιτική και διπλωματική προσπάθεια.

Ανάλογα με το όργανο και αν υπάρχουν σε απευθείας σύνδεση ευκαιρίες, οι τιμές των διδάκτρων διαφέρουν σημαντικά μεταξύ των σχολείων. Θα ήθελα να διερευνήσει πλήρως τι το σχολείο έχει να προσφέρει μιλώντας με έναν αξιωματικό ομολογίες που μπορεί να σας καθοδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Να πάρει ένα πτυχίο στην ισλαμική μελέτες μπορεί να οδηγήσει σε ποικιλία σταδιοδρομία. Κάποιος μπορεί να παρακολουθεί εκ παραδρομής επιδιώξεις και να οδηγήσει τις κοινότητές τους σε θρησκευτικές πρακτικές. Άλλες θέσεις εργασίας περιλαμβάνουν διεθνούς πολιτικής, όπου διαπολιτισμική, διπλωματικές σχέσεις διαδραματίζουν ολοένα και σημαντικότερο ρόλο στη διαμόρφωση της παγκόσμιας πολιτικής.Πολλοί μη-Αραβικά ηχεία χρησιμοποιούν το βαθμό να μάθουν τη γλώσσα για να γίνει μεταφραστές ή πολιτιστική τους ερευνητές.

Ισλαμικών Σπουδών είναι ένα ευρύ και πολυπολιτισμική πειθαρχίας με προγράμματα σε όλο τον κόσμο. Αν σας ενδιαφέρει να κερδίζει το πτυχίο σας, ψάξτε για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή με το γραφείο απευθείας εισαγωγή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα προβάδισμα.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

1 Τα αποτελέσματα σε Ισλαμικές Σπουδές

Universidad de Salamanca

Στο ακαδημαϊκό έτος 2010-11, εφαρμόζεται το πρώτο μάθημα των Αραβικών και Ισλαμικών Σπουδών, το οποίο διδάσκεται ταυτόχρονα με άλλα 9 βαθμούς της Φιλολογικής Σχολής. Το 2 ... [+]

Επίσημος τίτλος: Απόφοιτος των Αραβικών και Ισλαμικών ΣπουδώνΚλάδος γνώσης: Τέχνες και Ανθρωπιστικές ΕπιστήμεςΚέντρο: Τμήμα ΦιλολογίαςΕίδος διδασκαλίας: Επί τόπουΓλώσσα: ΙσπανικάΔιάρκεια: 4 ακαδημαϊκά μαθήματαECTS μονάδες: 240Μέρη νέας συμμετοχής 2019-20: 50παρουσίαση

Στο ακαδημαϊκό έτος 2010-11 υλοποιείται το πρώτο μάθημα των Αραβικών και Ισλαμικών Σπουδών, το οποίο διδάσκεται ταυτόχρονα με άλλα 9 βαθμούς της Φιλολογικής Σχολής:... [-]

Ισπανία Σαλαμάνκα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά