BACHELORSTUDIES.GR

Δείτε τα 61 Κορυφαία Πτυχιακά Προγράμματα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 2019/2020

Μια Bachelor σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μπορεί να αποδειχθεί μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία. Ο παραδοσιακός τρόπος ζωής των Βεδουίνων με αίγλη και ο καταναλωτισμός είναι ένα παράδειγμα του πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι μια χώρα με τέτοιες συναρπαστικές αντιθέσεις. Οι φοιτητές που επιδιώκουν ένα Bachelor σε Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα μπορεί να απολαύσει τις υπέροχες παραλίες, παρθένα υφάλων, αμέτρητα υπέροχα εστιατόρια, αυθεντικά souqs, και αμμόλοφους της ερήμου.

Τα πανεπιστήμια που προσφέρουν προγράμματα Bachelor σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι άριστης ποιότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Οι μαθητές αυτής της μελέτης στα ΗΑΕ θα αποκτήσουν πολύτιμη διεθνή εμπειρία σε περίοπτη περιοχή του κόσμου, η οποία μπορεί να είναι ευεργετική στην ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά εργασίας. Μερικά από τα προγράμματα Bachelor σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ότι οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από είναι στον τομέα των επιχειρήσεων, αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα κορυφαία προγράμματα σε άλλους κλάδους σπουδών.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με ένα Bachelor σε Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα με την ανάγνωση μέσα από τις παρακάτω επιλογές!

Προγράμματα Filter

Πτυχίο Καλών Τεχνών στη Γραφιστική

Zayed University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Mohammed Bin Zayed City Dubai +1 περισσότερα

Στο Graphic Design, οι μαθητές αποκτούν θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις στο σχεδιασμό και την πρακτική, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα μια ποικιλία δεξιοτήτων στον τομέα της εκτύπωσης και του σχεδιασμού των μέσων. Μέσα από τη διδασκαλία τους, οι μαθητές διερευνούν την τυπογραφία, το σχεδιασμό της έκδοσης και συσκευασίας, τη διαφήμιση, το branding και το σχεδιασμό ιστοσελίδων. Μαθαίνουν επίσης για τα ενημερωτικά δελτία του έργου, την έρευνα και την αλληλεπίδραση των πελατών τους, καθώς και το πώς να αναπτύσσουν, να αναπτύσσουν και τελικά να εφαρμόζουν προτάσεις σχεδιασμού. Μέσω σχεδίων κοινής δέσμευσης και ομάδων και πελατών, οι μαθητές ενθαρρύνονται να κατανοήσουν την κοινωνική και πολιτιστική διάσταση οποιουδήποτε σχεδίου, ώστε να γίνουν καινοτόμοι ηγέτες στο σχεδιασμό.

Bachelor of Design

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Dubai

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI) είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το οποίο είναι διαπιστευμένο από το Υπουργείο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα ΗΑΕ.

Πτυχίο Διοίκησης Ξενοδοχείων

Amity University: Dubai
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2020 Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Dubai

Ο κλάδος της φιλοξενίας είναι επί του παρόντος ο δεύτερος μεγαλύτερος εργοδότης παγκοσμίως και αναμένεται να αυξηθεί κατά 4% ετησίως έως το 2023, με μία στις 10 θέσεις εργασίας που δημιουργούνται από αυτόν τον τομέα. Στα ΗΑΕ, η ξενοδοχειακή βιομηχανία δοκιμάζει δυναμική ανάπτυξη με την εμφάνιση μεγάλων διεθνών αλυσίδων και αναμένεται να απαιτήσει 337 εκατομμύρια επαγγελματίες έως το 2023. Σύμφωνα με το World Travel

Bachelor of Architecture

Canadian University Dubai
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Dubai

Το πρόγραμμα σπουδών παρέχει στους φοιτητές με μια καλή κατανόηση των λειτουργικών περιοχών της Αρχιτεκτονικής, συμπεριλαμβανομένων των εργαλείων σχεδιασμού, μεθοδολογίες σχεδιασμού, και φιλοσοφίες σχεδιασμού, σε συνδυασμό με τη λήψη αποφάσεων και αποτελεσματικές διαδικασίες παρουσίασης. Τα μαθήματα που αναφέρονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προγράμματος καλύπτουν τις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές τους τομείς της αρχιτεκτονικής, όπως ορίζεται από το Καναδικό Συμβούλιο Πιστοποίησης Αρχιτεκτονική (CACB).

