94 Bachelor Προγράμματα σε Ινδονησία for 2024

Bachelor Προγράμματα σε Ινδονησία for 2024Filter
    • Bekasi, Ινδονησία

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Οι στόχοι του Προγράμματος Σπουδών Λογιστικής είναι οι εξής: Να παράγουν πτυχιούχους που να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου και των δημόσιων οργανισμών. Να παράγουν αποφοίτους που έχουν ηγετικό και επιχειρηματικό πνεύμα. Παραγωγή ερευνών και εργασιών που είναι επωφελείς για την κοινότητα δημοσιευμένες σε εθνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά. και

    • Bandung, Ινδονησία
    • Jakarta, Ινδονησία

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Jakarta, Ινδονησία

    Πλήρης απασχόληση

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    προγράμματα IPMI είναι περισσότερο γνωστή για τη μοναδική παιδαγωγική άποψη και ολιστική εμπειρία της ενεργού εμπλοκής στην πραγματική ζωή διεθνών έργων και την ενσωμάτωση της θεωρίας και της πρακτικής. Το σχολείο υπερηφανεύεται σε έχει ένα state-of-the-art πρόγραμμα εκτελεστικό επαγγελματικού προσανατολισμού ομάδα ανάπτυξης σταδιοδρομίας και τη διασφάλιση της επιτυχούς επιτάχυνση της σταδιοδρομίας τους σπουδαστές που συμμετέχουν.

    • Jakarta, Ινδονησία

    Πλήρης απασχόληση

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Τεχνολογία Τροφίμων είναι ένας κλάδος της επιστήμης των τροφίμων, που ασχολείται με τις πραγματικές παραγωγικές διαδικασίες για να κάνει τα τρόφιμα. Για την εκπλήρωση και τη διατήρηση της διατροφικής ποιότητας του, το φαγητό πρέπει να είναι τόσο ασφαλή που παράγονται και παραδίδονται με ασφάλεια στον καταναλωτή. Αυτό απαιτεί τεχνολογίες επεξεργασίας για τη μετατροπή πρώτων υλών σε τρόφιμα, καθώς και τεχνολογίες συντήρησης να αυξηθεί η διάρκεια ζωής των τροφίμων ...

    • Banda Aceh, Ινδονησία

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά, Ινδονησιακά

    Το πρόγραμμα σπουδών Μηχανικών Υπολογιστών Universitas Syiah Kuala ιδρύθηκε στις 20 Ιανουαρίου 2016 με το διάταγμα 46/KPT/I/2016 του Υπουργείου Παιδείας με διαπίστευση «Β». Η ίδρυση αυτού του προγράμματος αποτελεί μέρος της ενημέρωσης επιστημονικών πεδίων για την αντιμετώπιση της ταχείας ροής των εξελίξεων στην τεχνολογία της πληροφορίας και των επικοινωνιών και το υψηλό επίπεδο παγκόσμιου ανταγωνισμού στην εποχή της Βιομηχανικής Επανάστασης 4.0. Το Πρόγραμμα Σπουδών Μηχανικών Υπολογιστών καλύπτει το σχεδιασμό και τη μηχανική συστημάτων υπολογιστών και συστημάτων που βασίζονται σε υπολογιστές. Η Μηχανική Υπολογιστών έχει 3 (τρεις) τομείς εξειδίκευσης (τεχνογνωσίας), και συγκεκριμένα: Ενσωματωμένα Συστήματα, Δίκτυα Υπολογιστών και HPC και Τεχνολογία Πολυμέσων. Οι επιστημονικές μελέτες του προγράμματος περιλαμβάνουν ανάπτυξη λογισμικού, με επίκεντρο τον σχεδιασμό και τη μηχανική λογισμικού ως διεπαφή για ψηφιακές συσκευές (hardware) με τους χρήστες και με άλλες συσκευές (χρήστες). Το πρόγραμμα σπουδών της Μηχανικής Υπολογιστών δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο υλικό παρά στο λογισμικό ή/και υπάρχει πιθανότητα ισορροπημένης έμφασης. Παρ 'όλα αυτά, εξακολουθεί να έχει μια ισχυρή αίσθηση της μηχανικής.

    • Jakarta, Ινδονησία

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Universitas Prasetiya Mulya έχει αναγνωρίσει τις άμεσες ανάγκες εν μέσω επανάστασης στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Το Πρόγραμμα Πτυχίου Financial Technoloy (S1) στα Χρηματοοικονομικά και Τραπεζική έχει τους στόχους να παράγει προπτυχιακούς φοιτητές που έχουν την επιθυμία και τις δεξιότητες να δημιουργήσουν δημιουργικές καινοτομίες στους χρηματοοικονομικούς τομείς.

