close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

σε Ευρωπαϊκές Επιχειρήσεις 2021 Πτυχίο

Πτυχίο είναι συχνά το πρότυπο για την είσοδο σε ένα αριθμό διαφορετικών καταστάσεων απασχόλησης. Είναι επίσης το πρώτο βήμα προς τη συμμετοχή σε μεταπτυχιακά προγράμματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτός ο βαθμός… περαιτέρω

Πτυχίο είναι συχνά το πρότυπο για την είσοδο σε ένα αριθμό διαφορετικών καταστάσεων απασχόλησης. Είναι επίσης το πρώτο βήμα προς τη συμμετοχή σε μεταπτυχιακά προγράμματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτός ο βαθμός απαιτεί περίπου τέσσερα χρόνια εργασίας και συνολικά 120 πιστώσεις εξάμηνο. Πολλά από τα μαθήματα μέσα σε πτώση το πρόγραμμα πανεπιστημίου κάτω από την ομπρέλα της γενικής εκπαίδευσης, ενώ τα υπόλοιπα μαθήματα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα μαθήματα που απαιτούνται για την πορεία που επέλεξε τη σταδιοδρομία.

Τι είναι ένα πτυχίο στην European Business; Το ευρωπαϊκό επιχειρησιακό πρόγραμμα προσφέρει μια ολοκληρωμένη μελέτη των επιχειρήσεων σε ευρωπαϊκό πλαίσιο. Οι μαθητές συνήθως σκαλίζω θέματα, όπως τα θεμελιώδη διοίκηση επιχειρήσεων, το δίκαιο των επιχειρήσεων, τις διεθνείς επιχειρήσεις, τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα, πηγές σε παγκόσμιο επίπεδο, η διεθνής εφοδιαστική, και σε ορισμένες περιπτώσεις, μια δεύτερη γλώσσα. Τα μαθήματα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές με διαδραστικό και καινοτόμο επιχειρηματική δεξιότητες που σχετίζονται με την ευρωπαϊκή επιχειρηματικές πρακτικές.

Ορισμένα προγράμματα Bachelor σε αυτόν τον τομέα μπορεί να προσφέρει μια κατανομή του χρόνου που δαπανάται σε διάφορες χώρες. Πρακτική άσκηση και άλλες ευκαιρίες τοποθέτησης σε θέση εργασίας που προσφέρονται από έναν αριθμό διαφορετικών σχολείων. Μόλις οι γενικές τάξεις έχουν ολοκληρωθεί, οι μαθητές σε αυτό το πρόγραμμα έχει κάποια ευελιξία, ώστε να μπορούν να αρχίσουν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους σε ένα συγκεκριμένο τομέα δραστηριότητας. Στην αποφοίτηση, οι μαθητές έχουν επίσης εκτεθεί σε σημαντικές επιχειρηματικές επαφές με τους εκπαιδευτές και άλλους επαγγελματίες.

Το κόστος συμμετοχής σε ένα από αυτά τα προγράμματα μπορεί να διαφέρουν από το ένα σχολείο στο άλλο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν συγκρίνονται τα σχολεία πέρα ​​από τα σύνορα της χώρας. Για την ακριβή διδάκτρων και τελών πληροφορίες, οι υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το σχολείο της επιλογής άμεσα.

Οι απόφοιτοι έχουν μελετηθεί συχνά, και ίσως δουλέψει, σε ένα ζευγάρι από διαφορετικές χώρες και είχαν έκθεση σε διάφορες γλώσσες.Αυτό βάζει τα πτυχιούχων σε θέση να αναζητήσουν ανταγωνιστικές ευκαιρίες απασχόλησης. Με τα επαγγελματικά προσόντα που αναγνωρίζονται σε πολλές χώρες, οι απόφοιτοι μπορούν να βρουν δουλειά με παγκόσμιες εταιρείες και εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Πολλοί απόφοιτοι αναζητούν συγκεκριμένα τις θέσεις που τους επιτρέπουν να είναι διεθνώς κινητό. Τίτλων εργασίας θα μπορούσε να περιλαμβάνει το προσωπικό διαχειριστή, διαχειριστή του έργου, junior σύμβουλος και βοηθός ελεγκτή.

Αν σας ενδιαφέρει σε αυτή την πορεία της μελέτης, ρίξτε μια ματιά στις επιλογές στη λίστα του προγράμματος. Τα σχολεία απαριθμούνται με μόλυβδο έντυπα για την εξυπηρέτησή σας. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
  • Δημοφιλή Πιο πρόσφατα Τίτλος
  • Δημοφιλή
  • Πιο πρόσφατα
  • Τίτλος
Aeres University of Applied Sciences
Almere, Κάτω Χώρες +2 Περισσότερα

Αυτή 4 χρόνια Πτυχίο θα επικεντρωθεί στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στην Ευρωπαϊκή Επιχειρήσεων Τροφίμων. Τα δύο πρώτα χρόνια θα λάβετε ένα θεμέλιο στη διαχείριση ... +

Αυτή 4 χρόνια Πτυχίο θα επικεντρωθεί στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στην Ευρωπαϊκή Επιχειρήσεων Τροφίμων. Τα δύο πρώτα χρόνια θα λάβετε ένα θεμέλιο στη διαχείριση των επιχειρήσεων, το μάρκετινγκ και την ανάπτυξη προϊόντων διατροφής. -
Bachelor
Πλήρες ωράριο
4 έτη
Αγγλικά
Σεπτ. 2021
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)