Bachelor of Education - Εκπαιδευτική Τεχνολογία

American University In the Emirates
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Dubai

Η ανάπτυξη του ψηφιακού κόσμου έχει φέρει μαζί του συναρπαστικές νέες σταδιοδρομίες στον τομέα της εκπαίδευσης. Οι τάξεις σε ολόκληρο τον κόσμο βασίζονται πλέον στην εκπαιδευτική τεχνολογία ως μέσο διδασκαλίας. Το Bachelors of Educational Technology στοχεύει να εξοπλίσει τους μαθητές με τη γνώση και κατανόηση των τελευταίων τάσεων και τεχνικών στον διεπιστημονικό τομέα της εκπαίδευσης. Από την ανάπτυξη και το σχεδιασμό προγραμμάτων ηλεκτρονικής μάθησης σε ειδικά θέματα παιχνιδιών και προσομοίωσης, οι μαθητές θα αποκτήσουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για τον ψηφιακό κόσμο.

BEng (Hons) στην Πολιτική Μηχανική

Heriot-Watt University Dubai
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2020 Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Academic City

Το πρόγραμμα καλύπτει τα βασικά έργα πολιτικού μηχανικού των Δομών, της Γεωτεχνικής, της Μηχανικής των Υδάτων και της Μηχανικής Μεταφορών, και παρέχει στους φοιτητές τις βασικές αναλυτικές και πρακτικές δεξιότητες και γνώσεις που απαιτούνται για να γίνουν ναυλωτές πολιτικών ή δομικών μηχανικών. Μετά την αποφοίτησή τους, οι φοιτητές είναι εξοπλισμένοι να εργάζονται για συμβούλους, εργολάβους ή κυβερνήσεις σε επίπεδο ανώτερων στελεχών.

Bachelor of Engineering: Μηχανική

The University of Wollongong in Dubai
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Φεβρουάριος 2020 Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Dubai

Η Mechanical Engineers ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την παραγωγή, τη δοκιμή και τη συντήρηση μικρών αντικειμένων καθημερινής χρήσης όπως εκτυπωτές, δίσκους και αισθητήρες σε μεγάλα και πιο σύνθετα συστήματα όπως συστήματα θέρμανσης και ψύξης, συστήματα μεταφοράς, αεροπλάνα, ρομποτική, ιατρικές συσκευές και βιομηχανικό εξοπλισμό και μηχανήματα . Η μηχανική της UOWD στα ΗΑΕ είναι μια ευρεία και ποικίλη πειθαρχία και απαιτεί ιδιαίτερες δεξιότητες και γνώσεις.

Πτυχίο Τεχνολογίας στη Μηχανολογία

Manipal Academy of Higher Education Dubai
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 8 εξάμηνα Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Dubai

Η Μηχανολογία είναι ο ευρύτερος τομέας των μηχανικών που ασχολείται γενικά με την κατανόηση των δυνάμεων και της κίνησης και την εφαρμογή τους στην επίλυση προβλημάτων που ενδιαφέρουν την κοινωνία.

Beng (hons) στην πολιτική μηχανική

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Jazirah Al Hamra

Η BEng (Hons), Πολιτικών Μηχανικών, θα σας δώσει τις τεχνολογικές, επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες για μια καριέρα στη βιομηχανία πολιτικού μηχανικού ή θα υποστηρίξει την επαγγελματική ανάπτυξη σας, αν είστε ήδη εργάζονται στον τομέα.

