BACHELORSTUDIES.GR

σε Θεoλογία 2019/2020 Πτυχίο

Αφού οι μαθητές απόφοιτος λυκείου ή το ισοδύναμο στη χώρα τους, πολλοί επιλέγουν να ακολουθήσουν το πτυχίο πανεπιστημίου. Αν ένας μαθητής θέλει να συνεχίσει περαιτέρω εκπαίδευση, το επίπεδο βαθμού είναι συνήθως το σημείο εκκίνησης για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος πλοιάρχου ή.

Τι είναι ένα πτυχίο στη Θεότητα; Αυτός ο βαθμός διαρκεί περίπου τρία έως πέντε χρόνια για να επιτευχθεί, ανάλογα με το ίδρυμα και το χρονοδιάγραμμα του μαθητή. Στο πρόγραμμα, οι υποψήφιοι μαθαίνουν τα αναγκαία μέτρα για να γίνει μέρος του υπουργείου δεξιότητες. Αυτά δεν περιλαμβάνει μόνο θεολογικά θέματα, αλλά ιστορικά, γλωσσικά και φιλοσοφικά αυτά, καθώς και. Μέσω της εφαρμοσμένης εκπαίδευσης, οι μαθητές συνήθως θα μάθετε πώς να γίνετε θρησκευτικούς ηγέτες στις αντίστοιχες πίστη τους. Οι μαθητές συνήθως μαθαίνουν cross-πολιτιστικές παραδόσεις και μεθοδολογίες για την επέκταση θρησκευτική κοσμοθεωρία τους.

Ένα πτυχίο στη θεότητα παρέχει στον κάτοχό του με την ηγεσία, την επικοινωνία και δεξιότητες κριτικής σκέψης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επιδίωξη μιας σταδιοδρομίας.Μετά την παραλαβή έναν βαθμό, οι μαθητές είναι επιλέξιμες για να ακολουθήσει μια Masters της Θεότητας, που είναι πρότυπο για τα περισσότερα θρησκευτικά ηγετικές θέσεις.

Το κόστος του πτυχίο στη θεότητα ποικίλλει από σχολείο σε σχολείο. Για πιο ακριβείς πληροφορίες δίδακτρα, συμβουλευτείτε άμεσα με το γραφείο εισαγωγών που μπορούν να καθοδηγήσουν μέσα από τις ιδιαιτερότητες των προγραμμάτων του σχολείου.

Οι περισσότεροι κάτοχοι βαθμό συνεχίσουν σπουδές τριτοβάθμιας βαθμούς για να εισέλθουν στο υπουργείο. Ωστόσο, υπάρχουν κοσμική σταδιοδρομία στις κοινωνικές υπηρεσίες και την κοινότητα ευαισθητοποίησης στο οποίο εισάγετε πολλοί φοιτητές θεότητα. Το πρόγραμμα του πανεπιστημίου στη θεότητα διδάσκει στους μαθητές την ικανότητα να αναλύουν τη θεολογία και τη φιλοσοφία, που μπορεί να είναι χρήσιμες δεξιότητες όχι μόνο στις κλήρου, αλλά στην εκπαίδευση και όχι για κέρδος τομείς, όπως καλά. Οι περισσότεροι μαθητές δεν σταματούν στα πτυχία bachelor τους και συχνά επιδιώκουν υψηλότερου επιπέδου μάστερ και διδακτορικού.

Πολλά αναγνωρισμένα πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο προσφέρουν τόσο στις πανεπιστημιουπόλεις και σε απευθείας σύνδεση ευκαιρίες. Αν θέλετε να κερδίσετε το βαθμό σας, ψάξτε για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή με το γραφείο απευθείας εισαγωγή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα προβάδισμα.

 

3 Τα αποτελέσματα σε Θεoλογία Filter

Εκκλησιαστικό Bachelor της Θεότητας

Maryvale Institute
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά Μερική παρακολούθηση 5 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένο Βασίλειο Μπέρμιγχαμ

Το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο της Θεότητας είναι ένα πενταετές πρόγραμμα μερικής φοίτησης εξ αποστάσεως στην θεολογία που παρέχει μια εκτενή έκθεση και ανάλυση της χριστιανικής διδασκαλίας με βάση τη μελέτη των ιερών Γραφών, των έργων των Πατέρων και των Ιατρών της Εκκλησίας και τα έγγραφα του Μαγίστρου.

Bachelors της θεότητας

Africa University - Zimbabwe
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Φεβρουάριος 2020 Ζιμπάμπουε Mutare

Η Θεολογική Σχολή προσφέρει ένα διδακτορικό πρόγραμμα διάρκειας τεσσάρων ετών με πλήρες ωράριο, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάζει τους υποψήφιους για το επίπεδο και το χειροτονικό χριστιανικό υπουργείο και να προωθήσει τις θρησκευτικές σπουδές στο πλαίσιο της σύγχρονης Αφρικής. Το πτυχίο Bachelor of Divinity απευθύνεται σε ειδικευμένους υποψηφίους που επιδιώκουν να εκπληρώσουν ένα όνειρο να αποκτήσουν πτυχίο στον τομέα της θεολογίας και που επιθυμούν να προετοιμαστούν για χειροτονία υπουργείο ή άλλη μορφή εκκλησιαστικής ηγεσίας.

BD στη θεότητα και τη θεολογία

University of London
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 - 8 έτη Φεβρουάριος 2020 Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο +1 περισσότερα

Μελετήστε το πρόγραμμα θεότητας και θεολογίας με ακαδημαϊκή καθοδήγηση από το University of London όπου και αν βρίσκεστε στον κόσμο.