    • Malang, Ινδονησία

    Πλήρης απασχόληση

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Τμήμα Εκπαίδευσης της Αγγλικής Γλώσσας (ELED) έχει σχεδιαστεί για millennials που είναι δημιουργικοί, με παγκόσμιο πνεύμα και προσαρμόζονται στις εξελίξεις στην επιστήμη και την τεχνολογία. Το ELED προετοιμάζει τους eLedears (φοιτητές ELED) για να είναι έτοιμοι να εργαστούν σε ακαδημαϊκά και μη περιβάλλοντα με εθνική και παγκόσμια ανταγωνιστικότητα.

    • Jakarta, Ινδονησία

    Η Σχολή Psychυχολογίας ιδρύθηκε το 2005 με βάση το πνεύμα της οικοδόμησης της εικόνας του Mercu Buana University ως κέντρου αριστείας, προόδου και οφέλους για την ανάπτυξη επαγγελματικών ανθρώπινων πόρων διεθνούς ποιότητας.

    • Bandung, Ινδονησία

    Εκπαιδεύστε τους μαθητές να γίνουν λόγιοι, επιστήμονες και εμπειρογνώμονες στον τομέα των διεθνών σχέσεων που έχουν την ποιότητα της ετοιμότητας να φτάσουν στους υψηλότερους βαθμούς στους τομείς της επιστήμης και του επαγγέλματός τους και έχουν την ποιότητα της ετοιμότητας και της εργασιμότητας σε κάθε κοινωνική και κρατική τεχνολογία, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

    • Serpong Sub-District, Ινδονησία

    Πρόγραμμα σπουδών Διαχείριση λιανικής Pradita University Pradita κατά τη διάρκεια της περιόδου, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του διαδικτυακού, μηδενικού και μη κερδοσκοπικού διαδικτύου, εκτός σύνδεσης.

    • Batam, Ινδονησία

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Batam International University Accounting είναι ένα πρόγραμμα σπουδών που καλλιεργεί επαγγελματίες πτυχιούχους χρηματοοικονομικής λογιστικής με ηγετικό πνεύμα και επιχειρηματικό πνεύμα. Το πρόγραμμα παρέχει μια κατανόηση των θεωριών και των εννοιών στη λογιστική, ειδικά στη λογιστική χρηματοδότηση, τη λογιστική διαχείριση, τη φορολογία και τους λογιστικούς ελέγχους.

    • Buleleng, Ινδονησία

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Πρόγραμμα Σπουδών της Εκπαίδευσης Μηχανικής Πληροφορικής είναι ένα από τα τμήματα Μηχανικών και Επαγγελματικών Σχολών, Πανεπιστήμιο Εκπαίδευσης Ganesha (UNDIKSHA). Έχει σχεδιαστεί για την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας και την παραγωγή ικανών, καινοτόμων, πολιτισμένων και πολύ ανταγωνιστικών επαγγελματικών και εκπαιδευτικών ανθρώπινων πόρων.

    • Yogyakarta, Ινδονησία

    Αγγλικά, Ινδονησιακά

    Το Textile Engineering είναι ένα νέο Πρόγραμμα Σπουδών στη Σχολή Βιομηχανικής Μηχανικής του Universitas Islam Indonesia Ιδρύθηκε με βάση την Επιστολή Απόφασης του Υπουργού Έρευνας, Τεχνολογίας και Ανώτατης Εκπαίδευσης (Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού) Αριθμός: 825 / KPT / I / 2019 και είναι ένα πρωτοποριακό Πρόγραμμα Σπουδών και το μόνο που προσφέρει πτυχίο Bachelor ( S1) για την Κλωστοϋφαντουργία στην Ινδονησία.

    • West Jakarta, Ινδονησία

    Αγγλικά, Ινδονησιακά

    Για να οικοδομήσει την οικονομία της, η Ινδονησία χρειάζεται ενεργή συμμετοχή επιχειρηματιών. Δημιουργούν ευκαιρίες ικανές να απορροφήσουν το διαθέσιμο ανθρώπινο δυναμικό. Αυτό μπορεί να ξεκινήσει από το πανεπιστήμιο που παίζει ζωτικό ρόλο στην παραγωγή επαγγελματιών με εξαιρετικές ικανότητες και υψηλή ανταγωνιστικότητα.

    • Yogyakarta, Ινδονησία

    Αγγλικά, Ινδονησιακά

    Το Τμήμα Σχεδιασμού Προϊόντων στοχεύει στην ανάπτυξη αποφοίτων που είναι ικανοί στο επάγγελμά τους ως σχεδιαστής προϊόντων σύμφωνα με το ADPPI (Aliansi Desainer Produk Industri Indonesia), έναν επαγγελματικό οργανισμό και αναφέρεται επίσης στις αρχές σχεδιασμού που απαιτούνται από το Διεθνές Συμβούλιο Εταιρειών Βιομηχανικού Σχεδιασμού (ICSID). Το τμήμα εξοπλίζει τους μαθητές με θέματα στον τομέα του παραδοσιακού σχεδιασμού προϊόντων (χειροτεχνίας) και του σύγχρονου σχεδιασμού βιομηχανικών προϊόντων.