Filter
Πτυχίο
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

σε Θεoλογία 2019/2020 Πτυχίο

Αφού οι μαθητές απόφοιτος λυκείου ή το ισοδύναμο στη χώρα τους, πολλοί επιλέγουν να ακολουθήσουν το πτυχίο πανεπιστημίου. Αν ένας μαθητής θέλει να συνεχίσει περαιτέρω εκπαίδευση, το επίπεδο βαθμού είναι συνήθως το σημείο εκκίνησης για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος πλοιάρχου ή.

Τι είναι ένα πτυχίο στη Θεότητα; Αυτός ο βαθμός διαρκεί περίπου τρία έως πέντε χρόνια για να επιτευχθεί, ανάλογα με το ίδρυμα και το χρονοδιάγραμμα του μαθητή. Στο πρόγραμμα, οι υποψήφιοι μαθαίνουν τα αναγκαία μέτρα για να γίνει μέρος του υπουργείου δεξιότητες. Αυτά δεν περιλαμβάνει μόνο θεολογικά θέματα, αλλά ιστορικά, γλωσσικά και φιλοσοφικά αυτά, καθώς και. Μέσω της εφαρμοσμένης εκπαίδευσης, οι μαθητές συνήθως θα μάθετε πώς να γίνετε θρησκευτικούς ηγέτες στις αντίστοιχες πίστη τους. Οι μαθητές συνήθως μαθαίνουν cross-πολιτιστικές παραδόσεις και μεθοδολογίες για την επέκταση θρησκευτική κοσμοθεωρία τους.

Ένα πτυχίο στη θεότητα παρέχει στον κάτοχό του με την ηγεσία, την επικοινωνία και δεξιότητες κριτικής σκέψης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επιδίωξη μιας σταδιοδρομίας.Μετά την παραλαβή έναν βαθμό, οι μαθητές είναι επιλέξιμες για να ακολουθήσει μια Masters της Θεότητας, που είναι πρότυπο για τα περισσότερα θρησκευτικά ηγετικές θέσεις.

Το κόστος του πτυχίο στη θεότητα ποικίλλει από σχολείο σε σχολείο. Για πιο ακριβείς πληροφορίες δίδακτρα, συμβουλευτείτε άμεσα με το γραφείο εισαγωγών που μπορούν να καθοδηγήσουν μέσα από τις ιδιαιτερότητες των προγραμμάτων του σχολείου.

Οι περισσότεροι κάτοχοι βαθμό συνεχίσουν σπουδές τριτοβάθμιας βαθμούς για να εισέλθουν στο υπουργείο. Ωστόσο, υπάρχουν κοσμική σταδιοδρομία στις κοινωνικές υπηρεσίες και την κοινότητα ευαισθητοποίησης στο οποίο εισάγετε πολλοί φοιτητές θεότητα. Το πρόγραμμα του πανεπιστημίου στη θεότητα διδάσκει στους μαθητές την ικανότητα να αναλύουν τη θεολογία και τη φιλοσοφία, που μπορεί να είναι χρήσιμες δεξιότητες όχι μόνο στις κλήρου, αλλά στην εκπαίδευση και όχι για κέρδος τομείς, όπως καλά. Οι περισσότεροι μαθητές δεν σταματούν στα πτυχία bachelor τους και συχνά επιδιώκουν υψηλότερου επιπέδου μάστερ και διδακτορικού.

Πολλά αναγνωρισμένα πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο προσφέρουν τόσο στις πανεπιστημιουπόλεις και σε απευθείας σύνδεση ευκαιρίες. Αν θέλετε να κερδίσετε το βαθμό σας, ψάξτε για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή με το γραφείο απευθείας εισαγωγή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα προβάδισμα.

 

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

2 Τα αποτελέσματα σε Θεoλογία

Maryvale Institute

Το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο της Θεότητας είναι ένα πενταετές πρόγραμμα μερικής φοίτησης εξ αποστάσεως στην θεολογία που παρέχει μια εκτενή έκθεση και ανάλυση της χριστιανικ ... [+]

Εκκλησιαστικό Bachelor της Θεότητας

Το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο της Θεότητας είναι ένα πενταετές πρόγραμμα μερικής φοίτησης εξ αποστάσεως στην θεολογία που παρέχει μια εκτενή έκθεση και ανάλυση της χριστιανικής διδασκαλίας με βάση τη μελέτη των ιερών Γραφών, των έργων των Πατέρων και των Ιατρών της Εκκλησίας και τα έγγραφα του Μαγίστρου. Το πτυχίο αυτό καθιερώθηκε από την Αγία Έδρα (η οποία υπογράφει τη Διακήρυξη της Μπολόνια το 1999) σύμφωνα με τους κανόνες που διέπουν τα Ανώτατα Ινστιτούτα Θρησκευτικών Επιστημών (HIRS) και παρέχεται μέσω του Maryvale HIRS από το La Faculté Nôtre-Dame στο Παρίσι υπό την εποπτεία την Αγία Έδρα .... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Μπέρμιγχαμ
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
5 έτη
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Africa University - Zimbabwe

Η Θεολογική Σχολή προσφέρει ένα διδακτορικό πρόγραμμα διάρκειας τεσσάρων ετών με πλήρες ωράριο, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάζει τους υποψήφιους για το επίπεδ ... [+]

Η Θεολογική Σχολή προσφέρει ένα διδακτορικό πρόγραμμα διάρκειας τεσσάρων ετών με πλήρες ωράριο, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάζει τους υποψήφιους για το επίπεδο και το χειροτονικό χριστιανικό υπουργείο και να προωθήσει τις θρησκευτικές σπουδές στο πλαίσιο της σύγχρονης Αφρικής.

Το πτυχίο Bachelor of Divinity απευθύνεται σε ειδικευμένους υποψηφίους που επιδιώκουν να εκπληρώσουν ένα όνειρο να αποκτήσουν πτυχίο στον τομέα της θεολογίας και που επιθυμούν να προετοιμαστούν για χειροτονία υπουργείο ή άλλη μορφή εκκλησιαστικής ηγεσίας.... [-]

Ζιμπάμπουε Mutare
Φεβρουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά