BACHELORSTUDIES.GR

σε Επιστήμη Πληροφοριών 2019/2020 Πτυχίο

Οι σπουδαστές που επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα σταθερό υπόβαθρο για μελλοντικές σπουδές και σταδιοδρομία μπορούν να επωφεληθούν από την άσκηση πτυχίου πανεπιστημίου. Αυτός ο βαθμός τυπικά σηματοδοτεί το τέλος μιας προπτυχιακής εμπειρίας και χρησιμεύει ως πύλη σε άλλες ευκαιρίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπως πτυχίο μεταπτυχιακού ή διδακτορικού.

Τι είναι το Bachelor στην Επιστήμη της Πληροφορίας; Ο βαθμός αυτός επικεντρώνεται στην ολοένα αυξανόμενη παρουσία ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλων μορφών τεχνολογίας σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών παγκοσμίως. Οι φοιτητές που επιλέγουν να παρακολουθήσουν το πτυχίο αυτό αναμένεται να αποκτήσουν τα βασικά της επιστήμης των υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού πληροφοριακών συστημάτων που βασίζονται σε υπολογιστή για χρήση στον εργασιακό χώρο, χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα τεχνικών συλλογής δεδομένων, βελτιωμένη γραπτή και ψηφιακή επικοινωνία και γενικότερα κρίσιμες δεξιότητες που απαιτούνται για την σωστή εκτίμηση των υπολογιστικών και προγραμματικών σφαλμάτων που προκύπτουν.

Εκείνοι που επιλέγουν να λάβουν τα απαραίτητα μαθήματα, πιθανόν να διαπιστώσουν ότι οι δεξιότητες που τους προσφέρονται με κριτικό πνεύμα θα ενισχυθούν από το μάθημα. Είναι επίσης πιθανό να είναι καλύτερα σε θέση να πλοηγηθεί σε σφάλματα στον υπολογιστή και να βρει τις ικανότητές τους να βρουν καθώς και να αντιμετωπίσουν σφάλματα σημαντικά βελτιωμένα.

Το συνολικό κόστος για τη λήψη αυτού του προγράμματος εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τη χώρα και το ίδρυμα, καθώς και από το πόσο φοιτά ένας φοιτητής. Ο βαθμός διαρκεί κατά μέσο όρο μεταξύ τριών και έξι ετών για να ολοκληρωθεί, αλλά η χρονική διάρκεια μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων μαθημάτων που λαμβάνουν ταυτόχρονα.

Επειδή τόσες πολλές βιομηχανίες βασίζονται σε συστήματα πληροφοριών όλων των μορφών και μεγεθών, οι επαγγελματίες με αυτό το πτυχίο είναι πιθανό να βρουν μια μεγάλη ποικιλία επαγγελμάτων που είναι διαθέσιμα σε αυτούς όταν εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό. Ορισμένες κοινές επιλογές καριέρας περιλαμβάνουν τον προγραμματιστή υπολογιστών, τον αναλυτή συστήματος, τον σχεδιαστή συστημάτων, τον υπεύθυνο πληροφόρησης και τον ολοκληρωτή συστήματος. Οι θέσεις πληροφορικής και η τεχνολογική υποστήριξη είναι επίσης κοινές θέσεις για τους κατόχους αυτού του πτυχίου. Οι υπότροφοι μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το προπτυχιακό τους δίπλωμα για να εισέλθουν σε άλλες δυνατότητες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μέσω μεταπτυχιακών προγραμμάτων για να ανοίξουν ακόμα περισσότερες πόρτες στο μέλλον.

Οι μαθητές μπορούν να επωφεληθούν από τις online, τοπικές και διεθνείς δυνατότητες μάθησης για να βρουν την τέλεια εκπαιδευτική εμπειρία για τον τρόπο ζωής τους. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

7 Τα αποτελέσματα σε Επιστήμη Πληροφοριών Filter

Πτυχίο Πληροφορικής και Πληροφορικής

Liaoning University of Technology
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2020 Κίνα Jinzhou

Το μάθημα αυτό στοχεύει στην καλλιέργεια προηγμένων ταλέντων για να αποκτήσει ένα εξαιρετικό μαθηματικό υπόβαθρο και την ικανότητα της μαθηματικής σκέψης και να κυριαρχήσει τις βασικές θεωρίες, μεθόδους και δεξιότητες της Πληροφορικής και της Πληροφορικής ώστε οι μαθητές να επιλύσουν πρακτικά προβλήματα της πληροφορικής και της επιστήμης και της μηχανικής πληροφορικής με ένα συγκεκριμένο πνεύμα καινοτομίας. Οι φοιτητές μπορούν να ασχοληθούν με την έρευνα, τα μαθηματικά, την ανάπτυξη εφαρμογών και τη διαχείριση σε τμήματα όπως η επιστήμη και η τεχνολογία, η εκπαίδευση, η οικονομία και η χρηματοδότηση και η βιομηχανία πληροφορικής μετά την αποφοίτησή τους.

Bachelor της επιστήμης των υπολογιστών (διαχείρισης βάσεων δεδομένων)

Universiti Teknikal Malaysia Melaka UTeM
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση

Οι στόχοι μάθησης του μαθήματος αυτού είναι να παράγουν γνώση και υψηλή εξειδίκευση πτυχιούχων στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών και των επικοινωνιών. Οι απόφοιτοι επιδιώκουν το πρόγραμμα είναι εξοπλισμένα με την σε βάθος γνώση και εξειδικευμένες δεξιότητες στην περιοχή διαχείρισης της βάσης δεδομένων.

Πτυχίο Επικοινωνίας και Επιστήμης των Πληροφοριών (CIS): Εκμάθηση γλωσσών και διδασκαλία γλωσσών

Vrije Universiteit Amsterdam
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 έτη Σεπτέμβριος 2020 Κάτω Χώρες Amsterdam

Αυτό το πρόγραμμα γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στους γλωσσολόγους που γνωρίζουν τη δυνατότητα εκμάθησης των γλωσσών και τους καθηγητές ξένων γλωσσών στην καθημερινή ζωή. Στόχος μας είναι να εξηγήσουμε γιατί ορισμένες πτυχές των γλωσσών είναι εξαιρετικά δύσκολες να μάθουν, ενώ άλλες δεν είναι, και πώς αυτό διαφέρει για τις διάφορες ομάδες μαθητών. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για την κριτική ανάλυση των υλικών διδασκαλίας και αξιολόγησης και για την ανάπτυξη και διερεύνηση νέων μεθόδων διδασκαλίας και γλωσσικών παρεμβάσεων.

πτυχίο στην πληροφόρηση και τεκμηρίωση

Universidade da Coruña
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2020 Ισπανία Ferrol

Πτυχίο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ευέλικτη κατάρτιση για τη διαχείριση των πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής, ανάλυση και ανάκτηση πληροφοριών σε διάφορα πλαίσια.

Πτυχίο Πληροφορικής και Τεκμηρίωσης

Universidad de Salamanca
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ισπανία Σαλαμάνκα

Το πτυχίο αυτό περιλαμβάνεται στον κλάδο των Κοινωνικών και Νομικών Επιστημών και προσπαθεί να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση επαγγελματιών στον τομέα της διαχείρισης, της επεξεργασίας, της διατήρησης και της διάδοσης πληροφοριών και εγγράφων. Οι απόφοιτοι της Πληροφορίας και της Τεκμηρίωσης θα είναι επαγγελματίες που θα μπορούν να ενσωματωθούν σε υπηρεσίες και συστήματα πληροφορικής κάθε είδους και θα διευκολύνουν αυτές τις οργανώσεις να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες, ποσοτικά και ποιοτικά.

Πτυχίο Επιστημών Πληροφορικής

Massey University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 έτη Μάρτιος 2020 Νέα Ζηλανδία Ώκλαντ Palmerston North +3 περισσότερα

Οι Επιστήμες της Πληροφορίας καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς μας και αυτό θα αυξηθεί μόνο καθώς ο κόσμος γίνεται πιο συνδεδεμένος. Γίνετε μέρος μιας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες στον κόσμο και επιλέξτε μια συναρπαστική, καινοτόμο καριέρα που επιλύει προβλήματα πραγματικού κόσμου με την τεχνολογία. Στο Massey University μπορείτε να παρακολουθήσετε το ενδιαφέρον σας στον υπολογισμό σε ένα φιλικό και ευέλικτο μαθησιακό περιβάλλον.

Πτυχίο στην Πληροφορική και Τεχνολογία

Cabrini University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Radnor

Μάθετε τις έννοιες και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την κάλυψη των αναγκών και των προκλήσεων της τεχνολογίας της πληροφορίας από την εργασία και την κοινωνία της Πληροφορίας ως μια σημαντική ή ήσσονος σημασίας Επιστήμη και Τεχνολογία Πληροφοριών (IST).