Interior design, BFA

NYIT- Abu Dhabi
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Abu Dhabi

NYIT είναι το μόνο σχολείο στην tristate περιοχή με τόσο CIDA διαπιστευμένο εσωτερικό σχεδιασμό και Naab-πιστοποιημένα προγράμματα αρχιτεκτονικής μαζί στο ίδιο σχολείο. Εδώ θα επωφεληθούν από την έκθεση και τη συνέργεια που απορρέουν από την αυστηρότητα και τη σύγκλιση των δύο αυτών κλάδων, που κυμαίνονται από ποικίλες εισόδου σχολή σε καινοτόμες διεπιστημονικές στούντιο και ασκήσεις σχεδιασμού. Το πρόγραμμα είναι προσεκτικά κατασκευασμένο για να σας εκθέσει σε σύγχρονα θέματα, την ιστορία και τη θεωρία προηγούμενο, και ευρείας κλίμακας κτίριο, επιχείρηση, και τους τύπους έργων, καθώς και τα τελευταία προγράμματα-όχι μέσα για να αναφέρουμε μερικά από τα καλύτερα της κατάρτισης σχέδιο διαθέσιμα.

πτυχίο της διεθνούς εργένηδες

International Horizons College (IHC)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Dubai

IHC προετοιμάζει τους μαθητές κατά τη διάρκεια δύο έτη σπουδών στο Ντουμπάι για μεταφορά σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ. Παρασκευή ξεκινά στην πρωτοετής στο IHC, όταν οι μαθητές εργάζονται με καθηγητές και συμβούλους για να αναπτύξει ένα σαφές σχέδιο ακαδημαϊκής. Το Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα βασίζεται σε φυσικά επάρκειας, καθώς και τα συμφέροντα των φοιτητών. Το Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα παραθέτει τις ιδανικές πανεπιστήμια και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους για κάθε μαθητή. 2 +2 μοντέλο μας επιτρέπει στους μαθητές να εξοικονομήσουν χρήματα, να αποκτήσουν περισσότερη ακαδημαϊκή προετοιμασία και να είναι πιο κοντά στο σπίτι με τη συμπλήρωση των δύο πρώτων ετών της πτυχίο στο Ντουμπάι και στη συνέχεια κινείται προς τα δύο τελευταία χρόνια στην ελίτ πανεπιστήμια στις ΗΠΑ ή σε άλλες περιοχές .

πτυχίο στην αρχιτεκτονική

American University of Ras al Khaimah
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Jazirah Al Hamra

Αρχιτεκτονική είναι τόσο η διαδικασία και το προϊόν του σχεδιασμού, το σχεδιασμό και την κατασκευή κτιρίων και άλλων φυσικών δομών.

πτυχίο του interior design

American University of Sharjah
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Sharjah

Πτυχίο μας Interior Design προγράμματος (BID) προετοιμάζει δυναμική, δημιουργικά άτομα που αναζητούν σταδιοδρομία ως επαγγελματίες διακοσμητές. τετραετές πρόγραμμα σπουδών μας έχει ως στόχο να καλύπτουν ή υπερκαλύπτουν τις καθιερωμένες διεθνείς κριτήρια διαπίστευσης και προετοιμάζει τον απόφοιτο για την επαγγελματική πρακτική εσωτερική διακόσμηση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και σε όλη την περιοχή.

Bachelor της διαχείρισης

ENGECON - Saint-Petersburg State University of Engineering & Economics, Dubai Branch
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Dubai +1 περισσότερα

Οι απόφοιτοι του προγράμματος καταλαμβάνουν το μεσαίο διοικητικές θέσεις σε οργανισμούς των διαφόρων προφίλ, δηλαδή κυβερνητικών γραφείων, διεθνείς επιχειρήσεις, τοπικές εταιρείες.

BA (Hons) Επιχειρηματικές Μελέτες

University of West London - Ras al Khaimah Campus
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Al Jazirah Al Hamra +1 περισσότερα

Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τοπικούς επιχειρηματικούς οργανισμούς, δημόσιους και ιδιωτικούς, και έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις πολλές προκλήσεις της διαχείρισης στο περίπλοκο, δυναμικό και συναρπαστικό κόσμο των επιχειρήσεων. Στην εθνική έρευνα φοιτητών το 2015, υπήρξε 97% γενική ικανοποίηση της BA (Hons) Business.